توضیحات کامل شرایط اخذ اقامت یونان با خرید ملک (بررسی ۲۰۱۹)

[این مقاله توسط وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سروش فردا تهیه و تنظیم گردیده و حق کپی رایت آن محفوظ است]

اگر به دنبال جدیدترین اطلاعات در مورد اخذ اقامت یونان با خرید ملک هستید، این مقاله مناسب شماست.

پس از خواندن این مقاله تا انتهای آن، با فرآیند کامل خرید ملک در یونان و اخذ اقامت این کشور آشنا خواهید شد و اطلاعات جامعی را از شرایط این فرآیند به دست خواهید آورد. (آپدیت ۲۰۱۹)

* این مقاله در پاییز ۱۳۹۸ ویرایش مجدد شده و مرتباً به روز می‌گردد.

در این مقاله به سوالات زیر پاسخ می‌دهیم:

  • مختصری از کشور یونان.
  • قانون اخذ اقامت یونان با خرید ملک چیست؟
  • روش‌های سرمایه‌گذاری در یونان کدامند؟
  • حداقل ارزش ملک خریداری شده چقدر باید باشد؟
  • پس از خرید ملک در یونان، چه نوع کارت اقامتی برای شما صادر می‌شود؟
  • آیا می‌توان با کارت اقامت یونان در کل اروپا زندگی کرد؟
  • آیا برای تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم شرط حضور و زندگی در یونان وجود دارد؟
  • کدام یک از اعضای خانواده شما امکان دریافت این اقامت را دارند؟
  • مزایای دریافت این نوع اقامت چیست؟
  • کدام شهرها و محله‌ها برای خرید ملک در یونان مناسب‌تر هستند؟
  • آیا می‌توان چند ملک خرید که مجموع ارزش آنها ۲۵۰.۰۰۰ یورو باشد؟
  • فرآیند خرید ملک در یونان و اخذ اقامت چگونه است؟ + (خدمات موسسه حقوقی سروش فردا)
  • هزینه جانبی لازم برای خرید ملک در یونان چقدر است؟
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت یونان از طریق خرید ملک، چیست؟
  • فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می‌کشد؟
  • محدودیت‌ها و مشکلات اقامت از طریق خرید ملک در یونان چیست؟
  • هم اکنون احتمال موفقیت اخذ ویزای طلایی یونان با خرید ملک چقدر است؟
  • وب سایت‌های خرید ملک در یونان کدامند؟

یونان

مختصری از کشور یونان:

یونان مهد تمدن اروپائیست و با تاریخی ۵٫۰۰۰ هزار ساله، سهم مهمی در شکل گیری فرهنگ و ادبیات اروپایی داشته است. تعداد بالای ابنیه تاریخی این کشور با شهرتی جهانی که هر ساله میلیون‌ها توریست را به این کشور می‌کشاند، گواهی بر این ادعاست. یونانی‌ها از قدیم به زندگی آسوده و بی دغدغه شهرت داشتند و به تفریح و کامجویی اعتقاد دارند. آنها بر خلاف آلمانی‌ها و انگلیس‌ها و مشابه اسپانیایی‌ها و ایتالیایی‌ها خونگرم هستند.

  • فرآیند سرمایه‌گذاری در این کشور نسبتاً ساده و بدون دردسرهای برخی از دیگر کشورهای اروپایی همانند اسپانیا می‌باشد.
  • هزینه‌های زندگی در یونان نسبت به سایر کشورهای مطرح اروپایی نرخ پایین‌تری دارد.
  • آب و هوای معتدل مدیترانه‌ای از یونان مقصدی فوق العاده برای زندگی و تفریح ساخته است. تابستان‌های نه چندان گرم و زمستان‌های نه چندان سرد از مزیت‌های ویژه یونان است.
  • یونان با داشتن ۱٫۴۰۰ جزیره، و ۱۵٫۰۰۰ خط ساحلی کشوری آرام و زیبا در قاره اروپاست. برخی از این جزیره‌ها همانند سانتورینی و کرت، شهرتی بین المللی دارند. بر اساس تحقیقاتی در سال ۲۰۱۳، جزیره سانتورینی رومانتیک‌ترین شهر در جهان برای درخواست ازدواج و گذراندن ماه عسل معرفی شد.
  • یونان صاحب یکی از پاک‌ترین هواهای دنیا بوده و این موضوع در شهر بزرگی همچون آتن نیز قابل لمس می‌باشد.
  • غذاهای یونانی از سالم‌ترین و متنوع‌ترین غذاهای جهان است. یونانی‌ها در هر وعده غذایی، همانند هندی‌ها غذاهای متنوعی می‌خورند که اغلب به ذائقه ایرانی‌ها نزدیک است. می‌توانید با مراجعه به رستوران‌های یونانی در تهران پیشاپیش از مواجهه با آن لذت ببرید.

یونان

قانون اخذ اقامت یونان با خرید ملک چیست؟

کشور یونان با هدف جذب سرمایه‌های خارجی، در مورخ ۱۸ آپریل ۲۰۱۳ قانون اخذ اقامت با سرمایه‌گذاری (Greece Golden Visa) را مصوب نمود. بر اساس این قانون شهروندان کشورهای غیر اروپایی در صورت سرمایه‌گذاری حداقل ۲۵۰.۰۰۰ یورو می‌توانند اقامت این کشور را اخذ نمایند. یکی از انواع سرمایه‌گذاری‌ها می‌تواند خرید ملک در یونان باشد.

روش‌های سرمایه‌گذاری در یونان کدامند؟

این ۲۵۰.۰۰۰ یورو می‌تواند به روش‌های مختلفی در کشور یونان سرمایه‌گذاری شود. متداول‌ترین روش، خرید خانه در یونان است. از روش‌های دیگر می‌توان به خرید سهام شرکت‌های یونانی و یا خرید اوراق قرضه دولتی اشاره نمود.

حداقل ارزش ملک خریداری شده چقدر باید باشد؟

همانطور که گفته شد، حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در یونان ۲۵۰.۰۰۰ یورو می‌باشد، لذا باید خانه خریداری شده حداقل ۲۵۰.۰۰۰ یورو ارزش داشته باشد.

پس از خرید ملک در یونان، چه نوع کارت اقامتی برای شما صادر می‌شود؟

پس از خرید خانه در یونان، به شما کارت اقامت موقت یکساله اروپا (TRP) داده می‌شود و پس از ۵ سال به شرط آنکه ملک خریداری شده را نفروخته باشید و همچنین مرتکب خلاف‌های کیفری نشده باشید، می‌توانید اقامت دائم (PR) بگیرید. اخذ اقامت دائم با خرید ملک در یونان پیچیدگی‌های زیادی ندارد.

۵ سال پس از اخذ اقامت دائم می‌توانید برای پاسپورت کشور یونان درخواست کنید.

آیا می‌توان با کارت اقامت یونان در کل اروپا زندگی کرد؟

شما و خانواده تان با اخذ اقامت کشور یونان می‌توانید از همان ابتدا در تمامی کشورهای حوزه شنگن کار، زندگی و تحصیل کنید. در واقع با اخذ اقامت یونان، شما مقیم کل حوزه شنگن خواهید بود.

در این روش به دلیل آنکه شما و خانواده تان به جای ویزا، اقامت این کشور را دریافت می‌کنید و مقیم اروپا محسوب می‌شوید، از همان ابتدا امکان زندگی، تحصیل، افتتاح حساب، ثبت شرکت، خرید خانه و… را در کل کشورهای حوزه شنگن خواهید داشت.

شما و خانواده تان برای ماندن در یونان هیچ اجباری ندارید. به همین دلیل بسیاری از متقاضیان ما، املاکی را در یونان خریداری کرده و اجاره داده اند. سپس خودشان در ایران و یا سایر کشورهای حوزه شنگن زندگی می‌کنند.

آیا برای تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم، شرط حضور و زندگی در یونان وجود دارد؟

دریافت اقامت دائم با خرید ملک در یونان، میزان کمی شرط حضور دارد. شرط حضور، تنها یک هفته در هر ۶ ماه می‌باشد.

در اغلب روش‌های اخذ اقامت موقت اروپا، شما ملزم به زندگی در محدوده شنگن (معمولاً ۶ ماه از سال) خواهید بود. لیکن در روش اخذ اقامت یونان از طریق خرید ملک، چنین محدودیتی وجود ندارد.

شرط تمدید اقامت موقت، حضور یک هفته از هر ۶ ماه در خاک اروپا، عدم انجام خلاف‌های کیفری و خارج نکردن ۲۵۰.۰۰۰ یورو سرمایه‌گذاری اولیه از یونان می‌باشد.

کدام یک از اعضای خانواده شما امکان دریافت این اقامت را دارند؟

با خرید ملک در یونان برخلاف سایر کشورهای حوزه شنگن، افراد بیشتری را می‌توانید به همراه خود به اروپا ببرید. همچنین این موضوع هزینه خاصی بجز هزینه‌های مربوط به امور اداری اقامت، برای شما در بر نخواهد داشت.

افرادی که از این طریق می‌توانید به همراه خود به اروپا ببرید عبارتند از:

  1. همسر
  2. فرزندان زیر ۲۱ سال
  3. فرزندان مجرد بالای ۲۱ سال (در صورتی که در کشور یونان پذیرش دانشگاهی داشته باشند.)
  4. مادر و پدر (در صورت اثبات آنکه خرج زندگی ایشان را شما پرداخت می‌کنید.)
  5. مادر و پدر همسر (در صورت اثبات آنکه خرج زندگی ایشان را شما پرداخت می‌کنید.)

مزایای دریافت این نوع اقامت چیست؟

  1. به همراه بردن فرزندان زیر ۲۱ سال و دانشجو
  2. به همراه بردن والدین و والدین همسر
  3. عدم وجود شرط حضور (تنها یک هفته در هر نیم سال)
  4. امکان زندگی و استفاده از حقوق شهروندی در تمام کشورهای حوزه شنگن
  5. یکی از پایین‌ترین نرخ‌های سرمایه‌گذاری و اخذ اقامت با خرید ملک در اروپا
  6. تسهیل ورود پول برای سرمایه‌گذاری در یونان
  7. سهولت اخذ اقامت و تمدید آن توسط خرید ملک

کدام شهرها و محله‌ها برای خرید ملک در یونان مناسب‌تر هستند؟

برای اطمینان از روند انتخاب صحیح ملک، قبل از هر چیز باید بدانیم که دقیقاً هدفمان از خرید ملک چیست؟

گاهی ممکن است هدف ما از خرید ملک، تنها برای اخذ اقامت خودمان باشد. اما اگر اهدافی نظیر اجاره دادن کوتاه مدت یا بلند مدت ملک به توریست‌ها و دانشجوها و یا به همراه بردن تعداد بیشتری از اعضای خانواده به اروپا را در نظر داریم، این روش و این سرمایه‌گذاری برای شما بسیار سودمند خواهد بود.

دریافت اطلاعات دقیق در این خصوص به ما کمک می‌کند که با ذهنیتی درست و روشن در این خصوص تصمیم گیری نماییم. (در این مسیر، ما در کنار شما هستیم و مشاوره‌های لازم را به صورت دقیق به شما ارائه می‌کنیم.)

به عنوان مثال کسی که صرفاً به دلیل رشد سرمایه قصد خرید ملک در یونان را دارد، بهتر است ملک خود را در شبه جزیره پلوپونز با میانگین رشد سالیانه ۲۰% بخرد، یا حداقل در جزیره کرت با ۸% رشد سالیانه و نه در آتن با نهایتاً ۵% رشد سالیانه!

به دلیل دامنه وسیع مشاوره خرید ملک، به صورت حضوری، رایگان و با مشاوره‌ای تخصصی، در خدمت شما متقاضیان محترم هستیم. همچنین توصیه می‌کنیم این مطلب را تا انتها بخوانید.

قیمت‌های میانگین خرید خانه در آتن (۲۰۱۹) + قیمت حدودی اجاره

نوع خانه متراژ میانگین قیمت (€) میانگین اجاره ملک (€) / ماه
آپارتمان یک خوابه ۴۰ تا ۸۰ متر ۸۰٫۰۰۰ تا ۱۵۰٫۰۰۰ ۹۰۰ – ۱۳۰۰
آپارتمان دو خوابه ۶۰ تا ۱۰۰ متر ۱۰۰٫۰۰۰ تا ۱۸۰٫۰۰۰ ۹۵۰ – ۱۴۰۰
آپارتمان سه خوابه نوساز ۱۰۰ تا ۱۵۰ متر ۱۵۰٫۰۰۰ تا ۳۰۰٫۰۰۰ ۱۲۰۰ – ۱۷۰۰
خانه شهری دو خوابه ۱۰۰ تا ۱۵۰ متر ۱۰۰٫۰۰۰ تا ۲۵۰٫۰۰۰ ۹۰۰ – ۱۵۰۰
خانه‌های ییلاقی کوچک ۱۰۰ تا ۲۰۰ متر ۱۰۰٫۰۰۰ تا ۳۰۰٫۰۰۰ ۷۰۰ – ۱۲۰۰
خانه روستایی ۸۰ تا ۱۲۰ متر ۵۰٫۰۰۰ تا ۲۰۰٫۰۰۰ ۵۰۰ – ۱۰۰۰
خانه اشرافی قدیمی ۱۵۰ تا ۴۰۰ متر ۲۵۰٫۰۰۰ تا ۵۰۰٫۰۰۰ ۱۴۰۰ – ۳۲۰۰
ویلای مستقل سه خوابه ۱۵۰ تا ۲۵۰ متر ۱۷۰٫۰۰۰ تا ۴۰۰٫۰۰۰ ۹۰۰ – ۲۸۰۰
ویلا لوکس (لاکچری) ۲۰۰ تا ۴۰۰ متر ۳۰۰٫۰۰۰ تا ۸۰۰٫۰۰۰ ۱۴۰۰ – ۴۳۰۰

آیا می‌توان چند ملک خرید که مجموع ارزش آنها ۲۵۰.۰۰۰ یورو باشد؟

بله. شما می‌توانید چندین ملک خریداری کنید که مجموع ارزش آنها بالای ۲۵۰.۰۰۰ یورو باشد. پیشنهاد موسسه حقوقی سروش فردا نیز انجام همین کار است.

درآمدهای ناشی از اجاره دادن خانه در یونان چگونه است؟

اگر قصد زندگی در خانه خریداری شده را ندارید، می‌توانید به صورت بلند مدت آن را اجاره دهید و یا جهت استفاده توریست‌ها از طریق وب سایت Airbnb خانه خود را به صورت روزانه کرایه دهید. در صورت اول نیازی نیست خانه را مبله کنید، اما هزینه دریافتی شما در طول سال حداکثر تا ۴% از ارزش ملک خریداری شده خواهد بود. اما در حالت دوم شما باید با مبله کردن و نظافت خانه خود، آن را به توریست‌ها کرایه دهید که مبلغ آن حدوداً تا ۸% از ارزش ملک در طول سال افزایش خواهد یافت.

اجاره دادن خانه در یونان پس از خرید آن، می‌تواند یک سرمایه‌گذاری معقول قلمداد شود.

لازم به ذکر است در روش دوم، موضوع اجاره دادن خانه توسط خود وب سایت Airbnb انجام شده و موجب درگیری و اتلاف وقت شما نخواهد شد. البته برای هرکدام از این موارد، مهم است که پیش بینی‌های لازم محقق شده باشد. شهر و محله خانه شما شدیداً در درآمدهای آتی مؤثر خواهد بود.

فرآیند خرید ملک در یونان و اخذ اقامت چگونه است؟ + (خدمات موسسه حقوقی سروش فردا)

قدم اول: انتخاب ملک:

در این روش بهتر است ابتدا بدون عقد قرارداد اصلی و پرداخت هیچ گونه مبلغی برای مشاهده میدانی از شرایط خرید ملک در یونان به این کشور سفر کنید. قبل از سفر به منظور انتخاب صحیح شهر و محل‌های مناسب، به شما اطلاعات مفیدی را خواهیم داد.

مشاوران شما در موسسه حقوقی سروش فردا، قبل از آغاز فرآیند رسمی کار، به شما از طریق وب‌سایت‌های معتبر نمونه‌های فراوانی را نشان می‌دهند تا فضای ذهنی شما نسبت به املاک موجود به صورت دقیق‌تری شکل گیرد. این موضوع به شما کمک خواهد کرد که قبل از حضور در یونان سلایق خود و موارد پر اهمیت‌تر مدنظرتان را تشخیص داده باشید. آدرس برخی از این وب سایت‌ها را در ادامه همین مطلب خواهیم آورد.

لازم به ذکر است که موسسه حقوقی سروش فردا می‌تواند برای اخذ ویزای شنگن به متقاضیان خود کمک کند و همچنین برنامه ریزی سفر را برای متقاضیان انجام دهد.

پس از اخذ ویزا، به کشور یونان سفر کرده و با همراهی وکیل رسمی و یونانی موسسه سروش فردا و مترجم فارسی زبان ما، املاک موجود در شهر انتخابی شما بازدید می‌شوند. در این دوره زمانی اگر ملکی مورد پسند شما واقع گردید، اطلاعات آن ملک توسط وکیل موسسه به شما داده می‌شود. این اطلاعات شامل:

  1. نامه‌های اصالت ملک و مالک از دفترخانه رسمی
  2. اسناد قیمت گذاریِ صحیح ملک (توسط دادگستری یونان و دفتر مشاور املاک رسمی)
  3. بررسی سابقه مالیاتی ملک مدنظر
  4. بررسی وام‌های اخذ شده احتمالی با سند آن ملک و آگاهی از تسویه حساب کامل آنها
  5. بررسی جریمه‌ها و اخطارهای احتمالی ملک
  6. بررسی وابستگی ملک به سایر املاک و مستغلات
  7. بررسی دقیق امکانات ملک و سلامت آن
  8. حدود قیمت اجاره آن ملک (اگر پس از خرید تصمیم به اجاره آن داشتید)

قدم دوم: افتتاح حساب و عقد قولنامه:

در صورت تمایل شما برای خرید آن ملک، قولنامه‌ای در دفتر اسناد رسمی تنظیم شده و شما ۱۰% از هزینه ملک را پرداخت خواهید کرد. درنظر داشته باشید این پرداخت نباید به صورت نقدی انجام شود. بلکه باید تنها از حساب بانکی شخص شما به حساب بانکی شخص مالک انتقال داده شود. به همین منظور توسط وکیل موسسه ما در یونان برای شما یک حساب بانکی افتتاح می‌شود تا بتوانید از طریق آن، پیش پرداخت خرید ملک را به مالک پرداخت نمایید.

در این باب به نکات زیر توجه فرمایید:

  1. افتتاح حساب بانکی در یونان برای ایرانیان کمی سخت‌تر از گذشته شده است. موسسه سروش فردا در افتتاح حساب بانکی به نام خودتان شما را همراهی می‌کند.
  2. شما باید پول را تنها به حساب کسی واریز کنید که مالک ملک مورد نظر شماست. نه مشاور املاک، نه وکیل و نه هیچ کس دیگری.
  3. شما نیاز نیست لزوماً در سفر اولِ خود، پولی را به همراه ببرید. بلکه می‌توانید در سفر دوم و پس از تصمیم قطعی برای خرید ملک، مبلغ مورد نیاز را به حساب بانکی افتتاح شده به نام خودتان واریز کرده و سپس اقدام به پرداخت مستقیم آن به مالک نمایید.

قدم سوم: انتقال سند + انجام امور اداری:

در قدم سوم توسط شخص متقاضی و وکیل موسسه سروش فردا در یونان، کارهای نهاییِ انتقال سند از طریق دفاتر اسناد رسمی یونان انجام خواهد شد و شما باید مابقی مبلغ را از حساب خود به حساب مالک واریز نمایید.

برای آنکه بدانید قانوناً چگونه می‌توانید این مبلغ را از ایران خارج کنید و به حساب خود در یونان واریز نمایید، به شما مشاوره خواهیم داد.

از این مرحله به بعد، بقیه وظایف ما اجرا خواهند شد، که مهمترین آنها عبارتند از:

  • اخذ شماره مالیاتی (VAT)
  • تنظیم وکالتنامه
  • استخدام حسابدار برای امور مالیاتی
  • ثبت در دفاتر شهرداری
  • انتقال سند آب و برق و گاز و تلفن
  • درخواست صدور (Blue Paper)
  • درخواست صدور ویزای طلایی (Golden Visa)

قدم چهارم: اخذ اقامت از طریق پلیس اتباع خارجی:

پس از دریافت Blue Paper یا همان برگه موافقت با اقامت، شما رسماً مقیم کشور یونان شده اید. از این تاریخ به مدت نهایتاً ۲ ماه و پس از انگشت نگاری، شما ویزای طلایی یونان (کارت اقامت) را دریافت خواهید کرد.
تمدیدهای بعدی نیز ۵ ساله بوده و با هزینه مناسبی توسط موسسه سروش فردا انجام خواهد شد.

هزینه جانبی لازم برای خرید ملک در یونان چقدر است؟

به جز قیمت ملک که به مالک پرداخت می‌شود، در مسیر خرید ملک و اخذ اقامت یونان شما معادل ۳% ارزش ملک را به عنوان مالیات، ۲% ارزش ملک را به عنوان هزینه کارشناسی معاملات ملکی و ۲٫۰۰۰ یورو بابت درخواست صدور اقامت پرداخت خواهید کرد. همچنین هزینه‌های جانبی دیگر همانند بیمه خدمات درمانی وجود دارد که در کمترین حالت ۱۲۶ یورو هزینه خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت یونان از طریق خرید ملک، چیست؟

متقاضی این روش می‌بایست هیچگونه سابقه محکومیتی در ایران و دیگر کشورهای اروپایی نداشته باشد. همچنین تمکن مالی کافی برای اخذ ویزای شنگن و طبعاً هزینه مالی مورد نیاز برای خرید ملک از دیگر شرایط دریافت این نوع از اقامت می‌باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع از اقامت عبارتند از:

  • پاسپورت (با حداقل ۱۸ ماه اعتبار باقیمانده)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اصل شناسنامه
  • اصل قباله ازدواج (در صورت تأهل)
  • تاییدیه حساب بانکی (بابت اخذ ویزای شنگن)

فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می‌کشد؟

به صورت نرمال فرآیند اخذ اقامت یونان از طریق ملک بین ۴ تا ۶ ماه زمان خواهد برد.

محدودیت‌ها و مشکلات اقامت از طریق خرید ملک در یونان چیست؟

اصولاً خرید ملک بیشتر از اینکه منجر به ضرر شود، سودآور است. اما این در صورتی است که این کار به صورت رسمی و با نظارت قانونی انجام شود. خرید و فروش ملک بدون پرداخت هزینه‌های کارشناسی و نظارت مؤسسات رسمی، می‌تواند موجب ضرر و زیان سرمایه‌گذار شود.

همچنین در باب محدودیت‌ها لازم به ذکر است که دولت یونان در برخی مناطق مایل به فروش ملک به اتباع خارجی نیست. مناطق ایپروس، ساموی، فلورینا و برخی از مناطق شمال شرق دریای اژه و همچنین مناطق مرزی از این موارد هستند.

هم اکنون احتمال موفقیت اخذ ویزای طلایی یونان با خرید ملک چقدر است؟

خوشبختانه با توجه به نیاز مالی دولت یونان برای توسعه اقتصادی، اخذ ویزای طلایی یونان از طریق خرید ملک امری پذیرفته شده در این کشور بوده و در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاران بسیاری از کشورهای منطقه، بالأخص روسیه، ایران و ترکیه از این طریق موفق به اخذ اقامت شده اند. همچنین نسبت به برخی دیگر از کشورهای حوزه شنگن، روند اجرای این شیوه کمتر با مشکلی مواجه شده است.

این روند همچنین به رونق بازار املاک این کشور انجامیده و دولت این کشور به این موضوع به چشم یک فرصت ویژه برای رشد اقتصادی نگاه می‌کند.

وب سایت‌های خرید ملک در یونان کدامند؟

متقاضیان گرامی، موسسه حقوقی سروش فردا، در حال حاضر خدماتی جهت انواع سرمایه گذاری در کشورهای خارجی ارائه نمی‌دهد.

این موسسه، جهت ایجاد تعامل بهتر افراد و شرکت‌های ایرانی با کشورهای اروپایی، روش ثبت شرکت را به جای سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی به شما پیشنهاد می‌کند. در این روش (ثبت شرکت) دریافت اقامت کشور مقصد نیز با سهولت امکان پذیر است.

صفحه تماس با ما

سوالات و نظرات خود را بیان کنید.

  • ناشناس:
    آبان ۱۳۹۸

    با سلام
    در چه صورت اقدام ۵ ساله به اقامت دائم تبدیل میشود ؟

  • بهزاد سلیمانی:
    شهریور ۱۳۹۸

    با سلام
    ایا من با خرید ملک به مبلغ ۲۵۰۰۰۰ یورو می توانم در سال اول برای دخترم که ۲۰ سال دارد و مجرد است و نیز همسرم اقامت موقت بگیرم؟
    ایا برای سفر ابتدایی جهت انتخاب ملک براحتی برای من و همسر و دخترم ویزای سفر صادر خواهد شد؟ چقدر صدور این ویزا زمان می برد؟ احتمال صدور ان قطعی است یا ممکن است پس از پرداخت هزینه با صدور ویزا مخالفت شود؟

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام واحترام
      بله امکان اخذ اقامت برای خانواده شما از این طریق وجود دارد. درمورده نحوه اقدام و پرداخت هزینه ها ، لطفا با موسسه تماس بگیرید.

پاسخ دادن به بهزاد سلیمانی لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.