بررسی کامل شرایط دوره زبان آلمانی در مجارستان و دوره زبان انگلیسی در مجارستان + (شرایط جدید ۲۰۲۰)

[این مقاله توسط وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سروش فردا تهیه و تنظیم گردیده و حق کپی رایت آن محفوظ است]

اگر به دنبال جدیدترین اطلاعات درباره تحصیل دوره زبان در مجارستان هستید و یا در جستجوی یک مسیر مطمئن، سریع و ارزان برای مهاجرت به کشورهای اروپایی و کار و زندگی در آنها می باشید، این مقاله برای شما نوشته شده است. 

پس از خواندن این مقاله تا انتهای آن به صورت کامل با شرایط جدید دوره زبان مجارستان آشنا خواهید شد.

* این مقاله در پاییز ۱۳۹۸ ویرایش مجدد شده و مرتباً به روز می‌گردد.

در ادامه به پرسش‌های زیر پاسخ داده می‌شود:

  1. چرا دوره زبان در مجارستان؟
  2. انواع دوره‌های زبان در مجارستان کدامند؟ (دوره زبان آلمانی در مجارستان + دوره زبان انگلیسی در مجارستان)
  3. پس از تحصیل دوره زبان در مجارستان چه‌راه‌هایی پیش روی ما قرار دارد؟
  4. کالج زبان در مجارستان با تحصیل مستقیم در دانشگاه های اروپایی چه تفاوتی دارد؟
  5. کالج‌های زبان در مجارستان در کدام شهرها قرار دارند؟
  6. شرایط دریافت ویزای دوره زبان در مجارستان چیست؟
  7. مدارک لازم برای دریافت ویزای زبان مجارستان کدامند؟
  8. آیا می شود ویزای دوره زبان در مجارستان را به اقامت دائم اروپا تبدیل کرد؟
  9. مزایا دوره زبان در مجارستان چیست؟
  10. تحصیل دوره زبان انگلیسی در مجارستان چقدر زمان می‌برد؟
  11. تحصیل دوره زبان آلمانی در مجارستان چقدر طول می‌کشد؟
  12. هزینه تحصیل زبان در مجارستان چقدر است؟
  13. هزینه‌های سفارت جهت اخذ ویزای دوره زبان در مجارستان چقدر است؟
  14. هزینه زندگی در مجارستان برای دانشجویان چقدر است؟
  15. شرایط بیمه دانشجویی مجارستان چگونه است؟

پارلمان مجارستان

۱- چرا دوره زبان در مجارستان؟

اگر مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی ندارید و قصد تحصیل و یا کار در کشورهای اروپایی و مخصوصا آلمانی زبان را دارید، یکی از بهترین پیشنهادها برای شما، خواندن زبان در کالج های زبان مجارستان می‌باشد.

  • مجارستان عضو حوزه شنگن است، پایتخت این کشور (بوداپست) تا وین، پایتخت اتریش، ۲ ساعت فاصله دارد.
  • تحصیل زبان در مجارستان یکی از راه های سریع، آسان و نسبتا ارزان برای ورود به حوزه شنگن و ادامه تحصیل و یا اشتغال در کشورهای اروپایی می باشد.
  • شما می توانید از این روش به عنوان یکی از بهترین روش ها جهت مهاجرت به اروپا با درصد موفقیت بالا استفاده کنید و پس از اتمام دوره زبان خود، در هر یک از کشورهای حوزه شنگن به ادامه تحصیل پرداخته و ویزای خود را تبدیل نمایند. (بدون نیاز به مراجعت به ایران)
  • کسانی که تمایل به اشتغال در اروپا را دارند می توانند از حضور خود در حوزه شنگن جهت کاریابی و تبدیل ویزای خود به ویزای کار استفاده نمایند. (بدون نیاز به مراجعت به ایران)

دوره های زبان آلمانی و انگلیسی در کالج های زبان مجارستان برگزار می‌شوند. نکته مهم این است که کالج‌های زبان در مجارستان، از نظر وزارت علوم این کشور و وزارت علوم و تحقیقات ایران معتبر هستند.

در ادامه به بررسی کامل شرایط و ویژگی‌های تحصیل دوره زبان در مجارستان به همراه جدول هزینه‌ها می‌پردازیم.

دانشگاه پیس (Pécs)

۲- انواع دوره‌های زبان در مجارستان کدامند؟

دو نوع از دوره های زبان در مجارستان، جزو پرمخاطب ترین دوره ها در این کشور هستند:

  1. دوره زبان آلمانی در مجارستان
  2. دوره زبان انگلیسی در مجارستان

سالانه افراد زیادی از نقاط مختلف دنیا جهت تحصیل در کالج زبان آلمانی در مجارستان و کالج زبان انگلیسی در مجارستان به این کشور مهاجرت می‌کنند.

دوره زبان آلمانی در مجارستان: این دوره به افرادی که می‌خواهند در کشورهای آلمان، اتریش و سوئیس ادامه تحصیل داده و یا شاغل شوند پیشنهاد می‌شود.

دوره زبان انگلیسی در مجارستان: این دوره به افرادی که می‌خواهند در کشورهای اروپایی پذیرش دانشجویی بگیرند و ادامه تحصیل بدهند پیشنهاد می شود.

در ادامه قرار است با شرایط پذیرش دوره های زبان مجارستان، کالج‌های زبان در مجارستان، شرایط و مدارک لازم برای دریافت ویزای زبان مجارستان، مزایا و معایب این روش و… آشنا شویم.

۳- پس از تحصیل دوره زبان در مجارستان چه‌راه‌هایی پیش روی ما قرار دارد؟

پس از پایان دوره زبان در مجارستان راه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شوند:

  1. دریافت پذیرش از دانشگاه‌های مجارستان و تمدید مجدد کارت اقامت.
  2. پیدا کردن کار در مجارستان و تمدید مجدد کارت اقامت.
  3. گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های دیگر کشورهای اروپایی و دریافت ویزای آن کشور بدون بازگشت به ایران. (پیشنهاد می شود)
  4. پیدا کردن کار در یکی از کشورهای حوزه شنگن و دریافت ویزای کار آن کشور. (پیشنهاد می شود)
  5. دریافت پذیرش از دانشگاه‌های ایالات متحده، استرالیا و یا کانادا و دریافت ویزا تحصیلی از سفارت آن کشور در بوداپست.

نکات مهم:

  1. موسسه حقوقی سروش فردا با بسیاری از دانشگاه‌های معتبر دنیا برای گرفتن پذیرش قرارداد دارد. لذا پس از اتمام تحصیل دوره زبان می توانید مجددا فرآیند اخذ پذیرش را به موسسه حقوقی سروش فردا بسپارید.
  2. سفارت آمریکا و کانادا در ترکیه و امارات به سختی به ایرانیان ویزا می‌دهند. اما از طریق سفارت این کشورها در مجارستان می توان راحتتر ویزای تحصیلی گرفت و در این کشورها به تحصیل و زندگی مشغول شد.

دانشگاه فناوری و اقتصاد مجارستان

۴- کالج زبان در مجارستان با تحصیل مستقیم در دانشگاه های اروپایی چه تفاوتی دارد؟

کالج ها در مجارستان به مراکز خصوصی و نیمه خصوصی گفته می‌شود که به فعالیت علمی و آموزشی مشغولند. این کالج‌ها بیشتر در زمینه‌هایی نظیر آموزش زبان، مهارت های کامپیوتری، مهارت های فنی و مهندسی، کلاس های آماده سازی آزمون پزشکی، مهارت‌های جانبی و… فعالیت می کنند.

در واقع کالج ها، مسیر را برای ورود آسان به دانشگاه ها باز می کنند. البته ویزای تحصیلی برای دوره های کالج، تنها در چند کشور برای شهروندان ایرانی به راحتی انجام می پذیرد که بهترین آنها در حال حاضر مجارستان است.

۵- کالج‌های زبان در مجارستان در کدام شهرها قرار دارند؟

بیشتر کالج‌های معتبر زبان در مجارستان در شهر بوداپست، پایتخت این کشور قرار دارند و موسسه حقوقی سروش فردا نماینده رسمی برخی از آنها در ایران است.

بعد از دریافت مشاوره و راهنمایی لازم از موسسه، شما می توانید نوع کالج مناسب خود در مجارستان را انتخاب و در آن به تحصیل مشغول شوید.

دانشگاه سازد (Szeged)

۶- شرایط دریافت ویزای دوره زبان در مجارستان چیست؟

این شرایط برای دوره زبان انگلیسی و آلمانی یکسان است و شامل موارد زیر می باشند:

  1. داشتن حداکثر سن ۳۸ سال.
  2. داشتن حداقل مدرک دیپلم برای افراد زیر ۳۰ سال.
  3. داشتن حداقل مدرک کارشناسی برای افراد زیر ۳۵ سال.
  4. داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد برای افراد زیر ۳۸ سال.
  5. تمکن مالی ریالی معادل مبلغ ۸.۰۰۰ یورو در حساب شخصی شما. (معادل ریالی این مبلغ باید به مدت یک هفته در حساب شما باشد.)

۷- مدارک لازم برای دریافت ویزای زبان مجارستان کدامند؟

این مدارک با توجه به کالج انتخابی و دوره مد نظر و شرایط سنی متقاضیان متفاوت است.

موسسه حقوقی سروش فردا به عنوان نماینده رسمی برخی از کالج های مجارستان، در تهیه و تنظیم کامل مدارک فوق الذکر، در کنار موکلین خواهد بود.

در ادامه این مطلب به توضیحات دقیق تر این روش می پردازیم….

کاخ سلطنتی مجارستان (Royal Palace)

۸- آیا می شود ویزای دوره زبان در مجارستان را به اقامت دائم اروپا تبدیل کرد؟

ویزای دوره زبان مجارستان به صورت یک ساله برای شما صادر می‌شود و یک‌ ماه پس از دریافت این ویزا شما می توانید کارت اقامت موقت خود را در مجارستان دریافت کنید.

مدت زمان تحصیل شما در دوره زبان مجارستان یک سال طول می کشد.

اگر پس از اتمام دوره زبان خود، تصمیم به ادامه تحصیل در همین کشور را داشته باشید (به عنوان مثال مقطع کارشناسی که ۴ سال طول می کشد) و یا بتوانید در طول مدت زمان تحصیل خود، یک موقعیت شغلی در مجارستان پیدا کرده و در این کشور مشغول به کار شوید، اقامت موقت یک ساله شما تمدید شده و پس از ۵ سال، این اقامت تبدیل به اقامت دائم مجارستان که همان اقامت دائم اروپا محسوب می گردد، خواهد شد.

البته در نظر داشته باشید که می توانید تحصیل خود را در سایر کشورهای حوزه شنگن نیز با تبدیل ویزا در اروپا ادامه دهید و توسط آن اقامت کشور مدنظر را اخذ کنید.

در اکثر کشورهای اروپایی، پس از ۵ سال اقامت موقت به اقامت دائم تبدیل می شود.

دانشگاه هنرهای زیبای مجارستان (Eötvös Loránd)

دانشگاه هنرهای زیبای مجارستان (Eötvös Loránd)

۹- مزایا دوره زبان در مجارستان چیست؟

  1. وجود شانس بالای دریافت ویزای دوره زبان مجارستان.
  2. دریافت اقامت موقت اروپا (یک ماه پس از دریافت ویزای زبان مجارستان).
  3. امکان تمدید اقامت موقت مجارستان تا پنج سال و دریافت اقامت دائم اروپا.
  4. امکان افتتاح حساب در بانک‌های مجارستان.
  5. اجازه و امکان خرید خودرو و ملک در مجارستان.
  6. اجازه تردد و مسافرت به کشورهای حوزه شنگن.
  7. امکان کاریابی به واسطه حضور در حوزه شنگن.
  8. امکان ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی.
  9. امکان تبدیل ویزا در خاک اروپا. (بدون نیاز به مراجعت به ایران)
  10. هزینه پایین زندگی در مجارستان نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی.

و اما هنوز نکات مهمی از قبیل هزینه ها، زمان، شرایط بیمه و… مانده است که در ادامه مطلب بررسی می کنیم…

۱۰- تحصیل دوره زبان انگلیسی در مجارستان چقدر زمان می‌برد؟

تحصیل دوره زبان انگلیسی در مجارستان حدودا یک سال زمان خواهد برد.

ساختمان اپرای مجارستان

۱۱- تحصیل دوره زبان آلمانی در مجارستان چقدر طول می‌کشد؟

تحصیل دوره زبان آلمانی در مجارستان مانند دوره زبان انگلیسی حدودا یک سال زمان خواهد برد.

در نظر داشته باشید که زمان ویزای دوره زبان در مجارستان یک ساله است و تحصیل شما تقریبا ۱۰ ماه طول خواهد کشید.

۱۲- هزینه تحصیل زبان در مجارستان چقدر است؟

هزینه دوره زبان آلمانی و انگلیسی در مجارستان یکسان است. برای تحصیل زبان در مجارستان باید بابت هر ترم بین ۲.۱۰۰ تا ۲.۶۰۰ یورو هزینه کنید. این تفاوت قیمت به خاطر متفاوت بودن کالج‌های زبان در این کشور است.

در نتیجه شهریه تحصیل دوره زبان در مجارستان برای کل دوره (یکسال) مبلغی در حدود ۴.۲۰۰ تا ۵.۲۰۰ یورو می باشد.

۱۳- هزینه‌های سفارت جهت اخذ ویزای دوره زبان در مجارستان چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای دوره زبان مجارستان برای تحصیل زبان انگلیسی یا آلمانی یکسان و معادل ۷۰ یورو است که به سفارت مجارستان پرداخت می شود.

منظور از هزینه سفارت، مبلغ پرداختی برای انگشت نگاری و صدور ویزا می باشد.

کلیسای استفان باسیلکا – مجارستان

۱۴- هزینه زندگی در مجارستان برای دانشجویان چقدر است؟

هزینه‌های زندگی در مجارستان به نوع زندگی دانشجویان و معیارها و انتظارات آنها بستگی دارد. اما می توان حداقل مبالغ و هزینه های مورد نیاز را به شرح زیر بیان کرد:

  •  اجاره خانه مستقل کوچک – نزدیک کالج انتخابی (ماهیانه): ۲۵۰ تا ۴۰۰ یورو 
  • حمل و نقل: ۵۰ یورو
  • خورد و خوراک (ماهیانه): ۲۰۰ یورو
  • هزینه‌های متفرقه به صورت میانگین (ماهیانه): ۱۵۰ یورو

در نظر داشته باشید که در برخی از کالج های طرف قرارداد با موسسه حقوقی سروش فردا، با پرداخت مبلغ سالیانه بین ۶۰۰ یورو الی ۸۰۰ یورو می‌توانید صبحانه و ناهار خود را به مدت دو ترم، از کالج دریافت کنید.

توصیه می کنیم با توجه به شرایط و معیارهای خود، برای محاسبه و اطلاع دقیق از هزینه‌های تحصیل و زندگی در مجارستان با ما تماس بگیرید و با مشاوران و وکلای موسسه حقوقی سروش فردا صحبت کنید.

شرایط بیمه را در ادامه توضیح می دهیم…

۱۵- شرایط بیمه دانشجویی مجارستان چگونه است؟

هزینه بیمه درمانی دانشجویان در مجارستان سالیانه مبلغ ۲۰۰ یورو است و این بیمه تمامی هزینه‌های درمانی شما را پرداخت می‌کند.

کنیسه Dohány utca

۱۶- خدمات موسسه حقوقی سروش فردا، جهت اخذ پذیرش و ویزای دوره زبان مجارستان چیست؟

موسسه حقوقی سروش فردا در سه بخش خدمات کاملی را به متقاضیان ارائه می دهد:

  1. دریافت پذیرش از کالج
  2. دریافت ویزای زبان مجارستان
  3. خدمات پس از اخذ ویزا

خدمات پس از ویزا در موسسه حقوقی سروش فردا عبارتند از:

  • ارائه مشاوره رایگان به دانشجو توسط نمایندگان موسسه در بوداپست.
  • اعزام نماینده موسسه به فرودگاه برای استقبال از دانشجو در مجارستان.
  • ۳ روز هتل رایگان نزدیک کالج.
  • یافتن خانه متناسب با بودجه دانشجو با اجاره بهای پایین.
  • یافتن خانه‌های مشترک توسط موسسه برای بانوان ایرانی.
  • همراهی کارشناس موسسه با دانشجو در تمامی مراحل ثبت‌نام.
  • همراهی کارشناس موسسه با دانشجو در امور مربوط به دریافت کارت اقامت.
  • انتقالات و حواله کردهای مالی برای دانشجویان تا یک سال (توسط صرافی های مجاز ایران – مجارستان).

*** در نظر داشته باشید: کالج های طرف قرارداد با موسسه، دارای ظرفیت محدودی هستند. لذا اولویت با متقاضیانی است که زودتر ثبت نام کرده باشند.

نکاتی درباره شرایط مشاوره حضوری یا تلفنی در موسسه حقوقی سروش فردا:

لطفاً در نظر داشته باشید:

  • ارائه مشاوره در موسسه حقوقی سروش فردا رایگان است.
  • ارائه مشاوره به افرادی صورت می‌گیرد که شرایط اولیه اخذ این نوع ویزا را (که در بالا ذکر گردید) داشته باشند.
  • موسسه حقوقی سروش فردا تمامی سرویس‌های مورد نیاز جهت اخذ ویزای دوره زبان مجارستان را به متقاضیان خود ارائه می‌دهد. لذا نیاز به ارائه مدارک جعلی یا بی اعتبار به سفارت مجارستان نیست.
  • همچنین موسسه حقوقی سروش فردا با متقاضیانی که به دنبال ارائه مدارک جعلی یا بی اعتبار به سفارت باشند همکاری نمی‌کند. اگر شرایط این روش را ندارید، شاید بتوانید روش‌های دیگری را مدنظر قرار دهید.
  • شما متقاضیان گرامی می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه حقوقی سروش فردا تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.