حقوق کارگر ساده در آلمان 2024 (+✅ کارگر رستوران+ ساختمان+سایر)
برای بسیاری سوال است که چرا اولین پیشنهاد برای مهاجرت کارگر ساده، کشور آلمان است. در پاسخ باید بگوییم نهتنها روشهای کاریابی و استخدام در این کشور برای کارگران ماهر متنوع و متعدد است، بلکه درآمد کارگران در آلمان مناسب است و در سطحی متعادل با هزینه زندگی در این کشور قرار دارد. با ما در این مقاله همراه باشید تا مبلغ دقیق حقوق یک کارگر در آلمان را ذکر کنیم و مقایسهای بین حقوق یک کارگر در آلمان و سایر کشورهای اروپایی داشته باشیم. این مقاله به مجموعهای از پرسشها جواب خواهد داد؛ از جمله:
- روش استخدام کارگر ساده در آلمان چگونه است؟
- درآمد کارگر در آلمان چقدر است؟ (2024)
- حقوق یک کارگر در شهرهای مختلف آلمان چقدر است؟
- آیا درآمد کارگری در آلمان با هزینه زندگی در تعادل قرار دارد؟
- مزایا و معایب مهاجرت کارگر ساده به آلمان چیست؟
- و …
فهرست محتوای مقاله
- ✅ بررسی حقوق کارگر ساده در آلمان
- 1. مهاجرت کارگر ساده به آلمان
- 2. استخدام کارگر ساده در آلمان
- 3. حداقل حقوق کارگر در آلمان
- 4. عوامل موثر بر حقوق یک کارگر در آلمان
- 5. حقوق کارگری در آلمان در زمینه های مختلف
- 6. درآمد کارگر ساده در آلمان برای مشاغل مورد نیاز
- 7. درآمد کارگر در آلمان برای کار دانشجویی
- 8. حقوق کارگران در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی
- 9. درآمد یک کارگر در آلمان در شهرهای مختلف
- 10. تناسب دستمزد کارگر در آلمان با هزینه زندگی
- 11. قوانین و حقوق کارگر در آلمان
- 12. مزایا و معایب حقوق کارگر ساده در آلمان
✅ بررسی حقوق کارگر ساده در آلمان
حقوق کارگر ساده در آلمان یکی از دلایل جذب نیروهای کار بینالمللی به بازار کار این کشور است. استخدام کارگر ساده در آلمان نه تنها با مجموعهای از حقوق شهروندی و بشردوستانه همراه است، بلکه درآمد کارگر در آلمان نیز در موقعیت های شغلی مختلف، مناسب است. به طور کلی میتوان گفت حقوق یک کارگر در آلمان در سطحی منطقی به نسبت هزینه زندگی در این کشور قرار دارد و همین امر شرایط کارگری در آلمان را بهبود بخشیده است.
با ما در این مقاله همراه باشید تا با هم ببینیم حقوق یک کارگر ساده در آلمان چقدر است و مهاجرت کارگر ساده به آلمان چه مزایایی برای او در پی دارد. در پایان مقاله نیز میتوانید درآمد بیش از 20 شغل کارگری در آلمان را در فایلی مجزا بخوانید.
آدرس اینستاگرام موسسه سروش فردا: eurolife@ کلیک کنید.
در نظر داشته باشید مشاورین موسسه حقوقی سروش فردا ، همگی تعلیم کافی را برای پاسخگویی به سوالات شما دیده اند. می توانید پس از خواندن این مقاله با موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید و مشاوره کامل رایگان دریافت کنید.
همچنین می توانید سوالات خود را در بخش پرسش و پاسخ این مقاله نیز مطرح کنید تا توسط مشاورین ارشد موسسه به آنها پاسخ داده شود.
1. مهاجرت کارگر ساده به آلمان
مهاجرت کارگر ساده به آلمان نیازمند دریافت یکی از انواع ویزای در دسترس در این کشور برای کارگران است. به عبارت دیگر کارگران با 3 روش زیر میتوانند برای کار در آلمان اقدام نمایند:
-
1. کارت شانس آلمان (Chancenkarte):
این نوع ویزا به کارگران امکان کاریابی حضوری در آلمان را میدهد اما یک شرط مهم برای اخذ آن وجود دارد: کسب حداقل 6 امتیاز در سیستم امتیازبندی کارت شانس که مبتنی بر مدرک تحصیلی، سابقه کاری، مدرک زبان، شرایط سنی و … است. -
2. موفقیت در دریافت پیشنهاد کاری (جاب آفر آلمان – Job Offer):
شما میتوانید ابتدا با استفاده از سایت های کاریابی آلمان، شغل مناسب خود را پیدا کنید و پس از بستن قرارداد کاری، برای دریافت یکی از انواع ویزای کارگر ماهر (اسکیل ورکر – Skilled Worker) یا کارت آبی (بلوکارت آلمان – Blue Card) اقدام نمایید. -
ویزای کارگر فصلی المان:
از دیگر انواع ویزای کاری در دسترس برای کارگران در المان میتوان به ویزای کارگر فصلی اشاره کرد. این ویزا از انواع ویزای کوتاه مدت کار در آلمان است که به کارگران مهاجر امکان فعالیت در حوزه هایی مانند کشاورزی را به صورت موقت میدهد. از شروط دریافت این ویزا میتوان به داشتن پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرمای آلمانی، اثبات داشتن محل مناسب برای سکونت در آلمان و همچنین داشتن بیمه اشاره کرد.
2. استخدام کارگر ساده در آلمان
شرایط استخدام کارگر ساده در آلمان و بازار کار برای این قشر از نیروی کار مناسب است. منظور از «مناسب» چیست؟
- 1. تنوع مشاغل در دسترس برای کارگران بالا است.
- 2. نرخ بیکاری در آلمان تنها 5.8 درصد است.
- 3. میزان حداقل حقوق یک کارگر در آلمان در برابر میزان هزینه ای که برای زندگی در این کشور پرداخت میشود، در سطح بالایی است.
همچنین نباید دلیل اصلی مهاجرپذیر بودن آلمان را فراموش کرد:
- آلمان از نظر جمعیتی به سمت جمعیتی کهنسال حرکت میکند و به عبارت دیگر مجموعهای از کارگران و نیروهای متخصص این کشور در سن بازنشستگی قرار دارند. پس آلمان برای جبران کمبود نیروی کار به دنبال جذب کارگران ماهر بینالمللی است.
اگر به دنبال مبلغ درآمد کارگرها در آلمان هستید، ادامه مقاله را از دست ندهید.
3. حداقل حقوق کارگر در آلمان
دولت آلمان سالانه حداقل حقوق دریافتی را مشخص میکند. بر اساس منابع معتبر، حداقل حقوق کارگر ساده در آلمان 2024 مبلغ 12.41 یورو در ساعت تعیین شده است.
بنابراین اگر فرض کنیم که هر کارگر 6 ساعت در روز کار میکند، حقوق روزانه کارگر در آلمان 74.46 یورو خواهد بود. اگر هر هفته را شامل 40 ساعت کار در نظر بگیریم، حقوق ماهانه کارگر در آلمان 2024 معادل 2,151 یورو تخمین زده میشود.
البته به خاطر داشته باشید که عوامل متعددی روی این اعداد تاثیر میگذارند و آماری که ارائه دادیم، برای کارگرانی است که به صورت تمام وقت مشغول به کار در آلمان هستند. بنابراین اگر بخواهیم میانگینی از دستمزد کارگری در آلمان را بر اساس اینکه کار میتواند تمام وقت یا پاره وقت، دائم یا موقت باشد، ارائه کنیم به عدد 980 یورو در ماه میرسیم.
3.1. حقوق کارگر ساده در آلمان به پول ایران
اگر میخواهید به صورت شفافتر ببینید حقوق کارگر در آلمان چقدر است، به فهرست زیر دقت کنید. ما در این فهرست مبالغ را از یورو به تومان تبدیل کردهایم:
- حقوق روزانه کارگران در آلمان به تومان: 3351135.39
- حقوق ماهانه کارگران در آلمان به تومان: 96807577.43
در این مقاله هر 1 یورو معادل 45005.85 تومان در نظر گرفته شده است. این مبلغ ممکن است در زمان مطالعه شما تغییر کرده باشد بنابراین فراموش نکنید که اعداد مذکور به تومان، کاملاً تقریبی هستند و در زمانهای مختلف، متفاوت خواهند بود.
اما سوال اینجاست که آیا همهی کارگران در آلمان به میزان واحد درآمد دارند؟ قطعاً خیر! درباره این مسئله در بخش بعدی مقاله مفصلاً حرف میزنیم.
4. عوامل موثر بر حقوق یک کارگر در آلمان
عوامل متعددی مانند سابقه کار یا میزان تحصیلات میتوانند بر درآمد کارگر در آلمان تاثیر مستقیم بگذارند. ما در جدول زیر میزان تاثیر این پارامترهای مختلف بر درآمد کار در آلمان را بررسی کردهایم:
پارامترهای موثر بر درآمد | حداکثر تاثیر |
---|---|
سابقه کاری | 38 درصد افزایش |
میزان تحصیلات | 68 درصد افزایش |
به خاطر داشته باشید که جنسیت نیز بر میزان درآمد در آلمان موثر خواهد بود و مردان عموماً 6 درصد بیشتر از زنان حقوق میگیرند.
اگر میخواهید بدانید عواملی مانند مالیات چطور بر روی میزان درآمد در آلمان تاثیر میگذارد، مقاله جامع حقوق و دستمزد در آلمان را مطالعه نمایید.
5. حقوق کارگری در آلمان در زمینه های مختلف
علاوهبر مواردی که پیشتر ذکر شد، اینکه شما در چه زمینهای به عنوان کارگر ساده مشغول به کار هستید، بر میزان حقوق و درآمد شما تاثیر خواهد گذاشت. ما در ادامه حقوق کارگران در آلمان در موقعیت های شغلی مختلف را بررسی میکنیم.
5.1. حقوق کارگر رستوران در آلمان
با کار در آلمان به عنوان کارگر رستوران یا پیشخدمت به صورت میانگین درآمدی معادل 14,200 یورو در سال خواهید داشت. در نگاهی دقیقتر، میزان حقوق کارگر رستوران در آلمان را میتوان به صورت زیر بررسی کرد:
- حداقل حقوق کارگر رستوران در آلمان: 550 یورو در ماه
- میانگین حقوق کارگر رستوران در آلمان: 1,190 یورو در ماه
- حداکثر حقوق کارگر رستوران در آلمان: 1,890 یورو در ماه
5.2. حقوق کارگر ساختمانی در آلمان
حقوق کارگر ساختمانی در آلمان 2024 در بازهای بین 5,400 تا 21,020 یورو در سال قرار میگیرد. اگر به دنبال اطلاعات بیشتر هستید، به جدول زیر دقت کنید:
نوع درآمد | درآمد ماهانه (به یورو) | درآمد سالانه (به یورو) |
---|---|---|
حداقل حقوق کارگر ساختمانی در آلمان | 450 | 5,400 |
میانگین حقوق کارگر ساختمانی در آلمان | 946 | 11,360 |
حداکثر حقوق کارگر ساختمانی در آلمان | 1,751 | 21,020 |
6. درآمد کارگر ساده در آلمان برای مشاغل مورد نیاز
احتمال استخدام کارگر ساده در آلمان در کارهایی که در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور قرار میگیرند، بیشتر است. این مشاغل عموماً درآمد مناسبی برای متقاضیان خود به همراه دارند و شرایط رسیدن به جاب آفر برای آنها راحتتر است.
در فهرست زیر سعی کردهایم مهم ترین مشاغل مورد نیاز در آلمان برای کارگران را ذکر کنیم و بگوییم هر یک از آنها چه میزان درآمدی را به طور متوسط برای کارگران در سال به همراه دارند.
- درآمد لوله کشی در آلمان: 17,020
- حقوق خدمات نظافتی در آلمان: 12,400
- درآمد تعمیرکار در آلمان: 13,700
- دستمزد کارگران کشاورزی در آلمان: 27,963
برای آشنایی با درآمد سایر مشاغل کارگری در المان، به فایل PDF آپلود شده در پایان مقاله مراجعه نمایید.
7. درآمد کارگر در آلمان برای کار دانشجویی
یکی از مهم ترین مزایای تحصیل در آلمان برای دانشجویان بینالمللی، امکان کار دانشجویی است. قوانین آلمان به دانشجویان اجازه میدهند که به مدت 140 روز کامل یا 240 نیمروز به کار همزمان با تحصیل مشغول شوند.
از جمله مشاغل در دسترس برای کار دانشجویی در آلمان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کار در رستوران
- کارهای خدماتی
- کار در تورهای گردشگری
- و …
با توجه به مدت زمان محدود اشتغال دانشجویان، میزان حقوق دانشجویان کارگر در المان کمتر از سایر کارگران خواهد بود.
در مقاله کار دانشجویی در آلمان با صفر تا صد شرایط کار همزمان با تحصیل در این کشور آشنا شوید.
همراه ما بمانید تا اولاً مقایسهای بین درآمد کارگران در کشورهای مختلف اروپایی داشته باشیم و سپس این مقایسه را در شهرهای مختلف آلمان انجام دهیم.
8. حقوق کارگران در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی
چرا مهاجرت کارگر ساده به آلمان یکی از بهترین انتخابها است؟
در پاسخ باید بگوییم علاوهبر حقوق و مزایایی که دولت آلمان برای نیروی کار و کارگران بینالمللی در نظر میگیرد، میزان حقوق کارگر ساده در آلمان در مقایسه با بسیاری از کشورها یا بیشتر است یا در سطحی همسان با آنها قرار میگیرد.
در جدول زیر سعی کردهایم امکان مقایسه درآمد کارگر در آلمان را با حقوق یک کارگر در سایر کشورها فراهم کنیم:
لیست کشورها | میانگین حقوق کارگران |
---|---|
آلمان | 980 یورو در ماه |
پرتغال | 751 یورو در ماه |
فرانسه | 950 یورو در ماه |
اتریش | 1,016 یورو در ماه |
اسپانیا | 1,070 یورو در ماه |
ایتالیا | 1,088 یورو در ماه |
9. درآمد یک کارگر در آلمان در شهرهای مختلف
بهترین شهر برای مهاجرت کارگر ساده به آلمان کدام شهر است؟
پاسخ به این سوال را میتوان از جوانب مختلف بررسی کرد؛ از جمله:
- تعدد فرصتهای شغلی برای استخدام کارگر ساده در هر شهر آلمان
- صنایع فعال در شهرهای مختلف المان
- تنوع مشاغل در دسترس کارگران بینالمللی در هر شهر آلمان
- هزینه زندگی در هر شهر آلمان
- میانگین درآمد کارگران در هر شهر آلمان
با توجه به اینکه ما در این مقاله بر حقوق کارگر ساده در آلمان متمرکز هستیم، بر اساس آخرین معیار، بهترین شهر برای مهاجرت کارگر ساده به آلمان را معرفی میکنیم. همچنین برآوردی از درآمد کارگری در شهرهای مختلف خواهیم داشت:
لیست شهرها | میانگین درآمد ماهانه (به یورو) |
---|---|
برلین | 1,088 |
مونیخ | 1,010 |
فرانکفورت | 980 |
هامبورگ | 1,020 |
دورتموند | 890 |
اشتوتگارت | 940 |
اما قصهی درآمد کارگران ساده در آلمان اینجا تمام نمیشود چرا که بحث پیرامون هزینه زندگی در این کشور همچنان باقی مانده است. پس همراه ما بمانید.
10. تناسب دستمزد کارگر در آلمان با هزینه زندگی
تا اینجای مقاله صفر تا صد حقوق کارگر ساده در آلمان 2024 را بررسی کردیم اما نباید فراموش کنیم که تمامی مبالغی که گفتیم زمانی معنا پیدا میکنند که کنار هزینه های زندگی قرار بگیرند. به عبارت دیگر شما باید ببینید که:
- حقوق کارگرها در آلمان چه میزان از هزینه های زندگی آنها را پوشش میدهد؟
- آیا امکان پسانداز بخشی از درآمد حاصل از کارگری در المان وجود دارد؟
در پاسخ باید نگاهی به هزینه زندگی در آلمان داشته باشیم. بر اساس سایت معتبر Numbeo، هزینه زندگی در این کشور برای فرد تنها 980.9 یورو در ماه است.
البته در نظر داشته باشید که این مبالغ:
- شامل هزینه اسکان نمیشود. هزینه اجاره آپارتمان در آلمان در همین سایت بین 698.05 تا 1,717.20 یورو در ماه برآورد شده است.
- بر اساس سبک زندگی فرد تغییر میکند.
- در شهرهای مختلف آلمان، متفاوت است.
با در نظر گرفتن حداقل درآمد 12.41 یورو در ساعت برای کارگران و درآمد ماهانه 2,151 یورو، میتوان گفت میزان درآمد و هزینه زندگی در آلمان برای یک فرد تنها در تعادل قرار دارد.
11. قوانین و حقوق کارگر در آلمان
مهاجرت کارگر ساده به آلمان برای او حقوق و مزایای متعددی به همراه دارد و اصلیترین حقوق کارگری در آلمان شامل حال کارگرهای بینالمللی نیز میشود. برخی از این حقوق و مزایا عبارتند از:
- برای اضافه کاری در آلمان کارگران به مدت محدودی میتوانند به جای 8 ساعت، 10 ساعت در روز مشغول به کار باشند.
- هر کارگری که بین 6 تا 9 ساعت در روز مشغول به کار است، باید 30 دقیقه بین کار استراحت داشته باشد. اگر مدت کار بیشتر از 9 ساعت باشد، میزان استراحت تا 45 دقیقه افزایش مییابد.
- تمامی کارگران باید از تعطیلات استفاده کنند و اجازه دریافت مرخصی دارند.
12. مزایا و معایب حقوق کارگر ساده در آلمان
در پایان مقاله به عنوان جمعبندی، نگاهی داریم به مزایا و معایب حقوق و مهاجرت کارگر ساده در آلمان. از اینکه همراه ما بودید، سپاسگزاریم.
12.1. مزایای حقوق کارگر ساده در آلمان
- تناسب درآمد ماهانه و هزینه زندگی در آلمان
- بهرهمندی کارگران از تمامی حقوق شهروندی
- تنوع و تعدد مشاغل در دسترس برای کارگران بینالمللی
- امکان کار همزمان با تحصیل در آلمان
اگر به دنبال درآمد بیش از 20 شغل کارگری در المان هستید، روی این فایل کلیک کنید.
12.2. معایب درآمد کارگر در آلمان
- بیشتر بودن میزان درآمد کارگران در برخی کشورهای اروپایی مانند ایتالیا به نسبت آلمان
- رقابت بالا برای مهاجرت به آلمان و کاریابی در این کشور
- تعداد بالای کارگران مهاجر در آلمان
- نیاز به زبان آلمانی برای کار در آلمان
پرسش های متداول حقوق کارگر ساده در آلمان
شما با کاریابی حضوری با کارت شانس یا کاریابی آنلاین از طریق سایت ها میتوانید برای استخدام به عنوان کارگر ساده در آلمان اقدام کنید.
بر اساس قوانین، حداقل درآمد کارگر در آلمان معادل 12.41 یورو در ساعت است.
سابقه کاری، مدرک تحصیلی، جنسیت، شهر محل کار و نوع کار انتخابی بر حقوق کارگران در آلمان تاثیر مستقیم دارد.
از مزایای کارگری در آلمان میتوان به تناسب درآمد و هزینه زندگی در این کشور و بهرهمندی از حقوقی مانند زمان استراحت مناسب اشاره کرد.
حقوق کارگر رستوران در آلمان در بازهای بین 550 تا 1,890 یورو در ماه قرار دارد.
جمع بندی
تقاضای بالا برای مهاجرت کارگران ساده به آلمان دلایل متنوعی دارد. مهمترینِ این دلایل را میتوان مناسب بودن حداقل حقوق تعیین شده به عنوان درآمد کارگر در آلمان (12.41 یورو در ساعت) در نظر گرفت. البته این مبلغ به عوامل متعددی وابسته است و میتواند افزایش داشته باشید اما نکتهای که نباید فراموش کنیم این است که موقعیتهای شغلی در دسترس برای استخدام کارگر ساده در آلمان متعدد و شانس رسیدن به این درآمد برای کارگران بینالمللی بالا است.
در صورت تمایل برای مشاوره تخصصی با مشاورین ارشد موسسه حقوقی سروش فردا فرم مشاوره مهاجرت را پر کنید.
2 پرسش و پاسخ
توصیه می کنیم پس از ارسال سوال خود، پرسش و پاسخ های انجام شده در همین بخش را مطالعه کنید.
خوب
سلام و وقت بخیر
ممنون از توجه شما 🙂