آخرین شرایط اخذ ویزای کاری ترکیه (۲۰۱۸)

اگر درباره فرآیند دقیق اخذ اقامت کاری ترکیه سوالاتی دارید و به دنبال به روزترین اطلاعات هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

پس از خواندن کامل این مقاله، از اطلاعات جدید ۲۰۱۸ درباره فرآیند اخذ اقامت کاری ترکیه، مزایا و محدودیت ها، میزان سرمایه لازم، شرایط تمدید، شرایط اخذ اقامت دائم ترکیه و … آگاه خواهید شد.

همچنین به پرسش های مهم در مورد ویزای کاری ترکیه پاسخ داده می‌شود:

  1. چرا کشور ترکیه برای اقامت کاری؟
  2. اقامت کاری ترکیه چیست؟
  3. چه افرادی می توانند اجازه کار ترکیه را دریافت نمایند؟
  4. مراحل اخذ اجازه کار ترکیه چیست؟
  5. فرآیند اخذ اقامت کاری چه مدت طول می کشد؟
  6. مدارک مورد نیاز برای این روش کدامند؟
  7. تمدید مجوز کار ترکیه چگونه است؟
  8. مزایای اخذ اقامت کاری ترکیه کدامند؟
  9. محدودیت ها و مشکلات اقامت کاری ترکیه چیست؟
  10. مشاغل مورد نیاز ترکیه کدامند؟
  11. جایگاه و شرایط فعلی اقتصاد ترکیه چگونه است؟

چرا کشور ترکیه برای اقامت کاری؟

در حال حاضر اقتصاد کشور ترکیه در رتبه هجده جهان قرار دارد. ترکیه بازاری نسبتا مناسب برای بسیاری از سرمایه گذاری‌ ها و کسب و کارها بوده و نرخ رشد اقتصادی در سال های اخیر، نیروی کار جوان و با استعداد و موقعیت استراتژیک این کشور بین اروپا و آسیا، ترکیه را به عنوان یک منبع جذاب برای رشد و سرمایه گذاری تبدیل کرده و به همین دلیل مهاجرت به ترکیه برای کار به طور روز افزونی در حال گسترش است.

اقامت کاری ترکیه چیست؟

دریافت اجازه کار ترکیه برای تمامی افرادی که قصد استخدام در ترکیه و یا راه اندازی کسب و کار در ترکیه دارند الزامی است.

چه افرادی می توانند اجازه کار ترکیه را دریافت نمایند؟

افرادی که یکی از شرایط زیر را داشته باشند می توانند اجازه کار ترکیه را دریافت کنند:

  1. افرادی که از یک شرکت ترک پیشنهاد همکاری دارند.
  2. شهروندان خارجی که کارت اقامت معتبر دارند (مانند دارندگان اقامت توریستی ترکیه، درمان پزشکی، فعالیت ورزشی و حداقل ویزای ۶ ماهه معتبر، به جز دارندگان اقامت تحصیلی).

بهترین راه برای افرادی که هیچ یک از شرایط فوق را نداشته باشند، دریافت اقامت توریستی ترکیه، و سپس اقدام به دریافت مجوز کار است.

فرآیند اخذ اقامت کاری چه مدت طول می کشد؟

معمولا کل پروسه‌ی بررسی و دریافت اقامت کاری ترکیه ۹۰ روز زمان خواهد برد.

مزایای اخذ اقامت کاری ترکیه کدامند؟

  1. امکان دریافت اقامت بلند مدت ترکیه (بعد از گذشت ۸ سال متوالی کار و زندگی بدون وقفه در ترکیه می‌توان اقامت بلند مدت ترکیه را دریافت نمود).
  2. بعد از ۴ سال کار رسمی در ترکیه می‌توانید جهت اخذ شهروندی این کشور درخواست بدهید و در صورت موافقت مسئولین پاسپورت ترک دریافت کنید.
  3. استفاده از بیمه درمانی ترکیه که تمامی هزینه‌های درمانی شما را پرداخت می‌کند.
  4. با کار در ترکیه، کارمندان افراد دارای سابقه کار بین‌المللی خواهند بود و می‌توانند از آن برای مهاجرت به کشورهای دیگر استفاده کنند.

محدودیت ها و مشکلات اقامت کاری ترکیه چیست؟

  1. اکثر کارفرمایان و شرکت‌های ترک تمایل دارند که شما تسلط کافی به زبان ترکی برای ارتباط موثر با مشتریان را داشته باشید.
  2. به دلیل رقابت بسیار برای کسب شغل، شما باید به طور آنلاین و به روز فرصت‌های شغلی را برای به دست آوردن کار مناسب دنبال کنید.
  3. ترک‌ها بیشتر از حد نرمال سایر کشورها (۴۵ ساعت در هفته) کار می‌کنند.

مراحل اخذ اجازه کار ترکیه چیست؟

  1. ارسال آنلاین درخواست از سوی کارمند و کارفرما به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه و ارائه مدارک لازم (مدارک ارائه شده توسط کارمند و کارفرما متفاوت است).
  2. بعد از گذشت ۶ روز از ارسال درخواست آنلاین، تمام مدارک باید به وزارت کار و امور اجتماعی تحویل داده شود.
  3. مدارک و درخواست اجازه کار توسط وزارت کار و امنیت اجتماعی ترکیه (تحت قانون ۴۸۱۷ مجوز کار خارجیان) بررسی خواهد شد.
  4. نتیجه درخواست به دو صورت آنلاین و فرم نوشته شده به اطلاع شما خواهد رسید.
  5. فرد خارجی موظف خواهد بود ظرف ۳۰ روز پس از تاریخ دریافت مجوز کار، جهت اجازه اقامت به منظور اهداف کاری (اقامت کاری) درخواست ارسال کند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت کاری کدامند؟

برای دریافت اقامت کاری ترکیه، ارئه مدارک زیر الزامی است:

مدارکی که کارفرما ارسال کند:

  1. فرم درخواست اجازه کار به وزارت کار و امور اجتماعی (اسکن شده و ارسال آنلاین در زمان ارائه درخواست).
  2. صورتحساب و صورت سود و زیان سال گذشته که به تایید مقامات مالیاتی رسیده باشد (اسکن شده و ارسال آنلاین در زمان ارائه درخواست).

مدارکی که متقاضیان کار با تخصص های خاص باید ارائه کنند:

  1. معدل آخرین مدرک تحصیلی برای متقاضیانی که تحصیلات عالیه خود را خارج از ترکیه انجام داده اند.
  2. در صورت لزوم یک نسخه از مدرک فارغ التحصیلی برای وزارت خانه ترجمه و صحت مدارک تحصیلی یا مدرک فارغ التحصیلی تایید شود.
  3. ارائه نسخه‌های قرارداد کاری برای شرکت‌های گردشگری، به زبان ترکی و زبان متقاضی به همراه یک توصیه نامه به زبان ترکی.
  4. دریافت گواهینامه مهارت برای خارجیانی که می‌خواهند در بخش خدمات آموزشی، تحت مجوز وزارت آموزش و پرورش ترکیه مشغول به کار شوند از همان وزارتخانه مربوطه.

تمامی مدارکی که در بالا به آنها اشاره شد، باید توسط متقاضیان اسکن و در زمان ثبت درخواست به صورت آنلاین ارسال شوند.

با ارائه مدارک فوق می توان از وزارت کار و امنیت اجتماعی اجازه کار دریافت و سپس برای دریافت اقامت ترکیه اقدام نمود.

مدارک لازم جهت دریافت اقامت ترکیه

  1. ۴ قطعه عکس بیومتریک ( پاسپورتی)
  2. اصل گذرنامه
  3. کپی صفحات زیر گذرنامه: (صفحه حاوی عکس متقاضی، صفحه ای که مهر آخرین ورودی در آن درج شده است، صفحه ای که نشانگر اعتبار و تاریخ انقضای گذرنامه است)
  4. اصل و کپی از اجازه کار صادر شده توسط وزارت کار و امنیت اجتماعی

تمدید مجوز کار ترکیه چگونه است؟

مجوز اولیه کار برای مدت یک سال صادر می‌‌شود. در صورت تمایل به ادامه کار در ترکیه باید ۲ ماه و نیم قبل از تاریخ انقضا جهت تمدید اعتبار مجوز کار اقدام کنید. زمانیکه بعد از اتمام اعتبار یکساله ویزای کاری اقدام می‌کنید یک اعتبار دو ساله به شما تعلق می‌گیرد. اگر بعد از اتمام ۲ سال دوم، مجددا برای تمدید اجازه کار درخواست بدهید، این اجازه کار به مدت ۳ سال معتبر خواهد بود.

امکان دریافت اقامت بلندمدت ترکیه از طریق اقامت کاری:

زمانیکه شما هشت سال متوالی به صورت قانونی در کشور ترکیه کار و زندگی کرده باشید، می‌توانید جهت دریافت مجوز کار نامحدود در ترکیه اقدام کنید و این مجوز همانطور که از نام آن پیداست دیگر نیاز به تمدید و تجدیدنظر نخواهد داشت.

مشاغل مورد نیاز ترکیه کدامند؟

  1. ساخت و ساز
  2. فناوری اطلاعات
  3. خودرو سازی
  4. فست فود و غذاهای بسته‌بندی شده
  5. نساجی
  6. محیط زیست
  7. مواد شیمیایی
  8. گردشگری
  9. کشاورزی و صادرات فندق
  10. فروشگاه‌های الکترونیک و لوازم خانگی
  11. شرکت تولید پتروشیمی
  12. خدمات مشاوره مالی
  13. دفتر مشاوره تغییر کسب و کار
  14. خدمات پذیرایی تخصصی برای صنعت حمل و نقل هوایی
  15. شرکت خدمات نظافتی
  16. شرکت تعمیرات
  17. رزرو هتل و آپارتمان

جایگاه و شرایط فعلی اقتصاد ترکیه چگونه است؟

ترکیه عنوان ۱۸ امین قدرت جهان در بخش تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است. رشد اقتصادی ترکیه عمدتا مدیون بخش صادرات و استفاده از ماشین‌های صنعتی پیشرفته به منظور صادرات است. همچنین صنعت گردشگری قلب تپنده‌ی ترکیه برای کسب درآمد محسوب می‌شود و این کشور به عنوان ۶امین مقصد محبوب گردشگری در جهان رتبه‌بندی شده است. بانکداری و صنعت ساخت و ساز نیز یکی دیگر از مشاغل درآمدزا برای ترکیه هستند.

حدود ۸۰ درصد از صادرات فندق جهان به کشور ترکیه اختصاص دارد. صادرات مهم ترکیه فندق، انواع کشتی‌ (نفتی و شیمیایی)، لوازم الکترونیکی مصرفی و لوازم خانگی (با عنوان برندهای معتبر Beko و Vestel)، محصولات پتروشیمی، پارچه و غذاهای فرآوری شده و … است.

سرویس ویژه موسسه حقوقی سروش فردا، اخذ اقامت توریستی ترکیه در کمتر از ۲۰ روز!

به علت آنکه بخشی از دارندگان این کارت، بدون اخذ مجوزات لازم اقدام به کار در کشور ترکیه می کنند، تعداد پرونده های موفق ایرانیان از خرداد ماه ۱۳۹۷ بسیار کمتر از گذشته شده است.

دفتر موسسه حقوقی سروش فردا در آنکارا، با ارائه سرویس ویژه در کمتر از ۲۰ روز به صورت تضمینی و عدم نیاز به هیچگونه پیش پرداخت اقدام به اخذ اقامت ترکیه با اجاره خانه می کند. سپس میتوانید برای اجازه کار اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در ترکیه بیشتر بدانید

اگر می‌خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه‌ها در ترکیه به دست آورید، می‌توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در ترکیه مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در ترکیه کاملا آشنا خواهید شد.

پیشنهاد ویژه موسسه حقوقی سروش فردا مدت محدود: تا نوامبر ۲۰۱۸

دریافت پاسپورت اوکراین

زمان: ۶ماه - مبلغ:۵۵.۰۰۰ یورو - (پرداخت پس از انجام پروسه، بدون پیش پرداخت)

مزایا:

+ عدم نیاز به ویزا برای کشورهای حوزه شنگن
+ اخذ شهروندی دائم کشورهای حوزه شنگن با هزینه بسیار پایین
+ اخذ ویزای آمریکا، کانادا، استرالیا به راحتی

۸۸۹۳۸۰۱۲ - خط ویژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.