شرایط دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

[این مقاله توسط وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سروش فردا تهیه و تنظیم گردیده و حق کپی رایت آن محفوظ است]

اگر شما هم به دنبال اطلاعات مفید درباره دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

با خواندن این مطلب می‌توانید بروزترین اطلاعات ۲۰۱۹ را درباره اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت بدست آورید.

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت، به توضیح مزایا، محدودیت‌ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و… خواهیم پرداخت.

تاریخ آخرین ویرایش این مقاله مهر ۱۳۹۸ بوده و مرتباً به روز می‌گردد.

در این مقاله به پرسش‌های زیر پاسخ می‌دهیم:

  1. روش‌های مختلف دریافت اقامت اسپانیا با ثبت شرکت کدامند؟
  2. فرآیند و مراحل ثبت شرکت در اسپانیا چگونه است؟
  3. آیا در این نوع اقامت، به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا داده می‌شود؟
  4. آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت اسپانیا) منجر می‌شود؟
  5. شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت اسپانیا) چیست؟
  6.  آیا در مدت زمان پنج سال اولیه، برای سفر به کشورهای دیگر محدودیتی وجود دارد؟
  7. مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت چیست؟
  8. مدارک لازم دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت کدامند؟
  9. فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با ثبت شرکت چه مدت طول می‌کشد؟
  10. شرایط تمدید اخذ اقامت اسپانیا با ثبت شرکت چیست؟

سویل (سویا) – اسپانیا

روش‌های مختلف دریافت اقامت اسپانیا با ثبت شرکت کدامند؟

به طور کلی ثبت شرکت در اسپانیا و دریافت اقامت، به ۵ حالت زیر ممکن است؛

  1. در قالب راه اندازی یک شرکت جدید: از طریق خرید یک شرکت آماده و یا ثبت یک شرکت جدید
  2. از طریق سرمایه گذاری مشترک: شراکت در یک شرکت اسپانیایی از طریق خرید سهام آن
  3. به عنوان زیر مجموعه یک شرکت اسپانیایی: شرکتی تحت تابعیت یک شرکت فعال اسپانیایی، ثبت می‌شود
  4. به صورت خود اشتغالی: راه اندازی یک کسب و کار با محوریت شخص متقاضی (خود اشتغالی)
  5. افتتاح دفتر نمایندگی: ثبت و افتتاح دفتر نمایندگی و یا شعبه یک شرکت فعال و معتبر ایرانی در اسپانیا

فرایند دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت، برای  هر پنج حالت ذکر شده کم و بیش یکسان است که در ادامه به توضیح بیشتر آن خواهیم پرداخت.

فرآیند و مراحل ثبت شرکت در اسپانیا چیست؟

طبق قوانین اسپانیا، تمامی افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار در این کشور را دارند (اعم از شهروندان اسپانیایی، افرادی که تابعیت و اقامت اسپانیا را دارند و یا اتباع خارجی) پیش از هر اقدامی باید کد اقتصادی (NIE) دریافت نمایند.

برای دریافت کد اقتصادی (NIE) باید فرم تقاضای اقتصادی را پر نمایید و به همراه گذرنامه، دو قطعه عکس، رسید پرداخت مبالغ مربوطه و اظهارنامه دلیل درخواست کد اقتصادی، به وکیل خود در اسپانیا تحویل دهید تا برای شما اقدام به دریافت کد اقتصادی (NIE) نماید.

در قدم بعدی تأییدیه نام شرکت را از سایت the Mercantile Registry دریافت کرده و سپس با استفاده از مدارک فوق، مراحل دریافت کد شناسایی مالیاتی (C.I.F) برای شرکت شما در اداره مالیات اسپانیا طی می‌شود. پس از اخذ کد شناسایی مالیاتی، تأییدیه حساب بانکی شما در اسپانیا (حداقل به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو) دریافت می‌گردد.

برای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت، باید یک طرح توجیهی اقتصادی به وزارت بازرگانی اسپانیا ارائه شود که در آن برنامه کاری ۳ سال آینده توضیح داده شده و نشان دهد کسب و کار مورد نظر سود آور است.

پس از طی مراحل فوق و تهیه مدارک ذکر شده در اسپانیا، باید به همراه مدارک تهیه شده به سفارت اسپانیا در تهران مراجعه نمایید و درخواست اخذ ویزا دهید. پس از اخذ ویزا و سفر به اسپانیا، کارت اقامت برای شما صادر خواهد شد.

آیا در این نوع اقامت به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا داده می‌شود؟

بله. یکی از مزایای اصلی این روش، امکان به همراه بردن و دریافت اقامت اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) از ابتدا می‌باشد.

آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت اسپانیا) منجر می‌شود؟

بله، پس از ۳ سال اقامت موقت، شما و اعضای خانوادتان می‌توانید اقامت دائم اسپانیا را دریافت کنید و پس از گذشت ۵ سال از دریافت اقامت دائم، می‌توانید برای دریافت پاسپورت خود اقدام نمایید.

فرآیند دریافت اقامت دائم اسپانیا از طریق ثبت شرکت، حداقل دو سال سریعتر از روش‌های دیگر است. زیرا که پس از سه سال اقامت موقت می‌توانید اقامت دائم دریافت کنید.

شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت اسپانیا) چیست؟

پنج سال پس از دریافت اقامت دائم، در صورتی که با زبان اسپانیایی و کشور اسپانیا آشنایی کافی داشته باشید، واجد شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت اسپانیا) هستید.

 آیا در مدت پنج سال اولیه، برای سفر به کشورهای دیگر محدودیتی وجود دارد؟

خیر. شما بدون هیچ محدودیتی مجاز به سفر به تمامی کشورهای حوزه شنگن هستید. اما اگر بخواهید به خارج از حوزه شنگن سفر کنید، در هر ۱۸۰ روز تنها ۹۰ روز، مجاز به سفر هستید.

از مهم ترین نکات هر روش اقامتی، بررسی مزایا، محدودیت‌ها و مدارک لازم هستند که در ادامه به معرفی این نکات می‌پردازیم.

مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت چیست؟

  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان
  • عدم نیاز به ارائه مدارک تحصیلی
  • امکان دریافت اقامت برای تمامی افراد خانواده (افراد تحت تکفل)
  • امکان فعالیت در بازارهای اروپایی
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از گذشت ۳ سال
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • امکان افتتاح حساب بانکی شرکتی و شخصی
  • استفاده از برند اروپایی در بیزینس شخصی

مدارک لازم جهت دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت:

  • اصل و کپی کارت شناسایی و یا گذرنامه
  • گواهی تأییدیه نام شرکت
  • دو قطعه عکس
  • تأییدیه پزشکی
  • فرم درخواست کد اقتصادی (NIE)
  • اظهارنامه دلایل تقاضای کد اقتصادی (NIE)
  • کد شناسایی مالیاتی (C.I.F)
  • تأییدیه حساب بانکی در اسپانیا (حداقل به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو)

فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با ثبت شرکت چه مدت طول می‌کشد؟

کل این پروسه معمولاً بین ۱۰ تا ۱۶ ماه طول می‌کشد.

شرایط تمدید اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت چیست؟

  • پرداخت به موقع حداقل مبلغ مالیات (با توجه به نوع Business متغیر است)
  • عدم ارتکاب جرائم کیفری
  • سودآور بودن شرکت

هم اکنون شرایط اخذ ویزا و یا اقامت اسپانیا به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به اسپانیا و یا سایر کشورهای اروپایی را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارند که هر کدام دارای محاسن و محدودیت‌های خاص خود هستند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای ارائه مشاوره زندگی و اخذ اقامت اسپانیا و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما هستند.

درباره شرایط و هزینه‌های زندگی در اسپانیا بیشتر بدانید:

اگر می‌خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط و هزینه‌های زندگی در اسپانیا به دست آورید، می‌توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در اسپانیا مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در اسپانیا کاملاً آشنا خواهید شد.

متقاضیان گرامی، موسسه حقوقی سروش فردا، در حال حاضر خدماتی جهت انواع سرمایه گذاری در کشورهای خارجی ارائه نمی‌دهد.

این موسسه، جهت ایجاد تعامل بهتر افراد و شرکت‌های ایرانی با کشورهای اروپایی، روش ثبت شرکت را به جای سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی به شما پیشنهاد می‌کند. در این روش (ثبت شرکت) دریافت اقامت کشور مقصد نیز با سهولت امکان پذیر است.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

سوالات و نظرات خود را بیان کنید.

  • راحله:
    شهریور ۱۳۹۸

    سلام وقتتون بخیر
    یه سوال دارم من خواهرم ١٠سال اسپانیا زندگی میکنه وازطریق ثبت شرکت اقامت گرفته و١٠ساله شرکتش فعال هست و۵٠درصد شرکت خودشو به من انتقال داد تا من اقامت بگیرم آیا بااینکه شرکتس دراین مدت کاملا فعال هست ومالیات میده بازهم من باید بعدازگرفتن کارت برم اسپانیا فعالیت خودمو نشان بدم درحالیکه مالیات شرکت همچنان درحال پرداخت هست
    ممنونم از راهنماییتان

    • سهیلا یزدی:
      مهر ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      مالیات پرداختی به شرکت تعلق میگیرد نه شخص. اما در هر حال برای تمدید اقامت خود نیازمند اثبات حضور در این کشور خواهید بود.

  • رکسانا:
    شهریور ۱۳۹۸

    سلام من مهندس معمار هستم می تونم شرکت ساختمانی ثبت کنم ؟ چقدر باید توان مالی داشته باشم. اصلا این کشور برای معماران خوبه یا نه ؟

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      باتوجه به وجود محدودیت در صدور ویزا توسط سفارت اسپانیا ، موسسه خدماتی دراین زمینه ارائه نمیدهد. حهت اطلاع از شرایط سایر کشور ها برای ثبت شرکت واخذ اقامت که به شما امکان زندگی وکار را در کشور اسپانیا میدهد ،با موسسه تماس بگیرید.

  • parsa:
    آذر ۱۳۹۷

    سلام میخواستم بدونم میشه یک طرح شرکتی فیک ارائه داد بعد وارد اسپانیا شدیم به زندگی بپردازیم از طریق سرمایه ای ک داریم

    • نیوشا پابوس:
      آذر ۱۳۹۷

      با سلام
      خیر. فعالیت ها باید کاملا واقعی باشد.

  • امیرعباس هدایت:
    شهریور ۱۳۹۷

    سلام . ممنون از اطلاعات مفیدتون . من یک طرح کاری مناسب برای راه اندازی یک شرکت واقعی در اسپانیا دارم . میخواستم بدونم هزینه شما برای ثبت شرکت ، دریافت اقامت موقت و همچنین اجاره آپارتمان برای یک خانواده چهار نفره حدودا چقدر میباشد. با تشکر

    • موسسه حقوقی سروش فردا:
      شهریور ۱۳۹۷

      با عرض سلام
      و آرزوی ساعاتی خوش برای شما
      لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
      با احترام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.