استارتاپ کانادا 2024 (+ جامع: شرایط ویزا)

استارتاپ کانادا 2024 (+ جامع: شرایط ویزا)

یکی از راه های دریافت اقامت کانادا، راه اندازی کسب و کار و اخذ ویزای استارتاپ کاناداست. متقاضیانی که ایده ی مناسب برای ایجاد فرصت شغلی در کانادا را دارند، باید با ارسال طرح استارتاپ خود سرمایه گذاران کانادایی را جذب کنند تا پس از دریافت نامه ی پشتیبانی، بتوانند اقدامات لازم برای دریافت ویزا و سپس اقامت کانادا را انجام دهند. مزایای متعددی در دریافت ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد و بازار این کشور می تواند نقطه ی شروع موفقیت افراد باشد. در این مقاله به شرح کامل شرایط راه اندازی کسب و کار و اخذ ویزای استارتاپ کانادا پرداخته و سعی کرده ایم به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهیم. برخی از این سوالات عبارتند از:

  • ویزای استارتاپ کانادا چیست؟
  • برای راه اندازی کسب و کار در کانادا، چه مراحلی را باید طی کنیم؟
  • شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا به چه صورت است؟
  • استارتاپ خود را چگونه در کانادا ثبت کنیم؟
  • آیا امکان خرید استارتاپ در کانادا وجود دارد؟

✔️ بررسی شرایط ثبت استارتاپ در کانادا

استارتاپ کانادا یکی از راه های دریافت اقامت کاناداست. برای مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ کانادا باید با ارائه برنامه خود، سرمایه گذار جذب کنید. خوب است بدانید که نمونه طرح های استارتاپ کانادا به صورت رایگان وجود دارند تا در ارائه ایده، به شما کمک کنند. اگر ایده‌ی دقیقی در دست ندارید یا از میزان کاربرد طرح خود مطمئن نیستید، می توانید لیست استارتاپ های کانادا را بررسی کنید و از آن ها الهام گیرید. دریافت اقامت استارتاپ کانادا، با توجه به مناسب بودن هزینه ویزای استارتاپ کانادا، مورد توجه متقاضیان سراسر دنیا قرار گرفته است. برای آشنایی بیشتر با مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا بر اساس منابع معتبر و مشاهده لیست استارتاپ های کانادا، همراه ما باشید.

آدرس اینستاگرام موسسه سروش فردا: eurolife@ کلیک کنید.

در نظر داشته باشید مشاورین موسسه حقوقی سروش فردا ، همگی تعلیم کافی را برای پاسخگویی به سوالات شما دیده اند. می توانید پس از خواندن این مقاله با موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید و مشاوره کامل رایگان دریافت کنید.

همچنین می توانید سوالات خود را در بخش پرسش و پاسخ این مقاله نیز مطرح کنید تا توسط مشاورین ارشد موسسه به آنها پاسخ داده شود.

1. ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

در پاسخ به سوال «برنامه استارتاپ کانادا چیست؟» باید بگوییم این برنامه، برنامه ای است که توسط دولت کانادا تعریف شده تا کارآفرینان خارجی جذب کار و فعالیت در کانادا شوند. در برنامه ویزا استارتاپ کانادا (SUV)، کارآفرینان و خانواده هایشان فرصت پیدا می کنند تا پس از دریافت اقامت کانادا، تجارت یا کسب و کار واجد شرایط خود را، با هدف ایجاد مشاغل جدید با رشد بالا و نوآوری، راه بیاندازند.

خوب است بدانید که دولت کانادا سالانه حداکثر درخواست ویزای استارتاپ کانادا برای 10 گروه استارتاپی کامل را بررسی می‌کند.

همینجا فرم ارزیابی را پرکنید. به زودی برای مشاوره تخصصی با شما تماس می گیریم.

2. ویزای استارتاپ کانادا چه مزایایی دارد؟

از جمله مهم ترین و اصلی ترین مزایای ویزای استارتاپ کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • 1. اخذ اقامت دائم کارآفرینان موفق و اعضای خانوده شان.
  • 2. منجر شدن اقامت دائم به اجازه کار دائم در کانادا.
  • 3. امکان اقدام برای دریافت شهروندی کانادا.
  • 4. عدم وجود محدودیت سنی برای متقاضی.
  • 5. سرعت بالای روند دریافت ویزا.

در ادامه مراحل و روش راه اندازی استارتاپ در کانادا را شرح می دهیم و به برآورد هزینه ویزای استارتاپ کانادا می پردازیم.

معایب ویزای استارتاپ کانادا
Vanier-Park-at-Dawn

4. مراحل استارت آپ کانادا به چه صورت است؟

برای مهاجرت به روش استارت آپ کانادا و راه اندازی برنامه کسب و کار خود در این کشور، باید  4 مرحله اصلی را طی کنید:

  1. دریافت پشتیبانی از یک سرمایه گذار معین:
    متقاضیان ویزای استارتاپ کانادا باید از یکی از سازمان های سرمایه گذار تعیین شده در کانادا، نامه پشتیبانی دریافت کنند. در این نامه ذکر می شود که موسسه ی مورد نظر ایده ی شما را تایید و تامین خواهد کرد.
  2. اثبات توانایی خود در زبان:
    برای راه اندازی تجارت خود در کانادا باید ثابت کنید که می توانید به زبان انگلیسی، فرانسوی یا هر دو صحبت و کار کنید. برای این کار ضمن ارائه مدارک زبان، باید در آزمون های یک موسسه مورد قبول IRCC شرکت و نمره قبولی کسب نمایید.
  3. اثبات برقراری شرایط مالکیت استارتاپ:
    یک برنامه استارتاپ برای اینکه در کانادا مورد تایید قرار گیرد باید حداکثر  5 مالک (هر مالک حداقل 10 درصد حق رای) داشته باشد. در صورت تایید شدن برنامه توسط سازمان سرمایه گذار کانادایی، مجموع متقاضیان مالک و موسسه ذکر شده باید بیش از 50 درصد از حق رای در کسب و کار را داشته باشند.
  4. داشتن تمکن مالی برای رفع نیازهای زندگی و اقامت در کانادا:
    با توجه به اینکه دولت کانادا هیچ گونه حمایت مالی برای مهاجران کارآفرین ارائه نمی دهد، متقاضیان باید ثابت کنند از پس هزینه های خود و خانواده شان برای اقامت در کانادا برمی آیند.

5. شرایط استارتاپ کانادا چگونه است؟

شرایط اصلی راه اندازی کسب و کار و دریافت استارتاپ ویزا کانادا مرتبط با مراحل اول، دوم و چهارم هستند. در ادامه این شرایط را به تفصیل شرح می دهیم.

شرایط مرحله 1: دریافت پشتیبانی از یک سرمایه گذار معین

همانطور که گفتیم، اولین مرحله برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا پیدا کردن سرمایه گذار کانادایی است. 3 نهاد اصلی در کانادا که می توانند به عنوان سازمان سرمایه گذار تعیین شده به کار گرفته شوند، عبارتند از:

  1. گروه سرمایه گذار حامی (angel investor group).
  2. برنامه انکوباتر و رشد کسب و کار (business incubator program).
  3. سرمایه گذار ریسک پذیر مورد تایید کانادا (designated venture capital).

فراموش نکنید که پیش از هر اقدامی باید تحقیقات کاملی درباره موسسات موجود در کانادا برای دریافت پشتیبانی انجام دهید و سپس بر اساس شرایط موسسه انتخابی، مدارک و ایده خود را برایشان بفرستید. این تحقیقات می تواند از طریق وبسایت ها صورت پذیرد و در نهایت متوجه خواهید شد هر موسسه به چه نوع استارتاپی علاقه مند است.

توجه داشته باشید که برخی سرمایه گذاران ممکن است از متقاضیان، یک طرح کامل تجاری بخواهند.

اگر ایده تان پس از ارسال مورد تایید موسسات سرمایه گذار قرار گیرد، یک نامه ی پشتیبانی برای شما و یک گواهی تعهد (Commitment Certificate) برای IRCC فرستاده خواهد شد. این گواهی شامل جزئیات توافق و تعهد بین سازمان و متقاضی می شود. پس از دریافت این نامه می توانید درخواست خود برای دریافت ویزا و مهاجرت استارتاپ به کانادا را ثبت کنید.

خوب است بدانید که امکان پذیرفته شدن طرح ارائه شده توسط چند موسسه به صورت همزمان وجود دارد. در چنین شرایطی، گواهی تعهد مشترک توسط سازمان ها برای IRCC ارسال خواهد شد.

سرمایه لازم برای تضمین استارتاپ

هزینه و حداقل مبلغی که برای تضمین کسب و کار و در نتیجه دریافت ویزای استارتاپ کانادا خود نیاز دارید، به شرح زیر است:

  1. مبلغ 200000 دلار کانادا در صورت همراهی سرمایه گذار ریسک پذیر کانادایی.
  2. هزینه 75000 دلار کانادا در صورت همراهی گروه سرمایه گذار حامی (angel investor group).

خوب است بدانید در صورتی که پشتیبان شما برنامه انکوباتر باشد، نیاز به تضمین کسب و کار خود ندارید و مبالغ گفته شده در بالا و به نوعی هزینه ویزای استارتاپ کانادا به صفر می رسد.

هنوز شرایط مرحله دوم و چهارم باقی مانده است. با ما بمانید.

هزینه ویزای استارتاپ کانادا
Yonge-and-Dundas-Square,-Toronto,-Canada

شرایط مرحله 2: اثبات توانایی در زبان

برای مهاجرت استارتاپ کانادا باید بتوانید به خوبی به زبان های انگلیسی، فرانسوی یا هر دو ارتباط برقرار کنید و کار خود را پیش ببرید. با توجه به این مسئله، باید بتوانید توانایی خود در زبان را ثابت کنید و این اتفاق طی یک آزمون زبان در موسسات مورد قبول IRCC، می افتد.

نمرات لازم برای موفقیت در راه اندازی استارت آپ در کانادا در زبان های انگلیسی و فرانسوی برابر با 5 برای مهارت های مکالمه و شنیداری و درک مطلب و نوشتار است.

شرایط مرحله 4: داشتن تمکن مالی

متقاضیان مهاجرت به کانادا باید بودجه لازم برای رفع نیازهای خود و خانواده شان را داشته باشند. بودجه لازم برای تامین هزینه های زندگی هر نفر در کانادا که بخشی از هزینه ویزای استارتاپ کانادا به شمار می رود، در جدول زیر نشان داده شده است.

تعداد اعضای خانواده بودجه مورد نیاز (دلار کانادا)
1 14,690
2 18,288
3 22,483
4 27,297
5 30,690
6 34,917
7 38,875
به ازای هر نفر اضافه تر 3,958

توجه داشته باشید که:
1. مبالغ ذکر شده، حداقل بودجه مورد نیاز برای هزینه زندگی و هزینه ویزای استارتاپ کانادا هستند و هر چه بودجه شما بیشتر باشد، بهتر است.
2. در صورت همراه داشتن بیشتر از 10,000 دلار کانادا در هنگام ورود به خاک این کشور، به یک افسر خدمات مرزی و آژانس (CBSA) اطلاع دهید.

سایر شرایط استارتاپ کانادا

از دیگر شرایط راه اندازی استارتاپ در کانادا و مهاجرت به این کشور از طریق راه اندازی کسب و کار، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. شرایط تحصیلی: برای راه اندازی استارتاپ در کانادا حداقل باید یک سال تحصیلی در یک موسسه عالی را گذارنده و مدارک آن را داشته باشید. همچنین به ریز نمرات، نامه ی سوابق و دیپلم نیاز خواهید داشت.
  2. گواهی سلامت: متقاضی و هر فرد تحت حمایت او، باید در آزمایشات لازم کانادا شرکت کنند تا صحت و سلامت آن ها ثابت شود.

در بخش بعدی مقاله بررسی می کنیم که چگونه از طریق استارت آپ های کانادا به اقامت این کشور برسیم. با ما باشید و به مطالعه ادامه دهید.

لیست استارتاپ های کانادا
Toronto-Downtown,-Toronto,-Canada

6. چگونه برای دریافت اقامت استارتاپ کانادا اقدام کنیم؟

افرادی که تمام شرایط ذکر شده را دارند، می توانند برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنند. مراحل دریافت اقامت دائم از طریق استارتاپ کانادا در ادامه ذکر می شود.

توجه داشته باشید که مدت زمان ثبت درخواست و دریافت اقامت استارتاپ کانادا حدود 39 ماه است.

  1. پیش نویس اولیه طرح استارت آپ کانادا: ارائه یک رزومه دقیق و مدارک مورد نیاز، اولین قدم برای دریافت اقامت کاناداست. در این مرحله متقاضیان ضمن تحویل مدارک، باید طرح اولیه خود را نیز نوشته و اطلاعات لازم در این خصوص را گردآوری نمایند.
  2. دریافت نامه پشتیبانی: در این مرحله باید طرح مورد نظر خود را تکمیل نمایید و برای موسسه انتخابی خود بفرستید تا در صورت تایید، نامه پشتیبانی را، همانطور که پیش تر شرح دادیم، دریافت نمایید و به سراغ مراحل بعدی روید.
  3. درخواست اقامت دائم: متقاضی در این مرحله با ارائه نامه پشتیبانی و سایر مدارک، درخواست اقامت دائم خود را ثبت می کند. موافقیت یا عدم موافقت با درخواست اقامت توسط وزارت امور خارجه کانادا و پس از بررسی دقیق نامه پشتیبانی و مدارک متقاضی، صورت می گیرد.

مدارک لازم برای دریافت اقامت از طریق استارتاپ کانادا عبارتند از:

  1. کپی پاسپورت.
  2. مدارک تولد.
  3. اسناد ازدواج (در صورت تاهل).
  4. گواهی عدم سوء سابقه.
  5. مدارک تمکن مالی (صورت حساب بانکی شش ماه گذشته).
  6. معرفی نامه بانکی.
  7. نتایج آزمون زبان.
  8. گواهی سلامت.

توجه داشته باشید که تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده باشند.

7. ثبت استارتاپ در کانادا به چه شکل است؟

یکی از اقدامات مهم برای  راه اندازی و شروع کار استارت آپ های کانادا، ثبت آن هاست. نحوه ثبت استارت آپ بر اساس نوع آن تغییر می کند و در ادامه با توجه به نوع استارت آپ، مراحل ثبت را ذکر می کنیم.

نوع استارت آپ: شرکت (فدرالی یا استانی/منطقه ای)

اقدامات لازم برای ثبت نام به عنوان یک شرکت فدرالی یا استانی/منطقه ای، عبارتند از:

  1. ثبت شرکت و دریافت اساس نامه از طریق شرکت فدرال یا استانی/منطقه ای.
  2. دریافت شماره تجارت فدرال و حساب مالیات بر درآمد شرکت از آژانس درآمد کانادا.
  3. ثبت نام به عنوان  یک شرکت فرا استانی یا فرامنطقه ای در سایر حوزه های قضایی کانادا.
  4. درخواست برای مجوزهای لازم کسب و کار.

نوع استارت آپ: شرکت شخصی یا اشتراکی

برای ثبت نام به عنوان یک مالک انحصاری یا شریک، ممکن است نیاز داشته باشید که:

  1. کسب و کار خود را در مناطق تجاری مورد نظرتان ثبت کنید.
  2. شماره تجاری فدرال و حساب مالیاتی دریافت کنید.
  3. مجوزهای مورد نیاز را اخذ نمایید.

نوع استارت آپ: تعاونی

برای ثبت یک شرکت تعاونی باید مدارک زیر را آماده کنید:

  1. نامه حاوی اطلاعات تماس که نوع تعاونی (مسکن غیرانتفاعی – کارگری) را مشخص می کند.
  2. فرم های لازم تکمیل شده.
  3. گزارش جستجوی نام Nuans که حداکثر برای 90 روز قبل است.
  4. هزینه تشکیل پرونده.

توجه داشته باشید که:
1. اگر نام مورد نظر شما تایید شده است، در کنار گزارش جستجوی نام Nuans باید یک کپی از نامه شرکت های کانادا که نام شما را تایید می کنند، ارسال کنید.
2. زبان فرم ها و مدارک می تواند به انگلیسی، فرانسوی یا هر دو باشد.

اگر به دنبال آشنایی با استارتاپ های موفق در کانادا هستید، ادامه مقاله را از دست ندهید چرا که در این بخش لیست استارتاپ های کانادا را ارائه می دهیم.

نمونه طرح استارتاپ کانادا
Nathan-Phillips-Square,-Toronto,-Canada
همینجا فرم ارزیابی را پرکنید. به زودی برای مشاوره تخصصی با شما تماس می گیریم.

8. آیا امکان خرید استارت آپ کانادا وجود دارد؟

افرادی که قصد دارند از طریق راه اندازی استارت آپ در کانادا به این کشور مهاجرت کنند اما نمی خواهند از نقطه ی صفر پرورش ایده شروع به کار نمایند، می توانند برای خرید استارتاپ در کانادا اقدام کنند. در این روش شما به سرمایه ی مناسب، هوش اقتصادی و قدرت تشخیص استارتاپ مناسب نیاز دارید. بدون شک مزایا و معایب مختلفی در دریافت ویزای استارتاپ کانادا با خرید استارتاپ وجود دارد.

همان طور که پیش تر مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا را بیان کردیم، اکنون به سراغ مزایا و معایب خرید استارتاپ در این کشور می رویم. به جدول زیر توجه کنید:

مزایای خرید استارتاپ های کانادا معایب خرید استارتاپ های کانادا
عدم نیاز به شروع از صفر و داشتن مشتری، گروه، طرح و مدارک ثبت از همان ابتدای کار. دشواری یافتن شرکت مناسب و هم سو با فرهنگ تجاری موجود و اهداف استراتژیک متقاضی.
کاهش احتمال شکست و مدت زمان کمتر برای رسیدن به درآمد و سود. سخت و زمان بر بودن ادغام یک شرکت جدید در عملیات فعلی.
تامین منابع مالی با استفاده از دارایی های شرکت. سختی گسترش دیدگاه خود در شرکتی که از قبل دیدگاه، چشم انداز، تاریخ و فرهنگ خود را دارد.
ثمردهی بهتر برای مهاجرانی که با صنعت یا موقعیت جغرافیایی جدید آشنایی ندارند. امکان تَرک کارکنان کلیدی با تغییر مالکیت و از دست دادن روابط مشتری.

شرایط خرید استارتاپ و بیزینس در مجارستان بسیار ساده‌تر از کانادا است و قوانین نه چندان پیچیده این کشور، به مراحل مهاجرت شما سرعت می‌دهد و در نهایت اقامت اروپا را برایتان به همراه دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مقاله ثبت شرکت در مجارستان با ما همراه باشید.

9. لیست استارتاپ های کانادا چیست؟

پیش از ارائه جدول، خوب است که ابتدا لیست استارتاپ های کانادا را تعریف کنیم. لیست استارتاپ های کانادا، فهرستی از استارتاپ های موفق در کانادا است که بر اساس سرعت رشد آن ها ترتیب بندی شده است. این لیست قبل تر شامل 50 استارتاپ برتر بود اما به دلیل گسترش آستارتاپ ها، توسعه یافت. اکنون لیست استارتاپ های کانادا 100 شرکت موفق را معرفی می کند.

ما در این مقاله لیست 10 تایی استارتاپ کانادا 2024 را آورده ایم.

شماره استارتاپ درآمد (سال 2019 – میلیون دلار) حوزه فعالیت شهر منطقه تعداد کارکنان سال 2024 (تمام وقت)
1 Steel River Group 50-100 خدمات تخصصی کلگری AB 201-500
2 Tru Earth 5 – 10 خرده فروشی پورت مودی BC 77
3 Pinnacle Logistics Solutions 5 – 10 حمل و نقل و لجستیک کمبریج ON 11-50
4 Lendingarch Financial 5 – 10 بازاریابی و رسانه کلگری AB 51-200
5 National Traffic Safety Management 5 – 10 خدمات تخصصی تورنتو ON 18
6 Nationwide Fuel 20 – 50 خدمات صنعتی سوری BC 11-50
7 Mistplay 10 – 20 نرم افزار مونترال QC 247
8 Align HCM 2 – 5 منابع انسانی تورنتو ON 51-200
9 Silk & Snow 2 – 5 خرده فروشی تورنتو ON 41
10 Nowsite 5 – 10 نرم افزار تورنتو ON 11-50

توجه به لیست استارتاپ های کانادا می تواند باعث شود درست قدم بردارید و هزینه ویزای استارتاپ کانادا را به درستی مدیریت کنید.

لیست کامل تر استاتاپ های کانادا را در فایل PDF پایان مقاله بیابید.

حال که شاهد استارتاپ های موفق کانادا بودید، خوب است با نمونه استارت آپ کانادا نیز آشنا شوید، تا بتوانید راحت تر ایده خود را بیابید و یک استارتاپ ایرانی در کانادا راه بیاندازید.

Alberta,-Canada
Alberta,-Canada

10. نمونه طرح استارتاپ کانادا چه کاربردی دارد؟

به طور کلی فرآیند ایجاد طرح استارتاپ، کار پیچیده ایست و در بسیاری از مواقع افراد به دستیاران و همکاران دیگری (مانند حسابدار) نیاز دارند. با این حال خیلی وقت ها افراد در چگونگی ارائه طرح خود به مشکل می خورند.

نمونه طرح های استارتاپ کانادا به متقاضایانی که می خواهند کسب و کار خود را در کانادا راه بیاندازند و سرمایه گذار جذب کنند، کمک می کند تا به درستی برنامه های خود را ارائه و سپس نشان دهند که طرحشان پتانسیل سرمایه گذاری را دارد. در واقع این نمونه طرح های استارتاپ کانادا، راهنماهای مناسبی هستند تا با توجه به نوع تجارت خود، بهترین روش ارائه را پیدا کنید.

سازمان های توسعه کسب و کار و بانک های کانادا نمونه طرح استارتاپ کانادا را به صورت رایگان در دسترس عموم قرار داده اند که با دنبال کردن این نمونه طرح ها می توانید از راهنماهای نوشتاری، طرح های نمونه و حتی ابزارهای تعاملی بهره ببرید و خط به خط یک طرح را دنبال کنید.

خوب است بدانید که نرم افزارهایی وجود دارند تا به شما در تهیه برنامه ها و پیش بینی هایتان کمک می کنند.

نمونه طرح استارتاپ کانادا

شرکت CBDC نیز با ارائه نمونه طرح استارتاپ کانادا سعی دارد به کارآفرینان یاری رساند. نمونه طرح این استارتاپ کانادا، در 12 بخش تهیه شده است که عبارتند از:

  1. اطلاعات کلی: مانند نام شرکت، زمینه کاری شرکت، سابقه کاری و … .
  2. نمایه (پروفایل) شرکت: اطلاعاتی که زمینه پروژه را فراهم می کند. این بخش به سوالاتی مانند «کجا کار مورد نظر خود را انجام می دهید؟»، «چگونه و چرا این کار را انجام می دهید؟»، «اهداف و ارزش های شرکت شما چیست؟» پاسخ می دهد.
  3. خلاصه بازار: صنعتی که کسب و کار شما در آن فعالیت می کند (مانند کترینگ، حمل و نقل، ساخت و ساز، کشاورزی و …) را نشان می دهد.
  4. فروش و بازاریابی: سوالاتی مانند «چه فعالیت های تبلیغاتی را برای بازاریابی محصولات و/یا خدمات خود انجام خواهید داد؟» یا «چه زمانی و چند وقت یکبار قصد دارید فعالیت های بازاریابی را انجام دهید؟» در این بخش پاسخ داده می شوند.
  5. عملکرد: این بخش اطلاعات مرتبط با مکان، ساعت های کاری، موارد قانونی، مسائل مرتبط با بیمه و … را ارائه می دهد.
  6. اطلاعات مالی: هزینه های استارتاپ در این بخش مطرح می گردند.
  7. صورت جریان نقدی دو سال اخیر: جداول فروش، هزینه کالاهای فروش رفته، رسیدها و پرداخت ها در این بخش نشان داده می شوند.
  8. صورت درآمد پیش بینی شده: مشخصا درآمد پیش بینی و برآورد شده برای آینده، موضوع این بخش است.
  9. ترازنامه پیش بینی شده: دارایی ها و بدهی ها و … اطلاعات این بخشند.
  10. نقطه سر به سر: نقطه آغاز سوددهی در این بخش تعیین می شود.
  11. پیوست ها.
  12. توضیحات.

11. ایده استارت آپ کانادا باید چگونه باشد؟

ایده و نگاه درست در هر شرایطی جواب می دهد و می تواند با موفقیت رو به رو شود. مانند ایده ارائه شده در بسیاری از نمونه طرح های استارتاپ کانادا، ایده شما نیز باید بر اساس اهداف و مهارت های شما و در صنعت مناسب، برنامه ریزی شود. همچنین فراموش نکنید ایده ی شما قرار است تبدیل به شغل آینده شما شود بنابراین علاقه شما به آن و پاسخ به برخی سوالات کلیدی از اهمیت بسیاری برخوردارند چرا که رویکرد آینده شما را تعیین می کنند. برخی از این سوالات عبارتند از:

  1. هدف شما برای کسب و کار جدید در 2، 5 و 10 سال آینده چیست؟
  2. آیا حاضرید که ساعت های طولانی را با امید به اینکه در آینده می توانید ساعت کاری خود را کنترل کنید، بگذارنید؟
  3. آیا می خواهید در آینده با همین شدت درگیر شرکت خود بمانید؟

پس از عبور از این فیلترها آماده اید تا به پرورش ایده خود بپردازید. عواملی مانند یافتن یک مشاور با تجربه در زمینه انتخابی، بررسی کمک های مالی فدرال، جستجو برای منابع مالی دیگر، تحقیق درباره منابع مورد نیاز و توجه به میزان رقابت می توانند در این مرحله به شما کمک کنند.

در نهایت، پس از طی کردن تمام این مراحل و کار مداوم می توانید به یک ایده مناسب برسید و به دنبال سرمایه گذار کانادایی برای آن بگردید.

به خاطر داشته باشید که در دنیای مدرن امروز همواره باید به آنلاین یا آفلاین بودن برنامه خود فکر کنید.

صنایع موفق در کانادا برای طراحی ایده استارتاپ

خوب است که با 10 صنعتی که همواره در کانادا با موفقیت رو به رو هستند، آشنا شوید:

  • 1. کشاورزی.
  • 2. ساخت و ساز.
  • 3. امنیت سایبری.
  • 4. تجارت الکترونیک.
  • 5. تحصیلات و آموزش الکترونیک.
  • 6. غذا.
  • 7. خدمات مرتب با صاحبان خانه.
  • 8. خرید و تحویل شخصی.
  • 9. بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی.
  • 10. خدمات تکنیکی.

در پایان مقاله با معایب ویزای استارتاپ کانادا آشنا خواهید شد. از همراهی شما سپاس‌گزاریم.

Downtown,-Ottawa,-ON,-Canada

11. معایب ویزای استارتاپ کانادا کدامند؟

در کنار مزایا، باید از معایب ویزای استارتاپ کانادا نیز آگاه باشیم تا بتوانیم به تصمیمی درست و آگاهانه برسیم. به طور کلی، معایب ویزای استارتاپ کانادا عبارتند از:

  • 1. پایین بودن احتمال دریافت حمایت از سازمان های تعیین شده در کانادا به دلیل تعداد زیاد متقاضی و رقابت سنگین.
  • 2. طولانی بودن مدت زمان پردازش و دریافت اقامت دائم کانادا.
  • 3. نیاز به داشتن مدل کسب و کار بسیار دقیق، توسعه یافته و با احتمال موفقیت بالا.
  • 4. احتمال رد شدن یا تاخیر در پذیرش در مرحله ارائه اقامت دائم به دلیل بررسی سایر تقاضاها و برنامه های استارتاپ ارسال شده.

اکنون می توانید با کنار هم گذاشتن مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا درباره این روش مهاجرتی اقدام کنید. همچنین با کلیک روی این فایل با لیست تکمیلی استارتاپ های کانادا آشنا شوید.


سوالات متدوال استارتاپ کانادا

✅ مهم ترین مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا کدامند؟

از مهم ترین مزایا و معایب ویزای استارتاپ می توان به ترتیب به اخذ اقامت و رقابت بالا اشاره کرد.

✅ چند نوع سرمایه گذار برای راه اندازی کسب و کار در کانادا وجود دارد؟

3 نوع: گروه سرمایه گذار حامی، برنامه انکوباتر و رشد، سرمایه گذار ریسک پذیر مورد تایید کانادا.

✅ حداقل هزینه ویزای استارتاپ کانادا به عنوان تمکن مالی برای کارآفرینان چقدر است؟

هزینه ویزای استارتاپ کانادا (تمکن مالی) برای زندگی کارآفرین در کانادا به تنهایی، 14,690 دلار کاناداست.

✅ مهم ترین استارتاپ های موجود در لیست استارتاپ های کانادا کدامند؟

Steel River Group و The Earth از جمله بهترین استارتاپ های موجود در لیست استارتاپ های کانادا هستند.

✅ آیا امکان خرید استارتاپ در کانادا وجود دارد؟

بله! در صورت تامین سرمایه لازم می توانید این کار را انجام دهید.

✅ آیا نمونه طرح استارتاپ کانادا در دسترس متقاضیان است؟

بله! سایت هایی برای آشنایی با نمونه طرح استارتاپ کانادا در دسترس متقاضیان قرار دارند.

به این مقاله امتیاز دهید

5/5 - (1 امتیاز)

جمع بندی

Conclusion

اگر ذهن خلاقی دارید و پر از ایده هایی نو برای راه اندازی کسب و کار جدید و ایجاد فرصت شغلی هستید، می توانید به راحتی به کانادا مهاجرت کنید. برای این کار باید ایده مورد نظر خود را پرورش دهید، طرح آن را به بهترین شکل بنویسید، شرایط لازم مانند تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی را فراهم کنید و در نهایت به جذب سرمایه گذاران کانادایی بپردازید. اخذ ویزا و اقامت استارتاپ کانادا می تواند نقش یک تیر و دو نشان را برای شما بازی کند چرا که ضمن راه اندازی کار مورد علاقه خود، به کشوری امن و آرام مهاجرت می کنید.

در صورت تمایل برای مشاوره تخصصی با مشاورین ارشد موسسه حقوقی سروش فردا فرم مشاوره مهاجرت را پر کنید.

0 پرسش و پاسخ

question mark orange توصیه می کنیم پس از ارسال سوال خود، پرسش و پاسخ های انجام شده در همین بخش را مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

  • مشاوره رایگان: شنبه تا پنجشنبه از ساعت 10 الی 18