بررسی دقیق دریافت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک (آخرین شرایط ۲۰۲۰)

[این مقاله توسط وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سروش فردا تهیه و تنظیم گردیده و حق کپی رایت آن محفوظ است]

اگر قصد دریافت اقامت اسپانیا با خرید ملک را دارید، این مقاله را از دست ندهید.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش‌های شما درباره اقامت اسپانیا با خرید ملک پاسخ خواهیم داد.

در بخش‌های مختلف این مقاله به بررسی مزایای خرید ملک در اسپانیا، فرآیند دریافت اقامت از این طریق، میزان سرمایه لازم، محدودیت‌ها، شرایط تمدید و… خواهیم پرداخت.

پیش از هر توضیحی در نظر داشته باشید که بیشتر افراد، اغلب “دریافت اقامت اسپانیا با خرید ملک و “دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات” را با هم اشتباه می‌گیرند. در حالی که این دو روش، علیرغم تشابه ظاهری با هم متفاوت هستند.

* این مقاله در پاییز ۱۳۹۸ ویرایش مجدد شده و مرتباً به روز می‌گردد.

در این مقاله به پرسش‌هایی زیر پاسخ می‌دهیم:

  1. اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟
  2. حداقل ارزش ملک خریداری شده چقدر باید باشد؟
  3. آیا ملک خریداری شده باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد؟
  4. فرآیند دریافت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک چیست؟
  5. آیا در این نوع اقامت، به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا داده می‌شود؟
  6. آیا این نوع اقامت، به اقامت دائم و دریافت پاسپورت اسپانیا منجر می‌شود؟
  7. آیا در مدت پنج سال اولیه، محدودیت سفر به کشورهای دیگر وجود دارد؟
  8. حق کار برای کسانی که این نوع اقامت را دریافت کرده‌اند به چه صورت است؟
  9. مزایای خرید ملک در اسپانیا و اخذ اقامت از این طریق چیست؟
  10. محدودیت‌ها و معایب این روش چیست؟
  11. مدارک لازم برای دریافت اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟
  12. فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با خرید ملک چه مدت طول می‌کشد؟
  13. شرایط تمدید اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟

بارسلونا – اسپانیا

اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟

بر اساس قوانین اسپانیا، هر تبعه خارجی می‌تواند با خرید ملک در هر یک استان‌ها و یا جزایر تابع دولت پادشاهی اسپانیا، اقامت این کشور را دریافت کند. البته این قانون شامل اتباع سایر کشورهای اتحادیه اروپا نمی شود، زیرا اتباع هر یک از کشورهای اتحادیه اروپا، به خودی خود اجازه زندگی در تمامی کشورهای این اتحادیه (از جمله اسپانیا) را دارند.

حداقل ارزش ملک خریداری شده چقدر باید باشد؟

دریافت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک، حداقل باید به ارزش ۵۰۰٫۰۰۰ یورو باشد.

آیا ملک خریداری شده باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد؟

در صورتی که شما به همراه خانوادتان قصد اخذ اقامت اسپانیا را دارید، ملک خریداری شده باید ضمن داشتن ارزش حداقل ۵۰۰٫۰۰۰ یورو، برای زندگی خانوادتان نیز مناسب باشد.

به عنوان مثال، برای یک خانواده ۴ نفره، ملک مسکونی مورد نظر باید دو اتاق خواب با اندازه استاندارد داشته باشد.

فرآیند دریافت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک چیست؟

ابتدا با دریافت ویزای توریستی ۳ ماهه به اسپانیا سفر کرده و در مدت زمان ویزای خود، اقدام به خرید ملک مورد نظرتان در اسپانیا می‌کنید. پس از عقد قرارداد خرید ملک، از یک دفتر اسناد رسمی، نوبت دریافت می‌کنید. شما باید پیش از موعد مقرر در دفتر اسناد رسمی، کد شناسایی موسوم به NIE را از اداره پلیس دریافت کنید. همچنین استعلام‌های مورد نیاز همانند استعلام اداره دارایی، شهرداری، اداره آب، اداره برق و… را نیز دریافت می‌کنید و در روز مقرر، تمامی این مدارک را به همراه قرارداد خرید ملک، به دفتر اسناد رسمی ارائه می‌دهید تا سند ملک مورد نظر را به نام شما ثبت کند. پس از طی مراحل فوق، باید مدارک لازم جهت ارائه درخواست اقامت را به همراه سند ملک خریداری شده به سفارت اسپانیا در ایرن، ارائه دهید. پس از طی ۳ الی ۶ ماه، به شما ویزای یک ساله مولتی داده می‌شود.

آیا در این نوع اقامت به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا داده می‌شود؟

بله. پس از گذشت یک سال، در هنگام تمدید ویزای خود می‌توانید برای اعضای خانوادتان نیز ویزای یک ساله مولتی دریافت کنید.

آیا این نوع اقامت به اقامت دائم و دریافت پاسپورت منجر می‌شود؟

بله، در صورتی که ویزای شما به اقامت موقت تبدیل شود، پس از گذشت ۳ تا ۵ سال تمدید اقامت موقت، اقامت دائم اسپانیا به شما اعطا می‌شود و پس از گذشت ۵ سال از دریافت اقامت دائم، می‌توانید برای دریافت پاسپورت اسپانیا اقدام نمایید.

آیا در مدت پنج سال اولیه، محدودیتی برای سفر به کشورهای دیگر وجود دارد؟

خیر. شما بدون هیچ محدودیتی مجاز به سفر به تمامی کشورهای حوزه شنگن هستید. اما اگر بخواهید به خارج از حوزه شنگن سفر کنید، در هر ۱۸۰ روز تنها ۹۰ روز مجاز به سفر هستید.

حق کار برای کسانی که این نوع اقامت را دریافت کرده‌اند به چه صورت است؟

کسانی که این نوع اقامت را دریافت می‌کنند، می‌توانند با ثبت شرکت به فعالیت اقتصادی بپردازند. البته تا زمانی که ویزای مولتی شما به اقامت تبدیل نشود، اجازه فعالیت اقتصادی در اسپانیا نخواهید داشت.

توجه داشته باشید دارندگان این نوع اقامت به هیچ عنوان الزامی به اشتغال و یا هرگونه فعالیت اقتصادی و درآمدزایی در اسپانیا ندارند و در عین حال از این امر منع نمی شوند. این نکته یکی از مزایای اصلی دریافت اقامت اسپانیا از این روش می‌باشد.

در ادامه به بررسی مزایا، محدودیت‌ها، مدارک لازم، طول مدت فرآیند و شرایط تمدید اقامت اسپانیا با خرید ملک خواهیم پرداخت.

مزایای خرید ملک در اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از این طریق چیست؟

  • داشتن حق سکونت در کشور اسپانیا
  • امکان سفر نا محدود به کشورهای حوزه شنگن
  • امکان دریافت ویزای مولتی و اقامت برای تمامی افراد خانواده
  • عدم نیاز به اشتغال و یا راه اندازی کسب و کار در اسپانیا
  • امکان دریافت اقامت موقت و سپس اقامت دائم اروپا
  • معاف بودن از پرداخت مالیات سالانه
  • امکان افتتاح حساب در بانک‌های اروپایی
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در کشور اسپانیا، بلافاصله پس از اقامت در اسپانیا
  • سهولت در اخذ ویزای دیگر کشورها
  • امکان اخذ اقامت دائم کشور اسپانیا پس از ۵ سال اقامت بدون وقفه در این کشور
  • امکان اخذ تابعیت کشور اسپانیا پس از مدت ۱۰ سال اقامت قانونی بدون وقفه در این کشور

محدودیت هاو معایب این روش چیست؟

  • الزام به صرف هزینه زیاد برای خرید ملک
  • عدم امکان به همراه بردن خانواده در سال اول
  • الزام به زندگی در اسپانیا برای ۶ ماه در هر سال (۹۰ روز در هر دوره ۱۸۰ روزه)
  • حتمی نبودن تبدیل ویزای مولتی به اقامت موقت و سپس دائم اسپانیا

مدارک لازم برای دریافت اقامت اسپانیا با خرید ملک، چیست؟

  1. گواهی موجودی بانکی معادل ۵۰۰٫۰۰۰ یورو
  2. پاسپورت معتبر
  3. گواهی عدم سوء پیشینه
  4. ویزای توریستی ۳ ماهه اسپانیا
  5. سند ملک خریداری شده
  6. گواهی آزمایش‌های پزشکی

فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با خرید ملک چه مدت طول می‌کشد؟

کل این پروسه معمولاً بین ۱۰ الی ۱۵ ماه طول می‌کشد.

شرایط تمدید اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟

برای تمدید اقامت، دو شرط وجود دارد:

  1. طی تمام مدت ۵ سال اقامت موقت، باید ملک خریداری شده را حفظ کنید.
  2. در هیچ مقطعی، بیش از ۹۰ روز در هر ۱۸۰ روز، بیرون از اسپانیا (در واقع حوزه شنگن) نباشید.

تمدید ویزا هر ساله به مدت یک سال و کارت اقامت موقت به مدت یک یا دو سال صورت خواهد گرفت.

درباره شرایط و هزینه‌های زندگی در اسپانیا بیشتر بدانید:

اگر می‌خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه‌ها در اسپانیا به دست آورید، می‌توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در اسپانیا مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در اسپانیا کاملاً آشنا خواهید شد.

اگر به دنبال اقامت اروپا هستید و قصد سرمایه گذاری به مبلغ ۵۰۰.۰۰۰ یورو را ندارید می‌توانید از روش زیر نیز اقدام نمایید:

متقاضیان گرامی، موسسه حقوقی سروش فردا، در حال حاضر خدماتی جهت انواع سرمایه گذاری در کشورهای خارجی ارائه نمی‌دهد.

این موسسه، جهت ایجاد تعامل بهتر افراد و شرکت‌های ایرانی با کشورهای اروپایی، روش ثبت شرکت را به جای سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی به شما پیشنهاد می‌کند. در این روش (ثبت شرکت) دریافت اقامت کشور مقصد نیز با سهولت امکان پذیر است.

سوالات و نظرات خود را بیان کنید.

  • ناشناس:
    خرداد ۱۳۹۸

    ایا ۵٠٠.٠٠٠یورو همراه با تاسیس شرکت هست؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:
      خرداد ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      اگر برای ویزای طلایی اسپانیا اقدام می کنید و مبلغ ۵۰۰.۰۰۰ یورو سرمایه گذاری داشته باشید نیازی به ثبت شرکت در این کشور را ندارید.

  • اردوان شکرانی:
    آذر ۱۳۹۷

    سلام یه جای گفتید ۵۰۰هزاریورو یه جای دیگه گفتید ۱۶۰هزار یورو برای خرید ملک حالا کدامش درسته؟

    • نیوشا پابوس:
      آذر ۱۳۹۷

      با سلام.
      اقای شکرانی عزیز این موارد دو روش مختلف هستند و شرایط هر کدام و توضیحات به صورت کامل در مقالات ذکر شده
      با تشکر

  • hamidreza:
    آذر ۱۳۹۷

    سلام خسته نباشید
    شما نوشتید حداقل قیمت خرید خانه در اسپانیا١۶٠٠٠٠یورو هست
    درصورتی که در دیگر سایت ها زده۵٠٠٠٠٠یورو
    خواستم بدونم واقعا با ١۶٠٠٠٠یورو میشه صاحب ملک شد؟

  • امیر:
    شهریور ۱۳۹۷

    آیا میتوانم در اسپانیا، استرالیا یا کانادا چند ملک بخرم و آنها را اجاره دهم؟ و از این طریق اقامت آن کشور را بگیرم؟؟؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:
      مهر ۱۳۹۷

      با عرض سلام
      بله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.