ویزای پیوست آلمان
آیا ویزای مهاجرتتان به آلمان آماده شده است و نگران همسر و فرزندان خود هستید؟ آیا دلتنگی شما یا همسرتان برای والدین باعث سخت شدن شرایط زندگی در کشور آلمان شده است؟ ویزای پیوست آلمان این مشکل را به سرعت و سادگی حل خواهد کرد. با ما باشید تا در این مقاله اطلاعات بیشتری در خصوص ویزای الحاق خانواده به دست آورید و جواب پرسشهای رایج زیر را بیابید:
- ویزای پیوست آلمان چیست؟
- آیا با داشتن ویزای همراه آلمان مجوز کار خواهم داشت؟
- آیا ویزای همراه دانشجویی آلمان صادر میشود؟
- آیا قوانین ویزای پیوست آلمان برای نیروی کار ماهر نیز قابل اجراست؟
- هزینه ویزای پیوست آلمان چقدر است؟ (2024)
- و …
فهرست محتوای مقاله
- بررسی ویزای پیوست آلمان
- 1. معرفی ویزای همراه برای مهاجرت به آلمان
- 2. شرایط کلی ویزای همراه آلمان
- 3. اعضای خانواده واجد شرایط ویزای پیوست آلمان
- 4. شرایط پیوند به خانواده در آلمان بر اساس نوع ویزا
- 5. مراحل ویزای پیوست آلمان
- 6. مدت زمان صدور ویزای پیوست آلمان
- 7. هزینه ویزای پیوست آلمان
- 8. پیگیری ویزای پیوست آلمان
- 9. ویزای پیوست همزمان آلمان
- 10. تجربه ویزای پیوست آلمان
- 11. قوانین ویزای پیوست آلمان
- 12. هزینه زندگی خانوادگی در آلمان
- 13. مزایا و معایب ویزای همراه آلمان
بررسی ویزای پیوست آلمان
ویزای پیوست آلمان نوعی مجوز ورود به کشور آلمان است که به اعضای خانواده افراد آلمانی، تبعه اتحادیه اروپا و حتی تبعه کشورهای دیگر که مجوز اقامت در آلمان را دارند، اجازه میدهد تا به این کشور مهاجرت کنند. ویزای همراه آلمان برای استحکام بنیان خانواده و در کنار هم زندگی کردن اعضای یک خانواده طراحی شده است. آیا ویزای همراه دانشجویی آلمان نیز وجود دارد و دانشجویان میتوانند همسر و فرزندان خود را به این کشور ببرند؟ هزینه ویزای پیوست آلمان چقدر است؟ با ما باشید و در این مقاله مطالب بیشتری در مورد قوانین ویزای پیوست آلمان بر اساس منابع معتبر (مانند سایت سفارت) بخوانید. در پایان مقاله نیز میتوانید نمونه فرم پر شده ویزای پیوست آلمان را ببینید.
آدرس اینستاگرام موسسه سروش فردا: eurolife@ کلیک کنید.
در نظر داشته باشید مشاورین موسسه حقوقی سروش فردا ، همگی تعلیم کافی را برای پاسخگویی به سوالات شما دیده اند. می توانید پس از خواندن این مقاله با موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید و مشاوره کامل رایگان دریافت کنید.
همچنین می توانید سوالات خود را در بخش پرسش و پاسخ این مقاله نیز مطرح کنید تا توسط مشاورین ارشد موسسه به آنها پاسخ داده شود.
1. معرفی ویزای همراه برای مهاجرت به آلمان
فرهنگ عمومی جهان بر پایه احترام به خانواده و تلاش در جهت حفظ آن تاکید دارد. به همین دلیل اکثر کشورهای جهان مانند آلمان با تعریف ویزاهایی مانند ویزای الحاق به خانواده آلمان در این راستا گام بر میدارند.
همسران و پارتنرهای ثبت شده، والدین و فرزندان زیر سن قانونی و مجرد میتوانند برای پیوستن به اعضای خانواده خود به آلمان مهاجرت کنند تا از ازدواج و نهاد خانواده خود محافظت کنند.
بد نیست بدانید اعضای خانواده که به منظور الحاق خانواده مهاجرت به آلمان را انتخاب میکنند، اجازه کار در آلمان را نیز خواهند داشت.
تجربه ویزای پیوست آلمان برای شما به شرایط شخصی که در آلمان سکونت دارد، وابسته است و به سه قسمت تقسیم میشود:
- فرد تبعه آلمان باشد.
- فرد شهروند اتحادیه اروپا باشد.
- فرد تبعه کشور ثالث باشد ولی اقامت آلمان داشته باشد.
2. شرایط کلی ویزای همراه آلمان
قوانین ویزای پیوست آلمان به همسران، پارتنرهای قانونی و فرزندان خردسال اتباع کشورهای ثالث این امکان را میدهد که آنها را در هنگام ورود به آلمان همراهی کنند یا پس از مدتی به آنها در آلمان ملحق شوند.
شرایط اصلی ویزای همراه آلمان را میتوان به صورت زیر معرفی کرد:
- داشتن شرایط مناسب برای اسکان خانواده و فضای کافی برای زندگی
- تمکن مالی برای داشتن معیشت مطمئن و اثبات توان پرداخت هزینه زندگی خانواده
- ارائه مدرک زبان آلمانی معتبر
نکته:
شخصی که در آلمان زندگی میکند و مایل است اعضای خانواده به او ملحق شوند باید دارای اقامت معتبر در این کشور باشد.
در ادامه هر یک از موارد بالا را مفصلاً شرح میدهیم.
2.1. شرایط آوردن همسر به آلمان از نظر محل اسکان
شما باید نشان دهید که شرایط زندگی مناسب برای همسر و فرزندان خود را فراهم میکنید و اولین فاکتور برای این اثبات، داشتن محل زندگی مناسب است. محل اسکان شما باید وسعتی داشته باشد که زندگی برای شما، همسر و فرزندانتان امکانپذیر باشد و به عنوان مثال خوابگاه دانشجویی این شرایط را برای دریافت ویزای همراه فراهم نمیکند.
2.2. میزان تمکن مالی برای ویزای همراه آلمان
طبق قوانین تضمین تأمین مالی اقامت مطابق ماده 21 بند 3b آئین نامه روادید، ویزای همراه آلمان تنها در صورت تضمین تأمین مالی هزینه زندگی در منطقه شنگن قابل صدور است.
برای اطلاع بیشتر از میزان هزینه زندگی، مقاله هزینه زندگی در آلمان را در سایت موسسه حقوقی بینالمللی سروش فردا مطالعه نمایید.
اصولاً دو گزینه برای این تضمین مالی وجود دارد:
- 1. میزبان یا صادر کننده دعوتنامه هزینه های اقامت متقاضی ویزای پیوست آلمان را بر عهده بگیرد:
در صورتی که میزبان این هزینه ها را بپذیرد، باید این کار را از طریق ارائه یک تعهدنامه Verpflichtungserklärung یا همان دعوتنامه رسمی برای کل مدت اقامت برنامه ریزی شده، انجام دهد.
نکته مهم و اصلی این است که در پشت برگه، تمکن مالی باید از سوی اداره اتباع بیگانه تأیید گردد و ذکر شود که اظهارات متقاضی قانعکننده یا اثباتشده است.
- 2. متقاضیِ دریافت ویزای پیوست آلمان هزینه ها را بر عهده بگیرد:
در صورتی که خودتان هزینه ها را بر عهده می گیرید، می توانید تمکن مالی خود را به وسیله ارائه اصل و تصویر گزارش گردش مالی 3 ماه اخیر حساب حقوقی خود یا اصل و تصویر مدارک سپردههای مدتدار و حسابهای پس انداز اثبات کنید.
لطفا توجه داشته باشید که:
1. تأییدیه بانک در خصوص موجودی حساب شما بدون گزارش گردش مالی و تراکنشها، برای اثبات شرایط مالیتان کفایت نمیکند و ممکن است درخواست شما به دلیل کامل نبودن رد شود.
2. در صورتی که دعوت کننده تبعه آلمان نباشد، میبایست برای کل مدت دعوت، دارای مجوز معتبر اقامت در آلمان باشد.
2.3. مدرک زبان لازم برای دریافت ویزای همراه آلمان
به منظور تسهیل در ادغام مهاجران در جامعه آلمان، مدرک مهارت های اولیه در زبان آلمانی (حداقل سطح A1) جزء مدارک پیوست به همسر سفارت آلمان است. متقاضیان ویزا از کشورهای غیر اتحادیه اروپا که قصد مهاجرت به آلمان را به عنوان همسر دارند، باید هنگام درخواست ویزا مهارت خود در این زبان را از طریق یکی از گواهینامههای زیر اثبات کنند:
- مدرک در سطح «Start Deutsch 1» یا بالاتر از موسسه Goethe
- مدرک در سطح «Start Deutsch 1» یا بالاتر از telc GmbH (گواهی زبان اروپایی)
- مدرک «Grundstufe Deutsch 1» یا بالاتر – دیپلم زبان اتریش (ÖSD)
- مدرک «TestDaF» از TestDaF-Institut e.V (در سطح B2 یا بالاتر)
اگر همسر یا والدین شما در آلمان به عنوان نیروی کار ماهر با ویزای اسکیل ورکر یا کارت آبی مشغول به کار هستند، نیازی به ارائه مدرک زبان نخواهید داشت.
قوانین و شرایط ویزای پیوست آلمان را برای اعضای مختلف خانواده در بخشهای بعد بررسی خواهیم کرد.
3. اعضای خانواده واجد شرایط ویزای پیوست آلمان
در این مقاله به بررسی این نوع ویزا برای پیوند به خانواده در آلمان میپردازیم وشرایط آن را برای حالات مختلف بررسی میکنیم. این حالات عبارتند از:
- ویزای پیوست به همسر آلمان
- ویزای همراه برای صغیر
- ویزای الحاق پدر و مادر در آلمان
- ویزای پارتنر آلمان
3.1. شرایط ویزای پیوست به همسر آلمان
قوانین و شرایط زیر نیز به عنوان یک قاعده برای الحاق مجدد زوجین با ویزای پیوست آلمان اعمال میشود:
- هر دو نفر باید حداقل 18 سال داشته باشند.
- اگر برای پیوستن به همسرتان به آلمان مهاجرت می کنید، معمولاً باید بتوانید به زبان آلمانی ساده و روزمره ارتباط برقرار کنید.
- محل زندگی همسر شما در آلمان حتی وقتی از ویزای همراه دانشجویی آلمان استفاده میکنید، باید فضای کافی برای زندگی با شما را داشته باشد.
- معیشت خانواده باید تامین شود. کفایت درآمد همسر یا خود شما یا داشتن تمکن مالی کافی برای این منظور ضروری است.
خبر خوب این است که:
1. شما میتوانید در بسیاری از موارد (مانند اتحاد مجدد خانواده برای پیوستن به کارگران ماهر) مهارتهای زبانی را پس از ورود به آلمان نیز کسب کنید.
2. قوانین ویزای پیوست و الحاق خانواده در مورد مشارکت مدنی همجنسگرایان نیز در آلمان اجرا میشود.
3.2. ویزای پارتنر آلمان
آلمان شرایطی را برای دریافت ویزای همراه پارتنرهای دارندگان اقامت این کشور که به صورت رسمی ازدواج خود را ثبت نکردهاند، فراهم کرده است. شرایط دریافت ویزای الحاق برای پارتنر متقاضی به شرح زیر است:
- روابط دو طرف باید در کشور مربوطه ثبت شود.
- نوع رابطه ثبت شده باید مسئولیت ها و تعهدات حقوقی در پی داشته باشد.
3.3. شرایط فرزندان برای الحاق خانواده در آلمان
اگر شما فرزند زیر سن قانونی و مجرد فردی هستید که اقامت آلمان را دارد، میتوانید با استفاده از ویزای همراه به راحتی برای پیوستن به والدین خود (یا کسانی که حق حضانت از شما را دارند) حتی در زمان دانشجویی آنها، به آلمان بروید.
متقاضیان زیر 16 سال نیازی به برآورده کردن هیچ شرایط خاصی ندارند ولی باید موارد زیر را مورد توجه قرار دهند:
- زمان ورود فرزندان به آلمان باید به زمان مهاجرت والدینشان نزدیک باشد؛ یعنی به عنوان یک قاعده فرزندان باید ظرف شش ماه به پدر/مادر خود بپیوندند. موارد استثنایی مانند تکمیل یک سال تحصیلی قبل از نقل مکان به آلمان در این مورد لحاظ میگردد.
- در صورت تسلط فرزندان به زبان آلمانی، آنها میتوانند با نشان دادن مدرک زبان آلمانی در سطح C1 مراحل ادغام با زندگی در آلمان را در سطح آسان قرار دهند.
3.4. الحاق پدر و مادر در آلمان یا سایر اعضای خانواده
پدر و یا مادر یک نیروی کار ماهر در آلمان یا پدر و مادر همسر او، تحت شرایط خاصی میتوانند به آلمان بروند و سایر اعضای خانواده فقط در شرایط بحرانی از این امکان برخوردار میشوند.
قوانین ویزای پیوست آلمان برای الحاق خانواده برای گروه های خاصی از مهاجران مانند کارگران ماهر و پناهندگان رسمی، کمی سادهتر است که در ادامه توضیحات بیشتری در این خصوص خواهیم آورد.
4. شرایط پیوند به خانواده در آلمان بر اساس نوع ویزا
شرایط دریافت ویزای همراه بسته به اینکه همسر یا والدین شما با چه نوع ویزایی به آلمان مهاجرت کردهاند، تغییر میکنند. در ادامه مهم ترین انواع ویزای آلمان برای پیوست به خانواده را معرفی میکنیم.
4.1. ویزای همراه دانشجویی آلمان
بسیاری از مهاجران به آلمان دانشجو هستند و برای ادامه تحصیل به این کشور مهاجرت میکنند. یکی از دغدغههای دانشجویان برای تحصیل در آلمان، امکان همراه داشتن خانواده خود با استفاده از ویزای دانشجویی است.
دانشجویان میتوانند با استفاده از ویزای همراه دانشجویی آلمان، همسر خود را در زمان تحصیل در کنارشان داشته باشند. فرزندان خردسال (زیر سن قانونی) دانشجویان نیز میتوانند با استفاده از شرایط خاص الحاق خانواده از ویزای همراه دانشجویی آلمان استفاده کنند.
4.2. شرایط پیوست اعضای خانواده با ویزای کارگر ماهر آلمان
ویزای کارگر ماهر آلمان (اسکیل ورکر – Skilled Woerker) به کسانی داده میشود که:
- در زمینه مشخصی تخصص دارند.
- میتوانند نیازهای آلمان را برطرف کنند.
- از طرف یک کارفرمای آلمانی، پیشنهاد کاری یا اصطلاحاً جاب آفر (Job Offer) دارند.
با توجه به نیاز کشور آلمان به نیروی کار ماهر و نیاز به آرامش بیشتر دارندگان ویزای اسکیل ورکر آلمان برای خدمت به صنایع این کشور، قوانین ویزای پیوست آلمان برای وابستگان به این افراد سادهتر است:
- این افراد نیازی به ارائه مدرکی مبنی بر مهارتهای ساده زبان به عنوان همسر قبل از ورود به کشور آلمان ندارند.
- اثبات در اختیار داشتن فضای کافی برای زندگی نیز لازم نیست.
- ارائه مدرکی مبنی بر داشتن پوشش بیمه درمانی برای این افراد کافی است.
- فرزندان زیر 16 سال یک کارگر ماهر برای پیوستن به والدین خود نیازی به رعایت شرایط خاصی ندارند؛ حتی اگر با فاصله زمانی نسبت به والدین خود وارد آلمان شوند.
به خاطر داشته باشید که شرایط مذکور برای دارندگان کارت آبی آلمان (بلوکارت – Blue Card) نیز صادق است.
4.2.1. قانون جدید الحاق خانواده در آلمان با ویزای کارگر ماهر
شرایط دریافت ویزای همراه برای والدین کسانی که مشغول به کار در آلمان هستند، راحتتر است. یکی از جدیدترین قوانین در این باره به شرح زیر است:
«والدین نیروی کار ماهر و یا والدین همسران آنها، در صورتی که عنوان اقامت فرزند یا همسر فرزندشان برای اولین بار در تاریخ 1 مارس 2024 یا پس از آن صادر شده باشد، این فرصت را خواهند داشت که به آلمان بیایید. این افراد باید بتوانند تامین هزینه معاش خود، از جمله پوشش بیمه سلامت و مراقبت طولانی مدت را از منابع مالی شخصی خودشان تضمین کنند.»
4.3. ویزای پیوست آلمان برای خانواده پناهندگان
آلمان از جمله کشورهای پذیرای پناهندگان است اما قبل از هر نکتهای باید بگوییم مهاجرت به این کشور از طریق پناهندگی به هیچ وجه توصیه نمیشود و بهتر است از سایر روش های کاری، آوسبیلدونگ و … استفاده کنید که ریسک و خطر کمتر و شانس موفقیت و امنیت بیشتری دارد.
درباره ویزای پیوست و پناهندگی آلمان باید بگوییم که:
- اولاً این ویزا تنها در اختیار خانواده پناهندگانی قرار میگیرد که به صورت رسمی در آلمان پذیرفته شدهاند.
- ثانیاً در کنار تمام مدارک مورد نیاز، خانواده پناهندگان باید گواهی سازمان مهاجرین و پناهجویان آلمان (BAMD) را نیز به سفارت ارائه کنند.
4.4. بستگان افراد دارای حق اقامت طولانی مدت
شرایط آوردن همسر به آلمان برای کسانی که یک عنوانِ اقامتیِ صادرشده توسط یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و حق اقامت طولانی مدت دارند، سادهتر است. این افراد حتی نیازی به دانش ساده آلمانی نخواهند داشت.
البته این امکان مشروط به این است که ازدواج یا زندگی مشترک متقاضی و همسرش، قبلاً در اولین کشور محل اقامتشان در اتحادیه اروپا ثبت و شروع شده باشد.
5. مراحل ویزای پیوست آلمان
به طور کلی مراحل دریافت ویزای پیوست آلمان مانند سایر ویزاها روند پیچیدهای ندارد، بلکه تکمیل مدارک، آگاهی کامل از قوانین جهت پیشبرد این امر و پیگیری ویزای پیوست آلمان کافی است.
مراحل دریافت ویزای همراه آلمان به ترتیب زیر است:
- جمعآوری مدارک لازم برای ویزای پیوست آلمان
- مراجعه به سایت سفارت و تعیین آنلاین وقت سفارت آلمان
- تکمیل فرم درخواست ویزای پیوست آلمان
- حضور در مصاحبه حضوری سفارت
- ارائه مدارک در وقت سفارت آلمان پیوست به خانواده
- انتظار برای دریافت نتیجه و اخذ ویزای همراه
- مراحل بعد از صدور ویزای همراه آلمان
5.1. مدارک لازم برای ویزای پیوست آلمان
همان طور که در بخشهای ابتدایی نیز گفتیم مدارک لازم سفارت آلمان برای پیوست به خانواده بستگی به شرایط شخص مقیم دارد. اگر این فرد (همسر، والدین یا فرزندان شما) شهروند آلمان یا کشوری عضو اتحادیه اروپا باشد، مدارک پیوست به خانواده آلمان مطابق لیست زیر است:
- نسخه چاپی فرم درخواست تکمیل و امضا شده
- گذرنامه معتبر و امضا شده که حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
- یک عدد کپی از صفحه اطلاعات شخصی پاسپورت
- یک قطعه عکس گذرنامهای جدید بر اساس مشخصات بیومتریک
- مدارک اثبات نسبت خانوادگی مانند شناسنامه یا مدارک ثبت احوال
- یک برگ کپی از پاسپورت فرد مقیم در آلمان
- گواهی بیمه سلامت
- مدرک مهارت زبان آلمانی سطح A1 و کپی آن
- چک لیست امضا شده جهت تایید صحت اطلاعات و مدارک ارسالی
- فیش پرداخت هزینه ویزای پیوست آلمان
اگر شخص مقیم در آلمان شهروند این کشور یا کشور دیگری در اتحادیه اروپا نباشد، مدارک اضافی زیر مورد نیاز است:
- یک برگ کپی از مدارک اجازه اقامت وی در آلمان
- یک برگ کپی از مدرک اشتغال شخص مقیم در آلمان
- یک برگ کپی از مدرک محل سکونت در آلمان مانند قرارداد اجاره یا سند ملک مسکونی
5.1.1. مدارک مورد نیاز برای پیوست به همسر در آلمان
- گواهی ازدواج و یک برگ کپی از آن به همراه ترجمه رسمی آپوستیل شده
- حکم طلاق یا گواهی فوت همسر سابق در صورت داشتن ازدواجهای قبلی
- مدارک شناسایی و پاسپورت معتبر
در صورتی که هنگام ازدواج یکی از زوجین ایران نباشد، باید وکیلی از طرف او تعیین و وکالت نامهای با موضوع «ازدواج با …» تنظیم شود.
5.1.2. مدارک مورد نیاز برای ویزای پیوست فرزندان در آلمان
- گذرنامه با امضا برای کودکان بالای 12 سال
- شناسنامه
- رضایتنامه از طرف پدر یا مادری که از ایران خارج نمیشود.
هنوز مراحل دیگری برای بررسی باقی ماندهاند. با ما بمانید.
5.2. وقت سفارت آلمان برای پیوست به همسر
اقدام برای دریافت ویزای همراه آلمان باید از به صورت قانونی و از طریق سفارت انجام شود اما سوال اینجاست که چگونه از سفارت وقت بگیریم؟
برای گرفتن وقت سفارت آلمان باید به سایت سفارت مراجعه کنید و به بخش سیستم تعیین وقت آنلاین بروید و اطلاعات مرتبط را تکمیل کنید. به خاطر داشته باشید که در پایان مراحل، در صورتی که همهی نکات را به درستی رعایت کرده باشید، باید ایمیلی مبنی بر تایید درخواست خود برای دریافت ویزا دریافت کنید.
5.3. فرم درخواست ویزای پیوست آلمان
فرم درخواست ویزای پیوست آلمان را باید کامل کنید و همراه مدارک خود به سفارت تحویل دهید. هنگام تکمیل فرم دقت کنید که:
- اطلاعات خود را با املای درست وارد کنید.
- جواب هر سوال را در بخش تعیین شده برای پاسخ بنویسید.
در هنگام تکمیل فرم درخواست ویزا از صحت اطلاعات وارد شده مطمئن شوید. اطلاعات دروغین و مدارک جعلی عواقب قانونی در پی خواهد داشت.
5.4. مصاحبه سفارت برای ویزای پیوست المان
شما باید در تاریخ تعیین شده به سفارت مراجعه کنید و ضمن تحویل مدارک، مصاحبه سفارت را برای دریافت ویزای پیوست بگذرانید. در این مصاحبه سوالاتی درباره رزومه شخصی شما، انگیزهتان برای سفر و مهاجرت به آلمان، نوع ارتباطتان با کسی از طریق اقامت او برای دریافت ویزای همراه اقدام کردهاید، رزومهی او و … پرسیده میشود.
به خاطر داشته باشید که ممکن است سطح زبان شما نیز در این مصاحبه مورد سنجش قرار بگیرد و انتظار میرود که شما به اندازه مدارک زبانی که ارائه میکنید، تسلط داشته باشید. مصاحبه سفارت عموماً بین 10 تا 20 دقیقه زمان میبرد.
نکته:
حضور فرزندان در سفارت برای مصاحبه ویزای همراه آلمان الزامی است.
5.5. مراحل بعد از صدور ویزای همراه آلمان
پس از تایید درخواست توسط اداره اتباع بیگانگان شهر مقصد، سفارت اجازه اقامت را در قالب ویزا برای شما صادر خواهد کرد. همه دارندگان اجازه اقامت موظف هستند به محض اولین ورود خود، در اداره Ausländerbehörde در شهرداری شهر مقصد ثبت نام کنند.
اجازه اقامت نهایی پس از ورود به آلمان به شما اعطا خواهد شد.
6. مدت زمان صدور ویزای پیوست آلمان
سوال دیگری که ممکن است در ذهن شما وجود داشته باشد این است: «ویزای پیوست آلمان چقدر طول میکشد؟»
پس از ارائه تمام مدارک مورد نیاز، درخواست شما به اداره اتباع بیگانگان (Ausländerbehörde) در محل اقامت مورد نظرتان در آلمان ارسال میشود. معمولا حدود یک تا سه ماه طول میکشد تا درخواستها پردازش شوند.
7. هزینه ویزای پیوست آلمان
به طور کلی هزینه انواع ویزای آلمان از جمله ویزای پیوست مطابق جدول زیر است:
گروه سنی | هزینه ویزای پیوست آلمان |
---|---|
6 تا 12 سال | 45 یورو |
بالای 12 سال | 90 یورو |
توجه داشته باشید که گروه های زیر پس از ارائه مدارک قانونی، از پرداخت هزینه ویزای پیوست آلمان معاف خواهند بود:
- والدین کودک آلمانی زیر 18 سال
- فرزندان شهروندان آلمانی
- همسر شهروندان آلمانی
- همسر شهروندان اتحادیه اروپا
- فرزندان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان
- کودکان زیر 6 سال
8. پیگیری ویزای پیوست آلمان
به طور کلی باید گفت پیگیری ویزای پیوست آلمان نیاز نیست و پس از تکمیل پردازش درخواست شما، نتایج اعلام خواهد شد اما در نظر داشته باشید که با وارد کردن کد رهگیری 6 رقمی در سایت سفارت، میتوانید درخواست های پذیرفته شده را مشاهده کنید.
اگر درخواست متقاضی رد شود، از طرف سفارت اطلاعرسانیهای لازم انجام خواهد شد.
9. ویزای پیوست همزمان آلمان
امکان ثبت درخواست ویزای پیوست به صورت همزمان با متقاضی اصلی ویزا تنها برای کسانی ممکن است که همسرشان برای دریافت ویزای اسکیل ورکر یا بلوکارت آلمان اقدام میکنند. در شرایط اقدام همزمان یا 6 ماه پس از اقدام متقاضی اصلی، مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزای همراه کوتاهتر میشود.
10. تجربه ویزای پیوست آلمان
خوب است که نگاهی به تجربه دارندگان یا متقاضیان ویزای پیوست المان داشته باشیم. نکته اصلی که بسیاری از این افراد به آن اشاره کردهاند، درباره مدت زمان پردازش درخواست ویزا است. متقاضیانی اعلام کردهاند که نتیجه درخواست خود را در یک هفته دریافت کردهاند اما متقاضیان دیگری مدت زمان طولانیتری منتظر اعلام نتایج ماندهاند.
داشتن اعتماد به نفس و آرامش در مصاحبه سفارت نیز از طرف بسیاری از دارندگان ویزای پیوست آلمان توصیه شده است.
کسانی که با دریافت ویزای همراه به آلمان مهاجرت و زندگی خانوادگی خود را در این کشور آغاز کردهاند، عموماً از تصمیم خود رضایت دارند و درباره تجربه زندگی در آلمان به نکاتی مانند موارد زیر اشاره کردهاند:
- هزینه مناسب زندگی
- امکان کار و تحصیل در آلمان
- سطح رفاه اجتماعی و اقتصادی مناسب
- درآمد مناسب در آلمان
- و …
11. قوانین ویزای پیوست آلمان
- تمامی مدارک شما باید به زبان آلمانی ترجمه شده باشند.
- ارائه مدارک جعلی از طرف سفارت آلمان پیگرد قانونی خواهد داشت.
- نوع رابطه شما با متقاضی اصلی باید با ارائه مدارک معتبر اثبات شود.
- متقاضیان نباید هیچ گونه سوء سابقه کیفری داشته باشند.
12. هزینه زندگی خانوادگی در آلمان
در نگاهی کلی هزینه زندگی در آلمان در مقایسه با بسیاری از دیگر کشورهای اروپایی مناسبتر است و همین امر شرایط زندگی خانوادگی در این کشور را خصوصاً برای کسانی که مشغول به کار در آلمان هستند و درآمد ماهانه دارند، مساعد میکند.
در تخمینی کلی هزینه زندگی در آلمان برای یک خانواده چهار نفره مبلغی حدود 3,376.6 یورو در ماه اعلام شده است. البته دقت داشته باشید که این مبلغ:
- هزینه اسکان را در برنمیگیرد.
- بر اساس سبک زندگی هر خانواده و شهر محل زندگی آنها تغییر میکند.
13. مزایا و معایب ویزای همراه آلمان
در آخرین بخش از این مقاله به سراغ بررسی مزایا و معایب ویزای همراه آلمان میرویم تا هیچ نکتهای را از قلم نینداخته باشیم. از همراهی شما سپاسگزاریم.
13.1. مزایای ویزای پیوست آلمان
- امکان کار همسر در آلمان بدون نیاز به دریافت مجوز یا ویزای کاری
- امکان تحصیل فرزندان در آلمان بدون نیاز به دریافت ویزای تحصیلی
- امتیازهای ویژه برای خانواده نیروهای کار ماهر در آلمان
- شانس بالای دریافت ویزای همراه آلمان
- هزینه مناسب اخذ ویزا و زندگی در آلمان
13.2. معایب ویزای پیوست آلمان
- امکان طولانی شدن پروسه دریافت ویزای همراه
- نیاز به ارائه مدرک زبان آلمان در بسیاری از مواقع
- مراحل اداری بعضاً پیچیده پیش و پس از دریافت ویزای همراه
نمونه فرم پر شده ویزای پیوست آلمان را اینجا ببینید.
سوالات متداول ویزای پیوست آلمان
همسر، فرزندان زیر 18 سال، پدر و مادر متقاضی یا همسر و پارتنر قانونی او میتوانند از ویزای پیوست آلمان استفاده کنند.
بله، اخذ ویزای همراه آلمان برای والدین خود متقاضی و والدین همسر او ممکن است در صورتی که فرد به عنوان نیروی کار ماهر در آلمان باشد.
بله، دانشجویان میتوانند با استفاده از ویزای همراه دانشجویی آلمان، همسر خود را در زمان تحصیل در کنارشان داشته باشند.
هزینه ویزای پیوست آلمان برای همسران 90 یورو است البته ویزای همسران شهروندان آلمانی و اتحادیه اروپا رایگان است.
بله، طبق قوانین کشور آلمان دارندگان ویزای پیوست در این کشور مجوز کار خواهند داشت.
جمع بندی
ویزای پیوست آلمان، نوعی از ویزا است که به مهاجران اجازه میدهد همسر، فرزندان و حتی والدین خود و والدین همسرشان را در این کشور در کنارشان داشته باشند. اخذ ویزای همراه آلمان در صورت داشتن مدارک قانونی کافی، کار سختی نیست و حتی در دوران دانشجویی نیز صادر میشود. خوب است بدانید که طبق قوانین ویزای پیوست آلمان، همسر شما میتواند در آلمان به کار نیز مشغول شود. هزینه ویزای پیوست آلمان برای همسران مهاجران ایرانی 90 یورو است.
در صورت تمایل برای مشاوره تخصصی با مشاورین ارشد موسسه حقوقی سروش فردا فرم مشاوره مهاجرت را پر کنید.
0 پرسش و پاسخ
توصیه می کنیم پس از ارسال سوال خود، پرسش و پاسخ های انجام شده در همین بخش را مطالعه کنید.