بررسی کامل شرایط کالج زبان آلمانی در مجارستان (آخرین شرایط ۲۰۲۰)

[این مقاله توسط وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سروش فردا تهیه و تنظیم گردیده و حق کپی رایت آن محفوظ است]

اگر می‌خواهید جدیدترین اطلاعات را درباره تحصیل زبان آلمانی در مجارستان بدست آورید و یا به دنبال یک مسیر مطمئن و سریع با قیمت مناسب برای تحصیل، کار و زندگی در کشورهای مجارستان یا کشورهای آلمانی زبان هستید، این مقاله را از دست ندهید.

پس از خواندن این مقاله تا انتها، با آخرین شرایط تحصیل دوره زبان آلمانی در مجارستان به صورت کامل آشنا خواهید شد.

* این مقاله در پاییز ۱۳۹۸ ویرایش مجدد شده و مرتباً به روز می‌گردد.

در ادامه به پرسش‌های زیر پاسخ داده می‌شود:

  1. دوره زبان آلمانی در مجارستان چیست؟
  2. تحصیل زبان آلمانی در مجارستان به چه اشخاصی پیشنهاد می‌شود؟
  3. پس از اتمام دوره زبان آلمانی در مجارستان چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم؟
  4. کالج زبان در مجارستان با دانشگاه چه تفاوتی دارد؟
  5. کالج‌های زبان در کدام شهرهای کشور مجارستان قرار دارند؟
  6. دریافت ویزای دوره زبان مجارستان چه شرایطی دارد؟
  7. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای زبان مجارستان کدامند؟
  8. نحوه تبدیل ویزای دوره زبان مجارستان به اقامت دائم اروپا چگونه است؟
  9. تحصیل در کالج های زبان آلمانی در مجارستان چه مزایایی دارد؟
  10. طول دوره زبان آلمانی در کشور مجارستان چقدر است؟
  11. هزینه کالج زبان آلمانی در مجارستان چقدر است؟
  12. دریافت ویزای دوره زبان آلمانی از سفارت مجارستان چقدر هزینه دارد؟
  13. هزینه زندگی دانشجویی در مجارستان چقدر است؟
  14. بیمه دانشجویی در مجارستان چه خدماتی را پوشش می‌دهد؟
  15. خدمات موسسه حقوقی سروش فردا، جهت دریافت پذیرش و ویزای دوره زبان مجارستان برای متقاضیان کدامند؟

کاخ Gödöllö – بوداپست

۱- چرا دوره زبان آلمانی در مجارستان؟

در حال حاضر دانشگاه‌های کشورهایی نظیر آلمان، اتریش و سوئیس، که جزو بهترین دانشگاه‌های جهان به شمار می‌آیند، با شرایط مناسبی به دانشجویان ایرانی پذیرش می‌دهند. همچنین شرکت های اروپایی نیز به دنبال جذب نیروی کار خارجی مورد نیاز خود می باشند.

اما مسئله اصلی و سخت، گرفتن ویزا از سفارتخانه‌های این کشورها در ایران است که معمولاً متقاضیان ایرانی را با سختگیری‌های زیاد و زمان‌های طولانی برای وقت مصاحبه و همچنین ریجکتی‌های زیاد مواجه می‌سازد.

به علت شانس بالای دریافت ویزا در این روش، شما می توانید از این طریق تحصیل دوره زبان آلمانی را در مجارستان شروع کنید و سپس بدون نیاز به مراجعت به ایران ویزای خود را به کشورهای آلمان، اتریش و سوئیس (و سایر کشورهای حوزه شنگن) تبدیل نمایید. در واقع این روش، راه مطمئن تری برای ورود و ویزا شدن در حوزه شنگن می باشد.

در خصوص تحصیل دوره زبان آلمانی در مجارستان، شما باید در نظر داشته باشید که:

  • مجارستان عضو حوزه شنگن است و از قوانین اتحادیه اروپا تبعیت می‌کند.
  • مجارستان به اتریش خیلی نزدیک است. به طوریکه فاصله بوداپست (پایتخت مجارستان) تا وین حدود ۲ ساعت است.
  • شما با خواندن زبان آلمانی در مجارستان می‌توانید برای ادامه تحصیل یا اشتغال از راهی سریع، آسان و با قیمتی مناسب به سایر کشورهای آلمانی زبان اتحادیه اروپا وارد شوید.
  • درصد موفقیت این روش برای مهاجرت به اروپا بسیار بالا است.
  • پس از اتمام دوره زبان خود در مجارستان، شما می‌توانید بدون نیاز به مراجعت به ایران، در هر یک از کشورهای آلمانی زبان حوزه شنگن به ادامه تحصیل پرداخته و ویزای خود را به ویزای تحصیلی جدید تبدیل نمایند.
  • همچنین در صورتی که تمایل به اشتغال در اروپا داشته باشید، می‌توانید از حضور خود در مجارستان بهره برده و بدون نیاز به مراجعت به ایران، جهت کاریابی در یکی از کشورهای آلمانی زبان اتحادیه اروپا اقدام کنید و ویزای خود را به ویزای کار تبدیل کنید.

محل برگزاری کلاس‌های زبان آلمانی در مجارستان، در کالج‌های زبان این کشور می‌باشد و مدارک ارائه شده توسط کالج‌های زبان نیز مورد تایید وزارت علوم مجارستان و وزارت علوم و تحقیقات ایران است.

پارلمان مجارستان

پارلمان مجارستان

۲- تحصیل زبان آلمانی در مجارستان به چه اشخاصی پیشنهاد می‌شود؟

در صورتی که شما مدرک زبان آلمانی نداشته باشید و همچنین قصد تحصیل، کار و زندگی در کشورهای آلمانی زبان اتحادیه اروپا را داشته باشید، خواندن زبان آلمانی در کالج‌های زبان مجارستان، می‌تواند یکی از بهترین، ارزانترین و سریع ترین روش‌ها برای شما باشد.

شما می‌توانید با تحصیل دوره زبان آلمانی در مجارستان در کشورهایی نظیر آلمان، اتریش و سوئیس به ادامه تحصیل مشغول شوید و یا علاوه بر این کشورها، در کشورهایی نظیر لیختن اشتاین و لوگزامبورگ و یا مناطقی مانند شرق بلژیک، شمال ایتالیا (منطقه آلتو آدیجه یا همان تیرول جنوبی)، شرق فرانسه (منطقه آلزاس)، شمال شرقی فرانسه (منطقه لورن) و جنوب دانمارک به اشتغال و زندگی بپردازید.

در ادامه این مقاله، شرایط پذیرش دوره زبان مجارستان، کالج‌های زبان در مجارستان، شرایط و مدارک لازم برای دریافت ویزای زبان مجارستان و مزایا و معایب این روش را بیان می‌کنیم.

هتل Palota در Lillafüred - مجارستان

هتل Palota در Lillafüred – مجارستان

۳- پس از اتمام دوره زبان آلمانی در مجارستان چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم؟

پس از پایان تحصیل خود در کالج زبان آلمانی در مجارستان، می‌توانید یکی از کارهای زیر را انجام دهید:

  1. از یکی از دانشگاه‌های مجارستان پذیرش تحصیلی دریافت کنید و کارت اقامت خود را مجدداً تمدید کنید.
  2. در کشور مجارستان یک موقعیت شغلی پیدا کرده و کارت اقامت خود را مجدداً تمدید کنید.
  3. از یکی از دانشگاه‌های کشورهای آلمانی زبان در حوزه شنگن، پذیرش دانشگاهی دریافت کنید و بدین وسیله بدون نیاز به بازگشت به ایران ویزای آن کشور را در کشور مجارستان دریافت کنید. (پیشنهاد ویژه)
  4. در یکی از کشورهای آلمانی زبان اتحادیه اروپا، یک موقعیت شغلی پیدا کرده و بدین وسیله بدون نیاز به بازگشت به ایران ویزای آن کشور را در کشور مجارستان دریافت کنید. (پیشنهاد ویژه)

شما می‌توانید پس از پایان دوره زبان خود در مجارستان، فرآیند اخذ پذیرش از دانشگاه‌های معتبر دنیا را به ما بسپارید. موسسه حقوقی سروش فردا برای اخذ پذیرش، با دانشگاه‌های بسیاری قرارداد دارد.

کلیسای جامع شهر دبرسن - مجارستان

کلیسای جامع شهر دبرسن – مجارستان

۴- کالج زبان در مجارستان با دانشگاه چه تفاوتی دارد؟

کالج اصطلاحی است که برای معرفی مراکز خصوصی و نیمه خصوصی که فعالیت علمی و آموزشی انجام می‌دهند استفاده می‌شود. کالج‌ها معمولاً در زمینه‌های آموزش زبان، نرم افزارهای کامپیوتری، مهارت‌های فنی و مهندسی، دوره‌های آمادگی آزمون پزشکی و… فعالیت می‌کنند. در بیشتر موارد، کالج‌ها راه را برای ورود آسانتر به دانشگاه یا بازار کار هموار می‌کنند.

در نظر داشته باشید که در حال حاضر، کشور مجارستان جزو معدود کشورهایی است که به راحتی برای تحصیل دوره‌های زبان به شهروندان ایرانی ویزای تحصیلی می‌دهد.

۵- کالج‌های زبان در کدام شهرهای کشور مجارستان قرار دارند؟

شهر بوداپست (پایتخت مجارستان) میزبان اکثر کالج‌های معتبر زبان در این کشور است و موسسه حقوقی سروش فردا نماینده رسمی برخی از این کالج‌های زبان معتبر در ایران است.

موسسه حقوقی سروش فردا به شما کمک می‌کند تا کالج زبان مناسب خود را در مجارستان انتخاب کنید و در آن مشغول به تحصیل شوید.

دانشگاه کالوسه – مجارستان

۶- دریافت ویزای دوره زبان مجارستان چه شرایطی دارد؟

  1. سن شما کمتر از ۳۸ سال باشد.
  2. اگر سن شما زیر ۳۰ سال است باید حداقل مدرک دیپلم داشته باشید.
  3. اگر سن شما زیر ۳۵ سال است باید حداقل مدرک کارشناسی داشته باشید.
  4. اگر سن شما زیر ۳۸ سال است باید حداقل مدرک کارشناسی ارشد داشته باشید.
  5. شما باید یک برگه تمکن مالی معادل ۸.۰۰۰ یورو ارائه کنید. (معادل ریالی این مبلغ باید به مدت یک هفته در حساب شخصی شما در ایران باشد)

در نظر داشته باشید که اگر مدرک تحصیلی شما کمتر از مدارک اعلام شده است، داشتن سابقه کار (همراه با بیمه تامین اجتماعی) می‌تواند به شما کمک کند.

۷- مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای زبان مجارستان کدامند؟

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای زبان مجارستان با توجه به کالج انتخابی، دوره مد نظر و شرایط سنی شما متفاوت است.

موسسه حقوقی سروش فردا برای تهیه و تنظیم کامل مدارک مورد نیاز، در کنار شما خواهد بود.

در ادامه این مطلب به توضیح نحوه اخذ اقامت اروپا از طریق این روش می‌پردازیم…

دریاچه بالاتون – مجارستان

۸- نحوه تبدیل ویزای دوره زبان مجارستان به اقامت دائم اروپا چگونه است؟

پس از اخذ پذیرش از کالج و ارائه مدارک مورد نیاز، سفارت مجارستان یک ویزای یک ساله دوره زبان، برای شما صادر می‌کند. شما می‌توانید یک ماه پس از دریافت این ویزا، کارت اقامت موقت (یک ساله) خود را در مجارستان دریافت کنید. دقت داشته باشید که مدت زمان تحصیل شما در دوره زبان مجارستان نیز یک سال طول می‌کشد.

اگر پس از اتمام دوره زبان خود، یکی از کارهایی که در جواب سوال ۳ ذکر شد را انجام دهید، اقامت موقت شما تمدید می‌شود و پس از ۵ سال، این اقامت به اقامت دائم مجارستان که همان اقامت دائم اروپا است، تبدیل خواهد شد.

به یاد داشته باشید که اگر روش انتخابی شما مربوط به سایر کشورهای آلمانی زبان حوزه شنگن باشد، شما می‌توانید بدون نیاز به مراجعه به ایران، ویزای خود را در اروپا تمدید کنید و در کشور مقصد به تحصیل، کار و زندگی مشغول شوید.

طبق قوانین اتحادیه اروپا شما می‌توانید در اکثر کشورهای اروپایی پس از ۵ سال اقامت موقت، اقامت دائم آن کشور را دریافت کنید.

دانشگاه هنرهای زیبا (Eötvös Loránd) - بوداپست

دانشگاه هنرهای زیبا (Eötvös Loránd) – بوداپست

۹- تحصیل کالج های زبان آلمانی در مجارستان چه مزایایی دارد؟

  1. این روش شانس بالایی برای دریافت ویزا از سفارت مجارستان در ایران دارد.
  2. با این روش شما می‌توانید یک ماه پس از دریافت ویزای زبان مجارستان، اقامت موقت یک ساله مجارستان را دریافت کنید.
  3. اقامت موقت مجارستان، امکان تمدید تا پنج سال و پس از آن دریافت اقامت دائم مجارستان (اروپا) را دارد.
  4. در این روش شما می‌توانید در بانک‌های مجارستان برای خود حساب بانکی افتتاح کنید.
  5. با این روش شما اجازه و امکان خرید خودرو و ملک در مجارستان را خواهید داشت.
  6. با این روش شما اجازه تردد و مسافرت به کشورهای اتحادیه اروپا را خواهید داشت.
  7. شما می‌توانید با حضور در کشور مجارستان، در سایر کشورهای حوزه شنگن اقدام به کاریابی کنید.
  8. در این روش برای شما امکان ادامه تحصیل در سایر کشورهای آلمانی زبان اروپایی وجود دارد.
  9. همچنین شما می‌توانید بدون نیاز به مراجعت به ایران ویزای خود را در خاک اروپا به ویزای جدید تبدیل کنید.
  10. و در آخر اینکه هزینه زندگی برای شما در مجارستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی پایین است.

اما هنوز نکات مهمی از قبیل هزینه ها، زمان، شرایط بیمه و… باقی مانده است که در ادامه آنها را بررسی می‌کنیم…

روستای هالکی - مجارستان

روستای هالکی – مجارستان

۱۰- طول دوره زبان آلمانی در کشور مجارستان چقدر است؟

دوره زبان آلمانی در مجارستان شامل دو ترم تحصیلی است که حدوداً یک سال زمان می‌برد. شما در این مدت، زمان مناسبی برای اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه‌های کشورهای آلمانی زبان اتحادیه اروپا و یا کاریابی در یکی از این کشورها در اختیار دارید.

برخی از کالج ها در مجارستان، طرف قرارداد با دانشگاه های دولتی اروپایی هستند و برای دانشجوهای خود بر اساس درخواستشان به صورت رایگان پذیرش اخذ می کنند.

۱۱- هزینه کالج زبان آلمانی در مجارستان چقدر است؟

هزینه تحصیل در کلاس‌های زبان آلمانی در کشور مجارستان برای هر ترم حدود ۲.۱۰۰ تا ۲.۶۰۰ یورو است. این تفاوت قیمت به دلیل تفاوت بین شرایط و امکانات کالج‌های زبان در مجارستان است.

۱۲- دریافت ویزای دوره زبان آلمانی از سفارت مجارستان چقدر هزینه دارد؟

هزینه اخذ ویزای دوره زبان مجارستان از سفارت این کشور مبلغ ۷۰ یورو می‌باشد. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های انگشت نگاری و صدور ویزا است.

دانشگاه Corvinus - بوداپست

دانشگاه Corvinus – بوداپست

۱۳- هزینه زندگی دانشجویی در مجارستان چقدر است؟

هزینه زندگی برای دانشجویان در مجارستان، به نوع زندگی، معیارها و انتظارات آنها بستگی دارد. اما می‌توان گفت که حداقل مبالغ و هزینه‌های مورد نیاز در مجارستان، به صورت میانگین و تقریبی به شرح زیر است:

  • هزینه اجاره خانه‌ای مستقل و کوچک و نزدیک به کالج انتخابی (ماهیانه): ۲۵۰ تا ۴۰۰ یورو 
  • هزینه حمل و نقل (ماهیانه): ۵۰ یورو
  • هزینه خورد و خوراک (ماهیانه): ۲۰۰ یورو
  • هزینه‌های متفرقه (ماهیانه): ۱۵۰ یورو

در برخی از کالج‌های طرف قرارداد موسسه حقوقی سروش فردا، این امکان وجود دارد که با پرداخت مبلغ سالیانه بین ۶۰۰ الی ۸۰۰ یورو، شما می‌توانید صبحانه و ناهار خود را در طول زمان دو ترم، از کالج دریافت کنید.

توصیه می‌کنیم برای یافتن بهترین شرایط برای خود و اطلاع از هزینه‌های تحصیل و زندگی در مجارستان با ما تماس بگیرید و با مشاوران و وکلای موسسه حقوقی سروش فردا صحبت کنید.

۱۴- بیمه دانشجویی در مجارستان چه خدماتی را پوشش می‌دهد؟

بیمه دانشجویی در مجارستان، تمامی هزینه‌های درمانی را برای شما پوشش می‌دهد. هزینه این بیمه در مجارستان و برای دانشجویان، سالیانه حدود ۲۰۰ یورو است.

کلیسای جامع شبه جزیره تیهانی – مجارستان

۱۵- خدمات موسسه حقوقی سروش فردا، جهت دریافت پذیرش و ویزای دوره زبان مجارستان برای متقاضیان کدامند؟

خدمات موسسه حقوقی سروش فردا برای متقاضیان دوره زبان آلمانی مجارستان شامل سه بخش است:

  1. دریافت پذیرش از کالج زبان در مجارستان
  2. دریافت ویزای زبان از سفارت مجارستان در ایران
  3. خدمات پس از اخذ ویزا که شامل موارد زیر می‌باشد؛
  • ارائه مشاوره رایگان به دانشجویان در بوداپست، توسط نماینده موسسه
  • استقبال از دانشجویان در فرودگاه مجارستان، توسط نماینده موسسه
  • اقامت رایگان ۳ روزه برای دانشجویان در هتلی نزدیک به کالج
  • یافتن خانه برای دانشجویان با اجاره کم و متناسب با شرایط دانشجو
  • یافتن خانه‌های مناسب برای بانوان (به صورت مشترک)، توسط نماینده موسسه
  • همراهی دانشجویان در تمامی مراحل ثبت نام، توسط نماینده موسسه
  • همراهی دانشجویان در خصوص دریافت کارت اقامت، توسط نماینده موسسه
  • انجام انتقالات و حواله کردهای مالی در صرافی‌های مجاز ایران در مجارستان برای دانشجویان (به مدت یک سال)

*** در نظر داشته باشید که کالج‌های طرف قرارداد با موسسه حقوقی سروش فردا، دارای ظرفیت محدودی برای ثبت نام هستند. لذا اولویت با متقاضیانی است که زودتر ثبت نام کرده باشند ***

نکاتی درباره شرایط مشاوره حضوری یا تلفنی در موسسه حقوقی سروش فردا:

لطفاً در نظر داشته باشید:

  • تمامی مشاوره‌های تلفنی و حضوری در موسسه حقوقی سروش فردا رایگان است.
  • ارائه مشاوره حضوری به افرادی صورت می‌گیرد که شرایط اولیه اخذ ویزای دوره زبان مجارستان را داشته باشند.
  • تمامی سرویس‌های مورد نیاز جهت اخذ ویزای دوره زبان آلمانی در مجارستان توسط موسسه حقوقی سروش فردا به متقاضیان ارائه می‌شود. لذا نیازی به ارائه مدارک جعلی یا بی اعتبار به سفارت مجارستان توسط شما نیست!
  • موسسه حقوقی سروش فردا با اشخاصی که به دنبال ارائه مدارک جعلی یا بی اعتبار به سفارت مجارستان باشند همکاری نمی‌کند. اگر شرایط این روش را ندارید، ما به شما روش‌های دیگری را پیشنهاد می‌کنیم که بتوانید از طریق آنها مهاجرت کنید.
  • شما متقاضیان گرامی می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.