بررسی آخرین اطلاعات دریافت اقامت آلمان از طریق ازدواج – شرایط ۲۰۱۹

[این مقاله توسط وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سروش فردا تهیه و تنظیم گردیده و حق کپی رایت آن محفوظ است]

اگر به دنبال بروزترین اطلاعات درباره اقامت آلمان از طریق ازدواج هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش‌های شما درباره دریافت اقامت آلمان از طریق ازدواج پاسخ خواهیم داد.

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت اقامت آلمان از راه ازدواج، به توضیح مزایا، محدودیت‌ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و… خواهیم پرداخت.

تاریخ آخرین ویرایش این مقاله مهر ۱۳۹۸ بوده و مرتباً به روز می‌گردد.

در ادامه به پرسش‌های زیر پاسخ داده می‌شود:

  1. اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟
  2. برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج باید چه شرایطی داشت؟
  3. آیا ازدواج ثبت شده در ایران و یا کشوری دیگر هم قابل قبول است؟
  4. آیا برای این نوع اقامت محدودیت جنسیتی وجود دارد؟
  5. فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چیست؟
  6. آیا امکان ازدواج صوری وجود دارد؟
  7. شرایط تمدید ویزای ازدواج آلمان چیست؟
  8. آیا ویزای ازدواج آلمان به اقامت و یا تابعیت آلمان منجر می‌شود؟
  9. مزایای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟
  10. محدودیت‌ها و معایب اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟
  11. فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چقدر طول می‌کشد؟
  12. مدارک لازم برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج کدامند؟

اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟

اقامت آلمان از طریق ازدواج یعنی اعطای ویزای ازدواج و سپس تابعیت آلمان به هر فردی که با یک تبعه آلمانی ازدواج کند.

برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج باید چه شرایطی داشت؟

برای اخذ اقامت آلمان از این طریق، ۳ شرط لازم است:

  1. ازدواج شما باید به صورت رسمی ثبت شده باشد.
  2. همسر شما باید بتواند ثابت کند که درآمد کافی جهت تأمین هزینه‌های زندگی یک زوج در آلمان را دارد.
  3. شما باید حداقل مدرک A1 زبان آلمانی را داشته باشید.

آیا ازدواج ثبت شده در ایران و یا کشور دیگری غیر از آلمان نیز قابل قبول است؟

بله. هر نوع ازدواج رسمی ثبت شده و موثق در هر کشوری (حتی غیابی) قابل قبول است.

آیا برای این نوع اقامت، محدودیت جنسیتی وجود دارد؟

خیر. قوانین ازدواج و طلاق در آلمان به جنسیت همسر ارتباطی ندارد. یعنی هم ازدواج زن ایرانی با مرد آلمانی و هم ازدواج زن آلمانی با مرد ایرانی، منجر به اخذ ویزای ازدواج آلمان و سپس دریافت تابعیت این کشور می‌شود.

توجه داشته باشید که این روش صرفاً مختص کسانیست که با یک تبعه آلمانی ازدواج واقعی کرده باشند. در واقع پیش از دریافت ویزای ازدواج، تمامی مدارک و جزئیات (برای اطمینان از صحت ازدواج ثبت شده) به دقت مورد بررسی قرار می‌گیرند. به همین دلیل به هیچ وجه ازدواج صوری برای دریافت اقامت آلمان توصیه نمی شود.

اگر به دنبال دریافت اقامت آلمان از روشی ارزان هستید، راه‌های قانونی و به مراتب بهتری وجود دارند که ما آنها را به شما پیشنهاد می‌کنیم. شما می‌توانید این صفحه را بخوانید.

فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چیست؟

ابتدا باید ازدواج به صورت رسمی ثبت شود. سپس شما باید به سفارت آلمان مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم، درخواست ویزای ازدواج آلمان نمایید. پس از بررسی مدارک و تأیید صحت آنها توسط سفارت و تأیید توان مالی همسر آلمانی شما برای تأمین مخارج زندگی مشترک، ویزای ازدواج آلمان برای شما صادر می‌گردد. اعتبار این ویزا یک ساله و قابل تمدید است.

شرایط تمدید ویزای ازدواج آلمان چیست؟

هر ساله، در صورتی که ازدواج صورت گرفته کماکان پابرجا باشد و در صحت آن شبهه‌ای ایجاد نشود، ویزای ازدواج شما تمدید خواهد شد.

آیا ویزای ازدواج آلمان به اقامت و یا تابعیت آلمان منجر می‌شود؟

پس از حداقل ۳ سال تمدید ویزای ازدواج، شما می‌توانید درخواست اخذ تابعیت آلمان را بدهید.

بر خلاف دارندگان سایر ویزاهای اروپایی مانند ویزای جستجوی کار آلمان، ویزای کار آلمان، ویزای کار اسپانیا و… دارندگان ویزای ازدواج، برای دریافت تابعیت نیازی به دریافت اقامت موقت و دائم ندارند.

مزایای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟

  • هزینه پایین
  • اجازه اشتغال تمام وقت
  • برخورداری از حقوق مساوی با شهروندان اتحادیه اروپا
  • قطعی بودن دریافت تابعیت آلمان پس از گذشت دوره انتظار تابعیت (حداقل سه سال)

محدودیت‌ها و معایب اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟

  • نیاز به مدرک زبان حداقل A1
  • الزام به اشتغال همسر آلمانی با درآمد نسبتاً بالا
  • الزام به زندگی در آلمان در ۱۸ ماه ابتدای ازدواج

فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چقدر طول می‌کشد؟

در صورت تکمیل بودن تمامی مدارک لازم، معمولاً در کمتر از ۶ ماه به شما ویزای ازدواج آلمان اعطا خواهد شد.

مدارک لازم برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج کدامند؟

  • مدارک ثبت ازدواج
  • مدارک شغلی همسر آلمانی (که نشان دهنده توانایی مالی وی برای تأمین هزینه‌های زندگی مشترک باشد)
  • مدرک زبان A1 زبان آلمانی

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت آلمان به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به آلمان را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت‌های خاص خود می‌باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای ارائه مشاوره زندگی و اخذ اقامت آلمان و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما هستند.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

درباره شرایط زندگی و هزینه‌ها در آلمان بیشتر بدانید:

اگر می‌خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه‌ها در آلمان به دست آورید، می‌توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در آلمان مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در آلمان کاملاً آشنا خواهید شد.

سوالات و نظرات خود را بیان کنید.

  • سامان:
    مهر ۱۳۹۸

    سلام.من آمریکا به دنیا امدم میخوام ببینم اگه بخوام به صورت صوری با کسی ازدواج کنم و ببرمش قیمتش به چه صورتی هستش؟و آیا چنین کسی پیدا میشه؟

    • سهیلا یزدی:
      مهر ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      موسسه خدماتی در زمینه ازدواج صوری ارائه نمیدهد.

  • صادقی نژاد:
    مهر ۱۳۹۸

    سلام من از طریق ویزای توریستی میخوام به المان برم واونجا ازدواج کنم ایا باز هم وضعیت مالی همسرم روبررسی میکنن جهت اقامت وویزای من درضمن ازدواجمون هم صوری نیست فامیل هستیم ودخترهفت سالمو هم باخودم میبرم

    • سهیلا یزدی:
      مهر ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      بله در هر صورت تمکن مالی فردی که قصد ازدواج با شما رادارد مهم است .دولت آلمان باید توجیه شود که ایشان میتواند هزینه های شما را تامین کند.

  • Mz:
    مهر ۱۳۹۸

    سلام وقت بخیر
    همسر بنده متولد المان میباشد که فقط پدر مادرش ایرانی هستن با توجه به اینکه چند روز دیگه وقت سفارت من دارم و من امتحان a1 دادم ولی متاسفانه رد شدم ایا با اینکه همسر بنده المانی میباشد نه پناهنده مهاجر بازهم من نیاز به a1 دارم یا ویزام صادر میشه می توانم بروم اونجا اقدام کنم برای a1

    • سهیلا یزدی:
      مهر ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      شما در هر حال باید مدرک زبان در حد a2 ارائه دهید.

  • آزاده:
    شهریور ۱۳۹۸

    سلام،همسر من اقامت دائم ایتالیا داره ولی الان آلمانه و تا یک ماه آینده اقامت یک ساله آلمان براشون میاد، در آلمان در حال کار هستن ، میشه راهنمایی کنید که متراژ منزل و درآمد ایشون در آلمان باید چقدر باشه و اینکه حدودا چقد زمان میبره؟

    • سهیلا یزدی:
      مهر ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      میزان تمکن مالی باید به اندازه ای باشد که دولت آلمان قانع شود که همسر شما میتواند تمامی هزینه های زندگی را تامین کند.

  • عبدالحسین محمدی:
    شهریور ۱۳۹۸

    سلام.مهندس شیمی باتخصص های فنی مانند ارایشگری اشپزی برقکاری وساختمانی وملوانی هستم.نیازمند رابطی برای اشنایی بادختری المانی وقصدازدواج کار وتحصیل در المان دارم۰۹۱۷۴۹۴۹۵۰۴تهران هستم یک کم المانی یاد گرفتم.لطفا راهنماییم کنید

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      موسسه خدماتی در این زمینه ارائه نمیدهد. توصیه میکنیم با توجه به اینکه دارای تحصیلات دانشگاهی هستید مقاله ویزای جستجوی کار آلمان را مطالعه بفرمایید.

  • Mobina:
    شهریور ۱۳۹۸

    سلام خسته نباشید ممنون بابت سایت خوبتون من نامزدم المان رفته قرار که ایران بیاد باهم عقد کنیم و به المان بریم من حتی مدرک زبان المانمم دارم فقد اینکه میگین مدرک رسمی ثبت شده ازدواجتون به سفارت ببریم منظورتون چیه اخه نامزد من افغان و مدرکی توی ایران نداره اما من خودم ایرانیم میشه راهنمایم کنین ممنون میشم و در ضمن بگم این ازدواج صوری نیست

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      باید مدرکی که دال بر عقد رسمی شما هست ارائه دهید. سند ازدواج یا همان عقدنامه که از مرجع صلاحیتدار صادر شده باشد.

  • ناشناس:
    شهریور ۱۳۹۸

    سلام خواستم پرسان کنم نامزاد من در آلمان است ما با هم ازدواج کردیم به طوری قانونی من میخواهم که ویزای نامزادی بیگرم اما نامزاد من در آلمان محصل است درست میخاند ۱۸ ساله است اما درآمد بالا ندارد چی باید کنیم

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      موسسه خدماتی در زمینه ازدواج صوری جهت اخذ اقامت ارائه نمیدهد.

  • سودا:
    شهریور ۱۳۹۸

    سلام .وققتون بخیر
    ببخشید برای ویزای پیوست به خانواده اقدام کردم الان ۲۵ روز میشه مصاحبه انجام دادم و مدارک رو تحویل دادم تا کی باید منتظر باشم که از طرف سفارت ایمیل بدن برای ویزام؟؟؟؟؟

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      میتواند تا ۹۰ روز کاری زمان ببرد.

  • بهزاد حسینی:
    شهریور ۱۳۹۸

    سلام خواستم ببینم بعد از دریافت اقامت یکساله المان از طریق ازدواج میشه برگشت به ایران ؟
    واینکه نیاز هست چند وقت یکبار به المان برگشت؟

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      موسسه در زمینه ازدواج جهت اخذ اقامت خدماتی ارائه نمیدهد.

  • mojde:
    مرداد ۱۳۹۸

    با سلام

    آیا امکان گذاشتن شرط در اخذ ویزای ازدواجی آلمان وجود داره که اگه شخص خواست بعد از گرفتن تابیعت طلاق بگیرد، ویسای آن باطل شود؟

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام واحترام

      موسسه در زمینه ازدواج صوری برای اخذ اقامت خدماتی ارائه نمیدهد.

  • shekoofeh:
    تیر ۱۳۹۸

    با عرض سلام.من با یه اقای المانی در ارتباطم میخواستم بدونم شرایط ویزای نامزدی چجوریه و اینکه حتما مدرک A1 الزامیه؟

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      موسسه در زمینه ازدواج صوری جهت اخذ اقامت خدماتی ارائه نمیدهد.

  • تشریفات مجالس:
    فروردین ۱۳۹۸

    سایت خوبی دارید امیدوارم که موفق باشید

  • دایانا:
    اسفند ۱۳۹۷

    آیا برای دریافت تابعیت آلمان باید تابعیت قبلی را از دست داد ؟ یعنی نمی شود همزمان شهروند آلمان و اسپانیا بود ؟و البته بی نهایت از سایتتون ممنونم

    • موسسه حقوقی سروش فردا:
      فروردین ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      اگر تابعیت ایرانی داشته باشید مشکلی نیست اما اگر تابعیت اسپانیایی دارید باید آن را پس بدهید.

  • مهران:
    اسفند ۱۳۹۷

    سلام. بنده اگه دنبال کیس ازدواج برای اقامت آلمان باشم، چیکار باید بکنم. ممنون

    • موسسه حقوقی سروش فردا:
      اسفند ۱۳۹۷

      با عرض سلام
      جدای از اینکه موسسه ما هیچ سرویسی در این زمینه ارائه نمی دهد چند نکته را فراموش نکنید:
      ۱- اگر کسی را پیدا کنید و پس از مثلا ۲ سال از او جدا شوید حتما اقامت شما ابطال می شود.
      ۲- چنین کیس هایی در ابندا پول کمی می گیرند و پس از چند ماه از ورود شما به آلمان از شما اخاذی می کنند.
      حواس خود را جمع کنید.
      با احترام

  • elaheh:
    بهمن ۱۳۹۷

    سایت خوب و عالی

  • سیلوشی:
    آذر ۱۳۹۷

    با عرض سلام واقعا کمال تشکر دارم از در اختیار گذاشتن مطالب مفید بصورت رایگان در اختیار عموم .جواب همه ی سوالاتم را گرفتم ولی برای ماه ژانویه حتما با شخص المانی که قراره ازدواج کنم خدمت می زسم موفق باشید

  • زیبا:
    مهر ۱۳۹۷

    سلام من یک خانم هستم که طلاق گرفتم و میخوام ازطریق ازدواج بافردیکه ۳ساله درآلمان زندگی میکنه ویزای ازدواج بگیرم. آیاباید اون شخص حتما تبعه آلمان باشه و دوره شو گذرونده باشه و داری پاس آبی یا قرمز باشه؟لطفا راهنمایی کنیدمرسی

    • سهیلا یزدی:
      شهریور ۱۳۹۸

      با عرض سلام و احترام
      موسسه در زمینه ازدواج صوری جهت اخذ اقامت ،خدماتی ارائه نمیدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.