بررسی آخرین شرایط ویزای جستجوی کار آلمان در سال ۲۰۱۸

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات درباره ویزای جستجوی کار آلمان هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

در ادامه به پرسش های زیر پاسخ داده می شود.

  1. ویزای جستجوی کار آلمان چیست؟
  2. فرآیند دریافت این ویزا (ویزای job seeker آلمان) چیست؟
  3. برای دریافت این ویزا دقیقا باید چه شرایطی داشت؟
  4. آیا به همسر و فرزندان هم ویزا تعلق می گیرد؟
  5. مشاغل مورد نیاز المان کدامند؟
  6. آیا این ویزا قابل تمدید است؟
  7. مزایای این ویزا چیست؟
  8. محدودیت ها و معایب این ویزا چیست؟
  9. فرآیند اخذ این ویزا چقدر طول می کشد؟
  10. مدارک لازم برای دریافت این ویزا کدامند؟
    فرانکفورت - آلمانفرانکفورت – آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان چیست؟

با داشتن این ویزا (که گاهی با نام ویزای کارجویان آلمان نیز شناخته می شود) شما ۶ ماه فرصت خواهید داشت تا در آلمان به دنبال شغل مناسب بگردید. اگر در این مدت موفق بشوید با کارفرمایی به توافق برسید و با وی قرارداد کاری ببندید، می توانید ویزای خود را به ویزای کار آلمان تبدیل نمایید.

با توجه به رشد منفی جمعیت کشور المان، دولت این کشور در نظر دارد امکان جستجوی کار در آلمان را برای متخصصینی که از سطح دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه ای در کشور خود برخوردارند، فراهم کند تا بتواند در میان مدت، کمبود نیروی کار متخصص در آلمان را جبران کند.

برای دریافت این ویزا دقیقا باید چه شرایطی داشت؟

اگر تحصیلات، تخصص و سابقه شغلی شما مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد و همچنین مدرک زبان آلمانی دارید، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید.

اگر مدرک زبان آلمانی نداشته باشید؛ تنها در صورت آشنایی متوسط و توانایی مکالمه به زبان آلمانی و حتی انگلیسی هم امکان دریافت این ویزا وجود دارد، اما شانس شما کمتر خواهد بود.

در نظر داشته باشید، آشنایی با کشور آلمان و شرکت های معتبر مرتبط با تخصص و شغل مورد نظر شما، می تواند احتمال دریافت ویزا را بالا ببرد..

فرآیند دریافت ویزای جستجوی کار آلمان (ویزای job seeker آلمان) چیست؟

ابتدا توسط کارشناسان موسسه سروش فردا، شرایط شما بررسی شده و درصورت آنکه واجد شرایط باشید برای شما وقت سفارت دریافت می گردد. در زمان مقرر، سفارت مدارک را از شما تحویل گرفته و با شما مصاحبه انجام می شود. پس از بررسی پرونده، یک الی دو ماه بعد با شما تماس گرفته می شود، در صورت موافقت با درخواست شما، باید در زمان اعلام شده جهت دریافت ویزای خود به سفارت مراجعه کنید و  پاسپورت خود را تحویل دهید تا طی دو تا سه هفته بعد ویزای شما صادر گردد.

آیا به همسر و فرزندان هم ویزا تعلق می گیرد؟

خیر، تنها به شما ویزا تعلق می گیرد. البته پس از یافتن شغل و دریافت ویزای کار، به خانواده شما هم ویزا تعلق می گیرد.

فرآیند اخذ ویزای جستجوی کار آلمان چقدر طول می کشد؟

کل پروسه معمولا بین ۵ تا ۸ ماه طول می کشد.

مشاغل مورد نیاز المان کدامند؟

  1. مهندسی خودرو و فلزات
  2. مهندسی مکانیک
  3. مهندسی مکاترونیک، انرژی و الکترونیک
  4. تحقیقات فنی و توسعه علمd
  5. مهندسی ساخت و ساز تجهیزات و ابزار
  6. مهندسی فناوری اطلاعات
  7. بهداشت، درمان و مراقبت
  8. مهندسی جوش
  9. مکانیک ساخت و ساز
  10. مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی
  11. تکنولوژی ماشین های الکتریکی
  12. مهندسی برق
  13. مهندسی ساختمان
  14. متخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت
  15. مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
  16. مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
  17. مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا
  18. مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری
  19. برنامه نویسی
  20. لوکومتیورانی
  21. پرستاری
  22. ارتوپدی
  23. توانبخشی
  24. شنوایی شناسی
  25. مهندسی الکترونیک
  26. تکنولوژیست صنعت
  27. مدرس اتوماسیون صنعتی
  28. مهندسی اتوماسیون صنعتی
  29. رباتیک
  30. الکترونیک با گرایش انرژی و ساختمان
  31. الکترونیک با گرایش سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت
  32. الکترونیک با گرایش ماشین آلات و تکنولوژی درایو
  33. الکترونیک با گرایش مهندسی صنایع
  34. برق صنعتی
  35. برق صنعتی با گرایش مهندسی صنایع
  36. مهندسی برق
  37. فرایند مدیریت در برق
  38. سنگ تراشی
  39. ردیابی خودرو
  40. مهندس تجهیزات بهداشتی
  41. پرستاری

آیا ویزای جستجوی کار آلمان قابل تمدید است؟

این نوع ویزا قابل تمدید نمی باشد و اگر پس از پایان دوره ۶ ماهه موفق به بستن قرارداد کاری با شرکتی در آلمان نشوید باید به ایران برگردید.

مزایای این ویزا چیست؟

  • مدت زمان نسبتاٌ کوتاه انجام پروسه
  • الزاما به مدرک زبان نیاز نیست
  • فرصت ۶ ماه زندگی در آلمان و جستجوی کار در این کشور
  • هزینه نه چندان زیاد
  • امکان جستجوی کار مناسب در یکی از بهترین کشورهای جهان
  • امکان تبدیل این ویزا به ویزای کار آلمان

محدودیت ها و معایب این ویزا چیست؟

  • عدم تضمین دریافت این ویزا از سفارت آلمان
  • از ابتدا امکان به همراه بردن خانواده وجود ندارد.
  • عدم امکان تمدید این نوع ویزا.
  • عدم تضمین تبدیل ویزا جستجو کار به ویزای کار آلمان (blue card)
  • صرف زمان قابل توجه تا تبدیل به ویزای کار و سپس به اقامت (۶ ماه برای تبدیل به ویزای کار و ۲۷ تا ۳۹ ماه زمان تا امکان درخواست اقامت لازم است)
  • عدم امکان تحصیل حتی پس از تبدیل به ویزای کار

مدارک لازم برای این ویزا کدامند؟

  • پاسپورت معتبر
  • ترجمه شناسنامه به زبان آلمانی یا انگلیسی
  • ترجمه مدارک تحصیلی و ریز نمرات به همراه تاییدات وزارت خارجه و دادگستری که باید به تایید سفارت نیز برسد
  • تاییدیه مدارک تحصیلی ZAB و یا همان Anabin
  • رزرو هتل یا محل اقامت در آلمان
  • حساب بانکی با موجودی حداقل ۶۰۰۰ یورو. (اگر برای سه ماه گذشته این مبلغ در حساب باشد خیلی بهتر است)
  • ترجمه رسمی سابقه کار به همراه ریز بیمه تامین اجتماعی
  • مدرک زبان آلمانی (حداقل B1)
  • رزومه کامل
  • انگیزه نامه (sop)
  • بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یوروی

نکته ۱: داشتن تاییدیه ZAB یا ANABIN الزامی است. برای دریافت تاییده ZAB به سایت ارزشیابی مدارک تحصیلی آلمان www.kmk.org مراجعه نموده و دانشگاه محل تحصیل و رشته تحصیلی خود را در آن جستجو کنید. در صورت یافتن نتیجه از آن پرینت تهیه فرمایید.

نکته ۲: داشتن مدرک زبان الزامی نیست و تنها آشنایی با زبان آلمانی و یا انگلیسی کافی است، اما نداشتن مدرک زبان آلمانی شانس دریافت ویزا را کاهش می دهد.

نکته ۳: داشتن بیمه نامه مذکور در ابتدا لازم نمی باشد و صرفا پس از موافقت با ویزا و در زمان مراجعه برای اخذ ویزا لازم است.

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت آلمان به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به آلمان را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت آلمان و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما خواهند بود.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در آلمان بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه ها در آلمان به دست آورید، می توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در آلمان مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در آلمان کاملا آشنا خواهید شد.

دیدگاه خود را بیان کنید

  • مهدی:

    متاسفانه مدت زمان نسبتا کوتاه انجام پروسه الان به ۳۰ ماه یعنی ۲٫۵ سال افزایش پیدا کرده و کمتر از این زمان به هیچ وجه امکان پذیر نیست.

    • مریم زرینی:

      با عرض سلام
      و آرزوی ساعاتی خوش برای شما
      انجام این روش از طریق سفارت کشورهای همسایه در زمان نسبتا کوتاهی امکان پذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.