بررسی ارزانترین راه مهاجرت به اروپا (۲۰۱۹)

[این مقاله توسط وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سروش فردا تهیه و تنظیم گردیده و حق کپی رایت آن محفوظ است]

در این مقاله چندین روش از ارزانترین راه‌های مهاجرت به اروپا را به شما معرفی خواهیم کرد. کشورهای زیادی با توجه به شرایط مطلوبی که دارند، نظر افراد را برای مهاجرت و اقامت دائم در آن کشور، به خود جلب می‌کنند، اما سوال اساسی اینجاست که راحت ترین کشور برای مهاجرت کدام است؟ کدام کشور ارزانترین راه مهاجرت به اروپا است؟

ما سعی داریم در این مقاله با در نظر گرفتن شرایط ایرانیان، چندین راه برای مهاجرت راحت و ارزان به اروپا معرفی کنیم. همچنین راه‌هایی مناسب برای اخذ اقامت کل اتحادیه اروپا را به شما نشان خواهیم داد.

در این مقاله کم هزینه ترین روش‌ها برای مهاجرت به اروپا (در سال ۲۰۱۹) را با توجه به شرایط کشور مقصد بررسی خواهیم کرد.

تاریخ آخرین ویرایش این مقاله مهر ۱۳۹۸ بوده و مرتباً به روز می‌گردد.

ارزانترین روش‌ها برای مهاجرت ایرانیان:

در بسیاری از روش‌های مهاجرت، اغلب نیاز دارید غیر از هزینه‌های دریافت اقامت، مبلغ قابل توجهی را برای خرید ملک، سرمایه گذاری، پشتوانه‌های لازم و… به کشور مقصد منتقل نمایید. ولی ما روش‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که هزینه‌های شما را به حداقل برسانند.

روش اول: اخذ اقامت ارزان و مطمئن از کشور اسلواکی (شهروندی کل اروپا):

اخذ اقامت اسلواکی، ثبت شرکت و انجام فعالیت‌های اقتصادی در کشور اسلواکی یکی از ارزانترین راه‌های مهاجرت به اروپا و دریافت اقامت اروپا محسوب می‌شود. ثبت شرکت در اسلواکی هزینه نسبتاً مناسبی دارد و با توجه به سیاست‌های مهاجرتی این کشور، فرآیند پیچیده‌ای در پیش رو متقاضیان وجود ندارد. دریافت اقامت اروپا بدون سرمایه گذاری از طریق اسلواکی، یکی از دلایلی است که این کشور را به یکی از راحت ترین کشورهای اروپا برای مهاجرت و گرفتن اقامت اروپا تبدیل کرده است.

یکی دیگر از مزایا و دلایل مقرون به صرفه بودن مهاجرت به اسلواکی، دریافت اقامت کل حوزه شنگن توسط این روش است. در واقع با اخذ اقامت اسلواکی، هم اجازه اقامت در کل حوزه شنگن را دارید و هم علاوه بر اجازه کار و تحصیل در اسلواکی، اجازه سفر، کار و تحصیل در تمام کشورهای حوزه شنگن اروپا را خواهید داشت.

شما برای ثبت شرکت در کشور اسلواکی نیاز به سرمایه گذاری ندارید. اما برای کارهای ثبتی، بیمه، اجاره نامه، حق‌الوکاله و موارد دیگری که منجر به دریافت اقامت شما می‌گردد، جمعاً در حدود۱۵.۰۰۰ تا ۲۰.۰۰۰ یورو بودجه نیاز دارید.

*** این روش مناسب افرادی است که با خانواده خود قصد مهاجرت و اقامت در اروپا و راه اندازی یک کسب و کار را دارند و شرایط ایشان شامل روش‌های ویزایی و تحصیلی نمی شود ***

جمع بندی روش اول:

با ثبت شرکت در اسلواکی، به شما و تمامی اعضای خانوادتان اقامت (شهروندی) کل اروپا داده می‌شود.

یکی از روش‌هایی که از طریق آن می‌توان اقامت اسلواکی و اقامت کل اتحادیه اروپا را به دست آورد، ثبت شرکت در اسلواکی است. در این روش برخلاف  اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت و سایر روش‌های مشابه، هیچ مبلغی به عنوان حداقل سرمایه گذاری در اسلواکی برای دریافت این اقامت وجود ندارد. در واقع شما قادر به اخذ اقامت اروپا بدون سرمایه گذاری خواهید بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ثبت شرکت در اسلواکی اینجا کلیک کنید.

درباره شرایط زندگی و هزینه‌ها در اسلواکی بیشتر بدانید:

اگر می‌خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط و هزینه‌های زندگی در کشوری که راحت ترین راه مهاجرت به اروپا را دارد به دست آورید، می‌توانید به مقاله شرایط زندگی در اسلواکی مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی و کار در اسلواکی کاملاً آشنا خواهید شد.

در ادامه، روش‌های دیگر و ارزان تر مهاجرت به اروپا را بررسی می‌کنیم… (بررسی ۲۰۱۹)

اقامت اروپا

روش دوم: دریافت ویزای جستجوی کار آلمان

اگر دعوت نامه کاری در آلمان ندارید، با داشتن این ویزا (که گاهی با نام ویزای کارجویان آلمان نیز شناخته می‌شود) شما ۶ ماه فرصت خواهید داشت تا در این کشور به دنبال شغل مناسب بگردید. اگر در این مدت موفق شوید با کارفرمایی به توافق برسید و با وی قرارداد کاری ببندید، می‌توانید ویزای خود را به ویزای کار آلمان تبدیل کنید و پس از ۳ سال اقامت دائم در این کشور پاسپورت آلمانی دریافت کنید.

با توجه به رشد منفی جمعیت کشور آلمان، دولت این کشور در نظر دارد امکان جستجوی کار را برای متخصصینی که از سطح دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه‌ای در کشور خود برخوردارند، فراهم کند تا بتواند کمبود نیروی کار متخصص و مورد نیاز خود در آلمان را جبران نماید .

*** این روش بیشتر مناسب متقاضیان جوانی است که دارای مدرک تحصیلی مرتبط با فعالیت حرفه‌ای خود و همچنین رزومه کاری خوب به همراه بیمه تأمین اجتماعی مرتبط با آن کار داشته باشند ***

برای دریافت این ویزا دقیقاً باید چه شرایطی داشت؟

اگر تحصیلات و سابقه شغلی شما مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید. البته اگر تخصص شما در این لیست نباشد نیز می‌توانید شانس خود را امتحان کنید. (در مقاله اصلی لیست مشاغل مورد نیاز آلمان را آورده ایم)

شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان:

  1. داشتن حداقل مدرک لیسانس مرتبط با فعالیت حرفه‌ای (دارای تأییدیه ZAB)
    * مدرک فنی حرفه‌ای به تنهایی قابل قبول نیست.
  2. داشتن سابقه کار خوب (همراه با بیمه تأمین اجتماعی مرتبط با آن کار)
  3. تسلط کافی به زبان آلمانی (حداقل در سطح A2) و یا زبان انگلیسی (حداقل در سطح IELTS 5.5)
    اگر مدرک زبان نداشته باشید، در صورت تسلط نسبی به زبان آلمانی یا انگلیسی هم امکان دریافت این ویزا وجود دارد.

مزایای این ویزا چیست؟

  • مدت زمان نسبتاً کوتاه انجام پروسه
  • عدم الزام به ارائه مدرک زبان
  • داشتن ۶ ماه فرصت برای زندگی و جستجوی کار در آلمان
  • امکان جستجوی کار مناسب در یکی از بهترین کشورهای جهان
  • امکان تبدیل این ویزا به ویزای کار آلمان و دریافت اقامت دائم این کشور
  • هزینه نسبتاً پایین

محدودیت‌ها و معایب این ویزا چیست؟

  • عدم تضمین دریافت این ویزا از سفارت آلمان
  • الحاق خانواده پس از یافتن کار در آلمان
  • عدم امکان تمدید این نوع ویزا
  • عدم امکان تحصیل حتی پس از تبدیل این ویزا به ویزای کار (البته خانواده متقاضی می‌توانند تحصیل رایگان در آلمان داشته باشند)

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اخذ ویزای جستجوی کار آلمان اینجا کلیک کلید.

لازم به ذکر است در صورت اضافه شدن روش‌های ارزان و مطمئن دیگر، این مقاله را به روز رسانی خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.