مهاجرت دندانپزشکان به آلمان (+ جدیدترین شرایط 2023)

اگر به دنبال بروزترین اطلاعات درباره ویزای کار دندانپزشکان در آلمان و شرایط مهاجرت دندانپزشکان به آلمان هستید و یا می خواهید از هزینه ها و درآمد دندانپزشکان در آلمان و مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری دندانپزشکان به آلمان آگاه شوید، این مقاله برای شما نوشته شده است.
- مهاجرت دندانپزشکان به آلمان از چه راهی امکانپذیر است؟
- شرایط بازار کار دندانپزشکی در آلمان چگونه است؟
- میانگین درآمد دندانپزشکان و هزینه های زندگی در آلمان چقدر است؟
- شرایط اخذ ویزای آلمان برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان چیست؟
- تمکن مالی برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان چقدر است؟
✅ بررسی شرایط مهاجرت دندانپزشکان به آلمان و نحوه دریافت ویزای کار دندانپزشکی در آلمان
در این مقاله تلاش بر این داریم تا با بررسی شرایط اخذ ویزای کار دندانپزشکی در آلمان و شرایط مهاجرت دندانپزشک به آلمان اطلاعات دقیقی در خصوص شرایط زندگی، میزان درآمد، نحوه اقدام و تایید مدارک برای مهاجرت به آلمان برای دندانپزشکان ارائه بدهیم.
من، محدثه بابایی، فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار و شهروند شهر فرانکفورت از سال 2015، به عنوان یکی از مشاورین ارشد موسسه حقوقی سروش فردا، سعی کرده ام تمام مطالب مورد نیاز را درباره مهاجرت کاری به آلمان (اقامت آلمان از طریق کار)، در این مقاله ارائه دهم.
شما می توانید در هر ماه با شرکت در لایوهای اینستگرام موسسه حقوقی سروش فردا با من همراه باشید و ضمن طرح تمامی سوالات خود درباره اقامت آلمان از طریق کاری، از آخرین شرایط مهاجرت کاری به آلمان (ویزای اشتغال در آلمان) مطلع شوید.
آدرس اینستاگرام موسسه سروش فردا: @eurolife کلیک کنید.
به یاد داشته باشید که مشاورین آموزش دیده و مجرب موسسه حقوقی سروش فردا، همواره آمادگی پاسخگویی به سوالات شما را دارند. پس از خواندن این مقاله و آشنایی کامل با شرایط مهاجرت کاری به آلمان، با موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما بهره ببرید.
بخش پرسش و پاسخ همین مقاله نیز بستری را جهت دریافت سوالات شما و پاسخگویی به آن ها، فراهم کرده که هم اکنون در دسترس شماست.
1. شرایط کار و زندگی در آلمان
آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا و چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است که 5.4٪ از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل میدهد.
رشد اقتصاد مبتنی بر فناوری آلمان تا حد زیادی به صادرات بستگی دارد زیرا آلمان با داشتن بیشترین مازاد اسمی تجاری در جهان، سومین صادرکننده بزرگ جهان است.
کل نیروی کار آلمان حدود 45 میلیون نفر است در حالی که نرخ بیکاری بسیار کم است و 4.2 درصد است.
در شهرهای بزرگ آلمان عملا بیکاری وجود ندارد. تنها مناطقی که تحت تأثیر بیکاری قرار دارند مناطق روستایی، عمدتا در شمال شرقی هستند.
از این رو جای تعجب نیست که آلمان همچنین یکی از بزرگترین واردکنندگان نیروی کار خارجی در جهان است و 3/3 میلیون نیروی کار ماهر بینالمللی در حال حاضر در آلمان کار میکنند.

2. انواع ویزای کار برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان کداماند؟
در خصوص ویزای کار دندانپزشکی و مهاجرت دندانپزشک به آلمان، مانند هر ویزای کار در آلمان می توان به دو نوع ویزا اشاره کرد:
نوع اول: ویزای جاب آفر آلمان
افرادی که طی فرآیند مهاجرت دندانپزشکان به آلمان با یک کارفرمای آلمانی قرارداد کاری عقد می کنند، شامل دریافت این ویزا می شوند. تحصیلات دانشگاهی و رزومه شغلی مرتبط جهت مهاجرت دندانپزشکان به آلمان، ویزای جاب آفر آلمان را برای متخصصان این حرفه به همراه دارد.
ناگفته نماند که برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان و گرفتن ویزای جاب آفر آلمان، تسلط نسبی به زبان آلمانی یا انگلیسی لازمه اصلی است.
انواع ویزای جاب آفر آلمان
ویزای جاب آفر آلمان را می توان در دو گروه بلو کارت و ویزای کار عادی طبقه بندی کرد.
این دو ویزا از نظر میزان حقوق و همچنین زمان مورد نیاز برای گرفتن اقامت دائم با یکدیگر فرق دارند.
در ادامه به این تفاوت ها اشاره می کنیم.
حداقل حقوق ناخالص برای دریافت بلو کارت آلمان
به طور کلی برای رشته های آی تی و پرستاری مبلغ درآمد ناخالص سالانه باید به میزان 43.992 یورو در سال باشد تا blue card قابل دریافت شود.
این رقم در خصوص سایر رشته ها حداقل 56.400 یورو در سال است.
نوع دوم: ویزای جستجوی کار آلمان
افرادی که هنوز موفق به عقد قرارداد کاری در آلمان نشده اند و فرآیند مهاجرت دندانپزشکان به آلمان را سپری نکرده اند، می توانند با استفاده از ویزای جستجوی کار در آلمان به مدت 6 ماه، به دنبال کار در زمینه مربوط بگردند.
افرادی که blue card آلمان دریافت کرده اند، در صورتی که مدرک B1 آلمانی داشته باشند، تنها با کار در آلمان به مدت 21 ماه می توانند اقامت دائم آلمان را دریافت کنند.
این مدت زمان در خصوص کسانی که مدرک A2 آلمانی داشته باشند، به 33 ماه افزایش پیدا می کند.
افرادی که در فرآیند مهاجرت دندانپزشکان به آلمان موفق بوده و ویزای کار عادی دارند نیز در صورت حفظ قرارداد کاری به مدت 5 سال، اقامت دائم آلمان به آنها تعلق خواهد گرفت.

3. شرایط بازار کار برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان چگونه است؟
آلمان کشوری است که جمعیت در آن با رشد منفی رو به رو بوده و به همین دلیل تعداد سالمندان در آن در حال افزایش است. از طرفی استاندارد های سیستم درمانی آلمان به مقدار قابل توجهی بالاست و همین موضوع نیاز فراوان به نیروی دندانپزشک در آلمان را به وجود آورده است و مهاجرت دندانپزشک به آلمان از کشورهای مختلف در سال های اخیر رو به افزایش است.
ضمن اینکه تعداد نیروهای فعال و جوان در این کشور سیر نزولی دارد، بنابراین شرایط دریافت ویزای کار دندانپزشکی در آلمان بسیار جای پیشرفت دارد.
- اگر دندانپزشکی در آلمان بین ده تا پانزده سال تجربه داشته باشد، دستمزدی معادل 10.900 یورو در ماه دریافت می کند، 22٪ بیشتر از شخصی که پنج تا ده سال سابقه دارد.
- اگر سطح تجربه دندانپزشکان در آلمان بین پانزده تا بیست سال باشد، دستمزد مورد انتظار 11.900 یورو در ماه است، 9% بیشتر از کسی که ده تا پانزده سال سابقه دارد.
- و در نهایت شما به عنوان یک دندانپزشک در آلمان، اگر بیش از بیست سال سابقه کار دارید، ماهیانه 12.800 یورو حقوق می گیرند، 8٪ بیشتر از افراد با پانزده تا بیست سال سابقه کار درآمد خواهید داشت.
4. فرآیند ویزای جستجوی کار آلمان چقدر طول می کشد؟
با درنظر گرفتن تاریخی که فرد متقاضی برای ثبت درخواست وقت سفارت آلمان اقدام نموده و تعداد درخواست های ثبت شده، مدت زمان فرآیند ویزای جستجوی کار آلمان متغیر خواهد بود.
می توانید در صفحه مربوط به دریافت وقت سفارت آلمان مدت زمان تقریبی اعلام شده را در جدول مشاهده کنید.
قابل ذکر است که زمان دریافت وقت سفارت آلمان تقریبی بوده و در شرایط مختلف می تواند تغییر کند.

5. a17 برای مهاجرت دندانپزشکان در آلمان چیست؟
افرادی که در رشته های دندانپزشکی و پیراپزشکی در کشورهایی غیر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا تحصیل کرده و مدرک گرفته اند، در اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت دندانپزشکان به آلمان، باید برای معادل سازی مدرک دندانپزشکی در آلمان و سپس دریافت مجوز اشتغال در آلمان اقدام نمایند.
کسانی که ویزای آوسبیلدونگ آلمان را دریافت کرده باشند، این امکان را دارند که در دوره های 6 الی 12 ماهه دندانپزشکی و 6 الی 18 ماهه رشته های پیراپزشکی شرکت کنند.
نتیجه آزمون پایان دوره ی شرکت کنندگان در دوره های آموزشی و استخدام در یک مرکز درمانی در آلمان، تکلیف مجوز کار در آلمان را برای فرد متقاضی مشخص می کند.
باید دانست این ویزا نوعی ویزای ausbildung آلمان تلقی می شود و با ویزای جاب آفر آلمان تفاوت دارد.
6. قوانین جدید سفارت آلمان برای اخذ ویزای جستجوی کار برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان چیست؟
بر اساس مقررات جدید کشور آلمان از 1 مارچ 2020 نیروی متخصص در آلمان، می توانند تنها با ارائه مدارک تخصصی استخدام شوند.
این قانون جدید به سبب گسترش و همه گیری بیماری کرونا فعلا به اجرا نرسیده است.
ینابراین استخدام دندانپزشکان در خارج از کشور و کشور آلمان به اتمام شرایط فعلی بستگی دارد.

7. سطح زبان مورد نیاز برای اخذ ویزای کار دندانپزشکی در آلمان چگونه است؟
اخذ ویزای کار دندانپزشکی در آلمان و یا بلو کارت آلمان بستگی به مدارکی دارد که کارفرما اعلام می کند. به عنوان مثال، چنانچه کارفرما اعلام کند در خصوص استخدام فرد متقاضی، مهاجرت دندانپزشک به آلمان، آشنایی به زبان محلی یا انگلیسی اهمیتی ندارد و فرد برای ادامه مراحل به مدرک زبان نیازی نخواهد داشت.
اما به طور رایج در زمینه مهاجرت دندانپزشکان به آلمان سطح زبانی که متقاضی احتیاج دارد، B1 زبان آلمانی می باشد.
فرد متقاضی می تواند پس از وارد شدن به آلمان، با شرکت در دوره آموزشی تسلط زبان آلمانی خود را به سطح C1 ارتقا دهد.
8. آیا Certificate ها می تواند به مهاجرت دندانپزشکان به آلمان کمک کند؟
Certificate های تخصصی نمایانگر تخصص فرد متقاضی است و داشتن آنها به علت متمایز کردن فرد متخصص در سفارت، نگرش مثبتی را برای آفیسر پرونده، به همراه می آورد و شرایط مهاجرت دندانپزشک به آلمان را ساده تر می کند.
9. حداقل و حداکثر سن برای درخواست ویزای کار دندانپزشکی در آلمان چقدر است؟
در مقررات آلمان و در خصوص مهاجرت دندانپزشک به آلمان، مفهومی تحت عنوان حداقل و حداکثر سن وجود ندارد. احتمال دریافت موفق ویزا علاوه بر سن فرد متقاضی به مسائل دیگری مثل تخصص دندانپزشکی در آلمان، سابقه کاری و آشنایی فرد متقاضی با زبان های آلمانی و انگلیسی هم بستگی دارد.
بر اساس تجربه می توان گفت شانس مهاجرت دندانپزشک به آلمان و دریافت ویزای کار در افرادی که در بازه سنی 25 تا 40 سال هستند، بیشتر است.

10. تمکن مالی برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان چقدر است؟
در ابتدا لازم است مفهوم تمکن مالی و اهمیت آن برای سفارت را شرح دهیم. گواهی تمکن مالی جهت نمایش توان مالی فرد متقاضی تهیه می شود. این گواهی یک سند بانکی است که شامل معادل ارزی (یورو یا دلار) موجودی ریالی است. گواهی تمکن مالی به دولت آلمان این اطیمنان را می دهد که فرد متقاضی ویزا در آلمان در دوره اقامت دچار مشکل مالی نخواهد شد و بنابراین برای دولت آلمان نیز دردسر ایجاد نمی کند.
چنانچه فرد متقاضی قرارداد رسمی کار با کارفرمای آلمانی داشته باشد، از حیث درآمد نیز با مشکل رو به رو نمی شود.
بنابراین گواهی تمکن مالی در مجموعه ی مدارک مورد نیاز جهت ویزای کاری آلمان در نظر گرفته نشده است.
11. شرایط اخذ ویزای همراه آلمان جهت مهاجرت دندانپزشکان به آلمان چگونه است؟
- داشتن مدرک A1 آلمانی
- ترجمه قباله ازدواج
- ترجمه شناسنامه
- اسکن ویزای کار همسر
- ترجمه شناسنامه همسر
- بیمه مسافرتی
- عکس پاسپورتی
- فرم درخواست پر شده

12. آیا تمدید ویزای جستجوی کار آلمان امکان پذیر است؟
همانطور که ذکر شد ویزای جستجوی کار آلمان فرصت 6 ماهه ای برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان، به منظور جست و جو برای کار مناسب می دهد.
دولت آلمان این مدت را برای کاریابی، کافی ارزیابی می کند. به همین دلیل سفارت این کشور، به هیچ عنوان ویزای جستجوی کار آلمان را تمدید نمی کند.
13. محدودیتها و معایب ویزای جستجوی کار آلمان برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان کداماند؟
می توان گفت تنها محدودیت ویزای جاب سیکر آلمان، غیر قابل تمدید بودن آن می باشد و در کل مزایای این ویزا بسیار بیشتر است.
پاسخ به این سوال که آیا آلمان راحت ترین کشور برای مهاجرت دندانپزشکان است را در ادامه مقاله خواهید یافت.
14. مزایای ویزای جستجوی کار برای مهاجرت پزشکان به آلمان چیست؟
به عنوان اصلی ترین مزیت ویزای job seeker آلمان می توان به فرصت 6 ماهه ای اشاره کرد که این ویزا به افرادی می دهد که هنوز موفق نشده اند با یک کارفرمای آلمانی قرارداد ببندند. هم اکنون بسیاری از افرادی که در آلمان مشغول به کار می باشند، از این فرصت بهره برده اند.
15. میزان حداکثر و حداقل حقوق برای متقاضیان ویزای کار دندانپزشکی در آلمان چقدر است؟
محدوده حقوق برای مهاجرت به آلمان برای دندانپزشکان از حداقل 3.980 یورو در ماه تا 13.800 یورو برای حداکثر درآمد در ماه متغیر است. این متوسط حقوق ماهیانه شامل مسکن، حمل و نقل و سایر مزایا است.
حقوق دندانپزشکان براساس تجربه، مهارت ها، جنسیت یا موقعیت مکانی به شدت متفاوت است.

16. هزینه ها و مخارج زندگی برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان چقدر است؟
میانگین حقوق دندانپزشک در آلمان معمولاً حدود 8.660 یورو در ماه می باشد. حداقل حقوق دنندانپزشک در آلمان از 3.980 یورو در ماه شروع می شود و حداکثر درآمد ماهیانه یک دندانپزشک در آلمان به 13.800 یورو می رسد.
با توجه به اینکه هزینه زندگی در آلمان به طور میانگین بین 800 تا 1.000 یورو می باشد، بخش زیادی از درآمد شما به عنوان یک دندانپزشک در طول ماه می تواند ذخیره شود.
17. حداقل درآمد برای زندگی در آلمان چقدر است؟
برای رسیدن به مبلغ حداقل درآمد جهت زندگی در آلمان عوامل مختلفی نظیر تعداد اعضا خانواده، سبک زندگی و شهر محل زندگی نقش تعیین کننده دارند.
به طور مثال یک زوج با درآمد ماهیانه 1.500 تا 2.000 می توانند در شهرهایی مانند هامبورگ و برلین به آسانی زندگی کنند.
در شهرهای کوچک تر این مبلغ می تواند تا 1.000 یورو و در مونیخ که گران ترین شهر آلمان است، تا 2.500 یورو در نظر گرفته شود.
18. مصاحبه سفارت آلمان به منظور مهاجرت دندانپزشکان به آلمان به چه صورت است؟
در سفارت با توجه به میزان آشنایی فرد متقاضی با زبان انگلیسی و آلمانی و درخواست کارفرما، زبان مصاحبه تغییر می کند. بنابراین با تشخیص مامور پرونده، امکان مصاحبه به زبان های فارسی، انگلیسی یا آلمانی برگزار می گردد.
ضمنا پرسش هایی که در خصوص مهاجرت دندانپزشکان به آلمان مطرح می شود، به عواملی همچون روش مهاجرتی مدنظر فرد متقاضی، اطلاعاتی که در فرم درخواست آمده است و همچنین مدارک ارائه شده بستگی دارد.

19. مصاحبه کاری در آلمان برای متقاضیان ویزای کار دندانپزشکی در آلمان به چه صورت است؟
موارد زیر باید در خصوص مصاحبه شغلی در آلمان مورد توجه قرار بگیرند:
- جزئیات ذکر شده در رزومه
- جزئیات ذکر شده در کاور لتر
- شرح موقعیت شغلی مورد نظر کارفرما
- توانایی ها مد نظر کارفرما برای موقعیت شغلی مد نظر
- پرسش های تخصصی پرسیده شده توسط کارفرما
- جزئیات وظیفه مد نظر کارفرما
- دقت و حوصله در پاسخگویی به پرسش های مطرح شده
20. شرایط مالیات کار در آلمان چیست؟
در سطوح مالی مختلف مالیات در آلمان بین 14% تا 45 درصد در نظر گرفته شده است. عواملی همچون داشتن فرزند، سن، میزان درآمد ناخالص ماهیانه، وضعیت تاهل، نوع و میزان پوشش بیمه در مقدار درصد مالیات موثر می باشد.
لازم به ذکر است سن کار در آلمان بین 24 تا 65 سال بوده و افراد شاغلی که سنشان کمتر از 24 سال و بیشتر از 65 سال است، درصد مالیات کمتری پرداخت می کنند.
21. شرایط حق بیمه سلامت و بازنشستگی در آلمان چگونه است؟
در آلمان 50% از حق بیمه سلامت و بیمه بازنشستگی توسط کارفرما و 50% مابقی توسط نیروی کار پرداخت می شود.
مبلغ پرداختی بابت بیمه سلامت، به حقوق دریافتی، سن، و کلاس مالیاتی فرد بستگی دارد.

22. شرایط و قوانین بیمه بیکاری در آلمان چیست حقوق بیکاری در آلمان چقدر است؟
برای اینکه فرد بتواند شامل قانون حقوق بیکاری در آلمان شود، نیاز است حداقل یک سال سابقه اشتغال در آلمان داشته باشد. مبلغ حقوق بیکاری معادل 65% آخرین حقوق دریافتی فرد و حداکثر تا مدت زمان 18 ماه به فرد پرداخت می شود.
23. شرایط و قوانین بیمه بیکاری در آلمان چیست؟
افرادی که ویزای جستجوی کار آلمان و انواع ویزای کاری آلمان مثل ویزای کار دندانپزشکی اخذ نموده باشند، حق ادامه تحصیل در آلمان ندارند.
این افراد بعد از اینکه اقامت دائم آلمان خود را دریافت نمودند، می توانند به تحصیل هم بپردازند.
24. فرهنگ کار در آلمان چگونه است؟
همانطور که احتمالا شنیده اید آلمانی ها به نظم و سختکوشی معروف هستند. در همین راستا می توان به این آمار اشاره کرد که هر آلمانی به طور میانگین 8 ساعت در روز و 40 ساعت در هفته مشغول به کار است.
ضمن اینکه تعطیلات آخر هفته درآلمان روزهای شنبه و یکشنبه در نظر گرفته شده است.
همچنین در آلمان و در سال 2020 حداقل دستمزد ساعتی 9.35 یورو تعیین شده، ولی حداکثر دستمزد کار در آلمان مبلغ مشخصی ندارد.
داشتن پوشش رسمی در کشورهای اروپایی و در محل کار الزامی نیست، اما در فرهنگ کار آلمانی داشتن پوشش غیر رسمی در محل کار متعارف محسوب نمی شود.
25. شرایط زندگی در آلمان چگونه است؟
آلمان از بهترین و پررفاه ترین کشورهای دنیا محسوب می شود. کار و زندگی در آلمان وضعیت بسیار مناسبی دارد.
از جمعیت 84 میلیونی آلمان حدود 40 میلیون نفر آنها شاغل هستند که 53.2% مرد و 46.8% این تعداد زنان اند.
ضمن اینکه حدود 2.1 میلیون نفر نیز در آلمان بیکار هستند که نرخ بیکاری بین این افراد 5.1% تا 6.4% محاسبه شده است.
آلمان از نظر توزیع ثروت، سرانه درآمدی و سایر المان های توسعه یافتگی، اوضاع فوق العاده ای دارد. در کشور آلمان توزیع ثروت بسیار عادلانه صورت گرفته است.
قوانین مدرن این کشور برای تمام افراد اجتماع، حتی مهاجرین هم منجر به برابری های فردی و اجتماعی شده است.
از جمله امکاناتی که آلمان را به مکانی بسیار مطلوب برای مهاجرین بدل کرده است، می توان به میانگین درآمد بالا، دسترسی تقریبا مساوی به امکانات آموزشی، درمانی، تفریحی در تمام نقاط این کشور و همچنین قدرت خرید بالا اشاره کرد.

26. شرایط تحصیل فرزندان در آلمان چگونه است؟
در مدارس آلمان تحصیل به زبان آلمانی رایگان در نظر گرفته شده است. البته لازم به ذکر است مدارس خصوصی و بین المللی در آلمان هستند که برای تحصیل در آنها نیاز به پرداخت شهریه وجود دارد.
همچنین فرزندان ایرانیانی که در شهرهای فرانکفورت، برلین، مونیخ و هامبورگ اقامت دارند، می توانند به ادامه تحصیل در مدارس ایرانی سفارت مشغول شوند.
27. شرایط ادامه تحصیل در آلمان چگونه است؟
یکی از نگرانی های کسانیکه به آلمان سفر می کنند، به ویژه کسانی که قصد ادامه تحصیل یا کار در آلمان را دارند، مورد تایید بودن مدارک تحصیلی شان می باشد.
چرا که به منظور ادامه تحصیل یا کار در آلمان، مدرک تحصیلی و دانشگاه شما باید مورد تایید کشور آلمان باشد.
شما می توانید با مراجعه به سایت anabin و جستجوی رشته در این سایت، لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان را مشاهده کنید و جایگاه دانشگاه خود را در این لیست رصد کنید.
برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان، تحویل کامل و بی عیب و نقصِ درخواست نامه تحصیل و همچنین تحویل صحیح همه مدارک به دانشگاه، نخستین شرط لازم است.
Uni-assist مدارک شما را چک میکند و درصورت واجد شرایط بودن، مدارک شما را به دانشگاه مقصد ارسال خواهد کرد و به این ترتیب شما شرایط ادامه تحصیل در آلمان را خواهید داشت.
27. مهاجرت دندانپزشکان به آلمان و شرایط جذب آن ها در مقایسه با سایر کشور های اروپایی چگونه است؟
دو عامل رشد منفی جمعیت و رشد اقتصادی، نیاز به نیروی کار در آلمان را افزایش داده است.
بر اساس آخرین آمارها تا پایان ژانویه سال 2020، همچون سال گذشته نرخ بیکاری آلمان، 3.2% محاسبه شده است.
پیش بینی می شود تا 5 سال آینده، حقوق دندانپزشکان در سال 2025، تا سقف 10 درصد افزایش یابد و حقوق یک دندانپزشک به طور میانگین به 128.366 یورو در سال برسد.
سطح درآمد با توجه به سوابق شغلی برای مهاجرت دندانپزشک به آلمان
یک دندانپزشک در آلمان، با سابقه کار 1 تا 3 سال، متوسط حقوق 79.756 یورو در سال دریافت می کند.
اگر شما تجربه بالای 8 سال به عنوان یک دندانپزشک داشته باشید، به طور متوسط می توانید 146.339 یورو در سال، کسب درآمد کنید.
جمع بندی

مهاجرت دندانپزشکان به آلمان با توجه به نیاز کشور آلمان به نیروی متخصص دندانپزشک و کمبود نیروی کار در این کشور، در حال افزایش است. اگر به عنوان یک دندانپزشک تحصیلات دانشگاهی و سابقه کار مرتبط دارید و به زبان آلمانی یا انگلیسی تسط نسبی پیدا کرده اید، اخذ ویزای کار برای دندانپزشکان در آلمان، می تواند گزینه مناسبی باشد.
با توجه به نرخ پایین بیکاری درآمد، میانگین درآمد بالا وشرایط مناسب زندگی در شهرهای مختلف این کشور، آلمان یکی از گزینه های اول برای علاقه مندان به مهاجرت کاری می باشد و درصد موفقیت ویزاهای کار صادر شده آن برای ایرانیان به شرط انجام صحیح پروسه بالاتر از همه کشورها است.
در صورت تمایل برای مشاوره تخصصی با مشاورین ارشد موسسه حقوقی سروش فردا اینجا کلیک کنیدو فرم ارزیابی را پر کنید.