بازار کار برنامه نویسی در آلمان 2024 (+✅درآمد زبان ها+شرایط+شهرها)
یکی از پرطرفدارترین بازارهای کاری در آلمان، بازار کار برنامه نویسی است چرا که اولاً آلمان به دلیل نیاز به نیروی ماهر در این زمینه روشهای مهاجرتی مختلفی را فراهم کرده است و ثانیاً این کشور یکی از پیشرفتهترین کشورها در حوزه تکنولوژی و دیجیتال به شمار میرود. شما به روشهای مختلف، از اخذ ویزای جستجوی کار گرفته تا شرکت در دوره آوسبیلدونگ، میتوانید به بازار کار برنامه نویسی در آلمان وارد شوید و به حقوق و درآمدی مناسب برسید. ما در این مقاله صفر تا صد بازار کار برنامه نویسی در آلمان را بررسی میکنیم و به مهمترین سوالات شما پاسخ میدهیم؛ سوالاتی از قبیلِ:
- مهاجرت برنامه نویس به آلمان چگونه است؟
- مهمترین شرایط کار برنامه نویسی در آلمان کدامند؟
- بهترین شهرها برای استخدام برنامه نویس در آلمان کدامند؟
- حقوق و درآمد برنامه نویس در آلمان چقدر است؟
- پولسازترین زبانهای برنامه نویسی در آلمان کدامند؟
فهرست محتوای مقاله
- ✅ بررسی بازار کار برنامه نویسی در آلمان
- 1. شغل برنامه نویسی در آلمان
- 2. وضعیت بازار کار برنامه نویسی در آلمان
- 3. شرایط کار برنامه نویسی در آلمان
- 4. مهاجرت برنامه نویس به آلمان
- 5. کاریابی برنامه نویسی در آلمان
- 6. ویزای کاری برای استخدام برنامه نویس در آلمان
- 7. مهاجرت برنامه نویس بدون مدرک
- 8. حقوق و درآمد برنامه نویس در آلمان
- 9. پردرآمدترین زبان برنامه نویسی در آلمان
- 10. هزینه زندگی در المان
- 11. بهترین شهرهای آلمان برای کار برنامه نویسی
- 12. مزایا و معایب کار برنامه نویسی در آلمان
✅ بررسی بازار کار برنامه نویسی در آلمان
بازار کار برنامه نویسی در آلمان برای متخصصان تمامی زبان های برنامه نویسی، از ++C گرفته تا پایتون مناسب است. به عبارت دیگر به دلیل حضور روزافزون شرکت های فعال در حوزه دیجیتال و تکنولوژی، همواره جای خالی در بازار کار برای استخدام برنامه نویس در آلمان وجود دارد و شما میتوانید با فراهم کردن شرایط کار برنامه نویسی در آلمان، از مزایای فعالیت در این رشته بهره ببرید. به عنوان مثال حقوق و درآمد برنامه نویس در آلمان که مبلغی مناسب است، شامل حال شما خواهد شد. با ما در این مقاله همراه باشید تا از صفر تا صد شرایط مهاجرت برنامه نویس به آلمان را بر اساس منابع معتبر بررسی کنیم.
آدرس اینستاگرام موسسه سروش فردا: eurolife@ کلیک کنید.
در نظر داشته باشید مشاورین موسسه حقوقی سروش فردا ، همگی تعلیم کافی را برای پاسخگویی به سوالات شما دیده اند. می توانید پس از خواندن این مقاله با موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید و مشاوره کامل رایگان دریافت کنید.
همچنین می توانید سوالات خود را در بخش پرسش و پاسخ این مقاله نیز مطرح کنید تا توسط مشاورین ارشد موسسه به آنها پاسخ داده شود.
1. شغل برنامه نویسی در آلمان
آلمان کشوری پیشرفته در زمینههای مختلف فناوری اطلاعات (IT)، مهندسی کامپیوتر نرمافزار و سختافزار و در نتیجه برنامه نویسی است که سیستمها و شرکتهای بزرگی را در خود جای داده است؛ به عنوان مثال:
همچنین بهترین شهرهای آلمان برای مهاجرت کاری، برخی از مهمترین مراکز دیجیتال آلمان و جهان را دربرگرفته و اینگونه آلمان را تبدیل به هشتمین کشور برتر در حوزه صنعت دیجیتال کردهاند. خوب است بدانید که انتظار میرود بازار کار برنامه نویسی آلمان تا سال 2028 حدود 4.16 درصد رشد داشته باشد.
2. وضعیت بازار کار برنامه نویسی در آلمان
یکی از مشاغل مورد نیاز در بازار کار آلمان، IT و برنامه نویسی است. در واقع عواملی مانند سرعت دیجیتالیشدن، رقابت موجود در بازار و تقاضای روزافزون مشتریان باعث این نیاز شده است و میتوان گفت:
- از هر سه شرکتی که به بیش از یک متخصص نیاز دارد، یک شرکت در جستجوی نیروی کار متخصص در زمینه برنامه نویسی است.
- تعداد فرصت های شغلی برنامه نویسی در آلمان بیش از 50 درصد افزایش داشته است.
- به گفته برخی منابع، نیاز به استخدام برنامه نویس در آلمان سالانه 12 درصد افزایش مییابد.
بنابراین وضعیت کار برنامه نویسی در آلمان مناسب است.
3. شرایط کار برنامه نویسی در آلمان
در خصوص شرایط کار برنامه نویسی در آلمان باید بگوییم که قطعیت در هیچ یک از مواردی که ذکر میکنیم، وجود ندارد اما اگر شما بتوانید تمام این موارد را در رزومه خود جا دهید، شانستان را برای کاریابی در بازار کار رشته برنامه نویسی در آلمان و اخذ ویزای کاری این کشور افزایش میدهید. این موارد نیز عبارتند از:
-
سابقه کاری: بهتر است که هنگام اقدام برای ورود به بازار کار برنامه نویسی در آلمان حداقل دو سال سابقه کار داشته باشید.
-
مدرک تحصیلی: شما با ارائه مدرک تحصیلی معتبر در رشته مهندسی کامیپوتر و برنامه نویسی میتوانید مسیر مهاجرت کاری خود به آلمان را هموار کنید. البته دورههای آموزشی برای انواع زبان برنامه نویسی مانند جاوا اسکریپت (JavaScript) یا اچ تی ام ال (HTML) برگزار میشود.
-
مدرک زبان آلمانی: شما میتوانید به هر دو زبان آلمانی و انگلیسی در رشته برنامه نویسی در آلمان کار کنید اما آشنایی با زبان آلمانی و حتی ارائه مدرک در سطوح اولیهای مانند A1 یا B1 میتواند کمک بزرگی به رزومه شما کند.
- محدودیت سنی: اگر حداقل 18 ساله باشید احتمال اینکه واجد شرایط استخدام برنامه نویس در آلمان شوید، برایتان وجود دارد اما حداکثر سن مجاز را اولاً شرکتی که در آن کار پیدا میکنید و ثانیاً ویزای انتخابیتان تعیین میکنند.
برای اطلاعات بیشتر درباره سن مجاز، به مقاله شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان مراجعه نمایید.
با ما همراه باشید تا از چگونگی مهاجرت برنامه نویس به آلمان حرف بزنیم.
4. مهاجرت برنامه نویس به آلمان
با توجه به نیاز بازار کار آلمان به نیروی کار متخصص در زمینه برنامه نویسی و شرایط مناسبی که این کشور برای مهاجران فراهم میکند، طبیعی است که میزان تقاضا برای مهاجرت برنامه نویس ها، مهندسان کامپیوتر و IT افزایش یابد.
اکنون سوال اینجاست که مهاجرت برنامه نویس به آلمان چگونه ممکن میشود؟
شما برای مهاجرت به آلمان به عنوان برنامه نویس، 2 مرحله اصلی پیش رو دارید:
- 1. کاریابی
- 2. اخذ ویزای کاری
همراه ما بمانید تا در ادامه هر یک از این مراحل را شرح میدهیم.
مقالات کار در آلمان و کاریابی در آلمان نیز اطلاعات جامعی را در اختیارتان خواهند گذاشت.
5. کاریابی برنامه نویسی در آلمان
اگر واجد شرایط کار برنامه نویسی در آلمان باشید، میتوانید مراحل کاریابی را پشت سر بگذارید و به یکی از روشهای موجود در کاریابی، به هدف خود یعنی مهاجرت کاری به آلمان به عنوان برنامه نویس برسید.
برای کاریابی برنامه نویسی در آلمان، 2 روش اصلی وجود دارد:
- کاریابی آنلاین: به این مفهوم که شما با مراجعه به سایت های کاریابی به دنبال شغل مورد نظر خود در بازار کار برنامه نویسی در آلمان میگردید.
- کاریابی حضوری: شما با دریافت ویزای جاب سیکر (که در ادامه معرفی میکنیم) میتوانید به صورت قانونی به آلمان سفر کنید و در آنجا به دنبال کار بگردید.
دقت داشته باشید که شما میتوانید برای کار در تمامی زبان های برنامه نویسی در آلمان اقدام نمایید؛ برخی از این زبان ها عبارتند از:
- اچ تی ام ال (HTML)
- سی اس اس (CSS)
- جاوا اسکریپت (JavaScript)
- ری اکت (React)
- انگولار (Angular)
- نود جی اس (Node.js)
- پایتون (Python)
اگر به دنبال آشنایی با انواع ویزای کاری آلمان و مهاجرت به آلمان بدون مدرک برنامه نویسی هستید، ادامه مقاله را از دست ندهید.
6. ویزای کاری برای استخدام برنامه نویس در آلمان
یکی از شرایط استخدام برنامه نویس در آلمان برای متقاضیانی که ملیت کشورهای اتحادیه اروپا را ندارند، اخذ ویزای مناسب از طریق سفارت است.
انواع ویزای کاری آلمان برای مهاجرت برنامه نویس ها عبارتند از:
- ویزای جتسجوی کار آلمان (جاب سیکر – Job Seeker): شما با ارائه مدارک پایان تحصیل دبیرستان و همچنین سطح B2 زبان آلمانی، میتوانید این ویزا را دریافت کنید. این ویزا به شما اجازه سفر به آلمان و کاریابی حضوری را میدهد.
- ویزای کارت شانس آلمان (Chancenkarte): این ویزا نیز به شما امکان کاریابی حضوری در آلمان را برای 12 ماه میدهد و قابلیت تمدید دارد. کارت شانس بر اساس سیستم امتیازدهی مشخص ارائه میشود.
- ویزای کارگر ماهر (اسکیل ورکر – Skilled Worker): شما برای اخذ ویزای اسکیل ورکر به یک پیشنهاد کاری یا جاب آفر (Job Offer) نیاز دارید. به عبارت دیگر شما به عنوان نیروی متخصصی که مدرک دانشگاهی معتبر دارد، ابتدا باید کار پیدا کنید و سپس برای اخذ ویزا اقدام نمایید.
- کارت آبی آلمان (Blue Card): کارت آبی آلمان مختص متخصصانی است که مدرک تحصیلی معتبر دارند و شغل برنامهنویسی با حداقل درآمد 39,682 یورو در سال پیدا کردهاند.
7. مهاجرت برنامه نویس بدون مدرک
اگر مهاجرت به آلمان را انتخاب کنید و بخواهید مستقیماً مشغول به کار برنامه نویسی در این کشور شوید، به مدرک تحصیلی معتبر نیاز دارید در غیر این صورت یک روش برای مهاجرت برنامه نویس به آلمان بدون مدرک وجود دارد: «دوره آوسبیلدونگ برنامه نویسی و IT»
آوسبیلدونگ به دوره هایی گفته میشود که طی آموزش دوگانه (Dual Study) همزمان هم به مباحث تئوری و هم به مباحث عملی میپردازد.
شما با مدرک دیپلم میتوانید به دوره های آوسبیلدونگ برنامه نویسی و IT در آلمان بپیوندید و ضمن شرکت در کلاسهای درس، دوره های کارآموزی را بگذرانید و مهارت کاری کسب نمایید.
دوره آوسبیلدونگ برنامه نویسی در آلمان:
- ممکن است که با حقوق ماهانه همراه باشد.
- رزومه شما را بهبود میبخشد.
- شما را با محیط کار آلمان آشنا میکند.
حقوق و درآمد برنامه نویس در بازار کار آلمان چقدر است؟ همراه ما بمانید تا به پاسخ برسید.
8. حقوق و درآمد برنامه نویس در آلمان
اگر موفق به ورود به بازار کار برنامه نویسی در آلمان شوید، قبل از هر چیزی از حقوق و درآمد مناسب آن بهرهمند خواهید شد. البته باید در نظر داشته باشید که حقوق و درآمد برنامه نویس در آلمان:
- ارتباط مستقیم با محل کار و شغل متقاضی دارد.
- به میزان سابقه و تخصص متقاضی وابسته است.
- برای زبان های برنامه نویسی مختلف، متفاوت است.
با در نظر گرفتن موارد بالا، اگر بخواهیم تخمینی از حقوق رشته برنامه نویسی در آلمان ارائه دهیم، به جدول زیر میرسیم:
نوع حقوق یک برنامه نویس در آلمان | مبلغ درآمد (به یورو/در ماه) |
---|---|
حداقل درآمد | 2,840 |
متوسط درآمد | 3,490 |
حداکثر درآمد | 4,820 |
خوب است بدانید که درآمد طراح سایت در آلمان نیز در حداقل و حداکثر میزان خود به ترتیب 1,380 و 4,770 یورو در ماه است و این دسته از متخصصان به طور متوسط 3,000 یورو در ماه درآمد خواهند داشت.
9. پردرآمدترین زبان برنامه نویسی در آلمان
بهترین زبان برنامه نویسی در آلمان را میتوان بر اساس درآمدی که برای برنامه نویس به ارمغان میآورد، تعیین کرد. در جدول زیر درآمد ماهیانه برنامه نویسی در آلمان با زبان های مختلف را میبینید:
زبان برنامه نویسی در آلمان | میزان درآمد برنامه نویس در آلمان با زبان تعیینشده (به یورو/در ماه) |
---|---|
درآمد برنامه نویس ++C | 3,820 |
درآمد برنامه نویس جاوا اسکریپت در آلمان | 3,660 |
درآمد برنامه نویس پایتون در آلمان | 3,600 |
درآمد برنامه نویس فول استک در آلمان | 3,560 |
درآمد برنامه نویس فرانت اند در آلمان | 3,150 |
درآمد برنامه نویس بک اند در آلمان | 3,110 |
10. هزینه زندگی در المان
هزینه زندگی در آلمان برای یک فرد تنها 850 تا 1200 یورو در ماه و برای یک خانواده چهار نفره 2,969.8 یورو در ماه تخمین زده میشود اما این مبالغ:
- بسته به سبک زندگی و شهر محل زندگی شما تغییر میکند.
- هزینه اسکان را شامل نمیشود.
نکته مهم این است که شما با حداقل حقوق و درآمد برنامه نویس در آلمان از پس این هزینهها برخواهید آمد.
11. بهترین شهرهای آلمان برای کار برنامه نویسی
مسلماً آن دسته از شهرهای آلمان مثل مونیخ یا برلین که میزبان استارتاپها، شرکتهای فعال در حوزه دیجیتال و … هستند، انتخاب بهتری برای مهاجرت متخصصان برنامه نویسی به شمار میروند اما بهترین شهرها را میتوان بر اساس میزان درآمد برنامه نویس و هزینه زندگی نیز تعیین کرد. به جدول زیر دقت کنید:
بهترین شهرها | هزینه زندگی (به یورو/در ماه) | متوسط درآمد (به یورو / در ماه) |
---|---|---|
برلین | 1005.4 | 3,980 |
هامبورگ | 1003.8 | 3,910 |
فرانکفورت | 921.3 | 3,870 |
مونیخ | 1057.3 | 3,850 |
دوسلدورف | 982.3 | 3,660 |
لایپزیگ | 886.3 | 3,630 |
اگر بخواهیم بهترین شهرها برای کار برنامه نویسی را بر اساس زبان برنامه نویسی رایج در آلمان تعیین کنیم، میتوانیم بگوییم که:
1. مونیخ شهری مناسب برای متخصصان زبان برنامه نویسی جاوا (Java) است.
2. برلین مقصدی مناسب برای کارشناسان زبان برنامه نویسی روبی (Ruby) به شمار میرود.
در آخرین بخش از مقاله به سراغ مزایا و معایب کار برنامه نویسی در آلمان میرویم. از همراهیتان سپاسگزاریم.
12. مزایا و معایب کار برنامه نویسی در آلمان
مهمترین مزایای ورود به بازار کار برنامه نویسی در آلمان را میتوان اولاً مناسب بودن حقوق رشته برنامه نویسی در آلمان و ثانیاً تعدد مشاغل در دسترس در این رشته در آلمان دانست. همچنین قوانین آلمان همواره در به تعادل رساندن کار و رفاه در زندگی کمک میکنند و شما از ساعات کاری منعطف، امکان دریافت مرخصی و بسیاری موارد دیگر بهرهمند خواهید شد.
در کنار مزایای ذکر شده، معایبی نیز در استخدام برنامه نویس در آلمان وجود دارد:
- 1. شما برای موفقیت در آلمان به زبان آلمانی که زبانی پیچیده برای یادگیری است، نیاز دارید.
- 2. نرخ مالیاتی که از حقوق یک برنامه نویس در آلمان کم میشود، بالاست.
- 3. رقابت برای استخدام در آلمان به عنوان برنامه نویس بالاست.
پرسشهای متداول بازار کار برنامه نویسی در آلمان
مهاجرت برنامه نویس به آلمان با ویزاهایی مانند ویزای جاب سیکر، کارگر ماهر و همچنین کارت آبی آلمان ممکن میشود.
مدارک تحصیلی و زبان و رزومهای قوی شامل سابقه کار، شما را واجد شرایط ورود به بازار کار برنامه نویسی در آلمان میکنند.
یک برنامه نویس در آلمان به طور متوسط 3,490 یورو در ماه درآمد خواهد داشت.
بله! دوره های آوسبیلدونگ برنامه نویسی و IT در آلمان برگزار میشوند و رزومهای مناسب برای کاریابی در این کشور میسازند.
بهترین زبان های برنامه نویسی در آلمان از نظر درآمد به ترتیب ++C، جاوا اسکریپت و پایتون هستند.
جمع بندی
اگر علاقهمند به کار برنامه نویسی هستید و میخواهید به اروپا مهاجرت کنید، آلمان با ارائه روشهای مختلف مهاجرتی مثل اخذ ویزای کاری برای فارغالتحصیلان این رشته یا دورههای آوسبیلدونگ برای مهاجرت بدون مدرک تحصیلی، شرایط مناسبی را برای تحقق هدف شما فراهم کرده است. شما با ورود به بازار کار برنامه نویسی در آلمان رزومهای معتبر برای خود میسازید و ماهانه حقوق و درآمد مناسبی دریافت میکنید.
در صورت تمایل برای مشاوره تخصصی با مشاورین ارشد موسسه حقوقی سروش فردا فرم مشاوره مهاجرت را پر کنید.
0 پرسش و پاسخ
توصیه می کنیم پس از ارسال سوال خود، پرسش و پاسخ های انجام شده در همین بخش را مطالعه کنید.