بررسی آخرین شرایط گرفتن اقامت توریستی ترکیه (اقامت ترکیه با اجاره خانه)

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات (۲۰۱۸) درباره اخذ اقامت ترکیه با اجاره ملک یا همان اقامت توریستی ترکیه هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با در نظر گرفتن شرایط جدید، به پرسش‌ های شما درباره اقامت ترکیه با اجاره خانه (اقامت توریستی یکساله ترکیه) پاسخ خواهیم داد.

همچنین علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت اقامت ترکیه با اجاره خانه، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

در ادامه به پرسش‌ های زیر پاسخ داده می‌شود:

  1. اقامت توریستی ترکیه چیست؟
  2. مزایای دریافت اقامت ترکیه از این روش کدامند؟
  3. مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت ترکیه با اجاره ملک چیست؟
  4. مراحل اخذ اقامت توریستی ترکیه چگونه است؟
  5. محدودیت های اقامت ترکیه با اجاره ملک چیست؟
  6. چه هزینه هایی برای اخذ این اقامت پرداخت خواهد شد؟
  7. اجاره خانه در ترکیه به چه صورت است؟
  8. آیا با اقامت توریستی ترکیه می‌توان کار کرد؟
  9. مدارک و روند تمدید اقامت ترکیه با اجاره خانه چیست؟

اقامت توریستی ترکیه

منظور از اقامت توریستی ترکیه یا اقامت با اجاره ملک چیست؟

افرادی که به منظور گردشگری به ترکیه سفر می‌ کنند چنانکه بخواهند بعد از گذشت سه ماه، همچنان در ترکیه بمانند ملزم به ارائه درخواست اقامت هستند، و می توانند با اجاره خانه کارت اقامت توریستی ترکیه (اقامت از طریق اجاره خانه) را دریافت کنند.

لازم به ذکر است، اقامت توریستی فقط به منظور گردشگری و سکونت در ترکیه دریافت می‌ شود. افراد با اقامت توریستی قادر به کار و تحصیل در این کشور نخواهند بود. اما در صورت داشتن اقامت ترکیه از این روش می توانید برای دریافت اجازه کار اقدام نمایید. همچنین در ادامه مزایای اخذ این روش اقامتی را شرح خواهیم داد.

مزایای دریافت اقامت ترکیه از پروش توریستی چیست؟

  1. امکان اخذ وقت سفارت سایر کشورها (آلمان، اتریش و…)
  2. آسان‌ ترین روش اخذ اقامت ترکیه (از آنجایی که اقامت توریستی ترکیه برای این کشور ارز آوری و درآمدزایی دارد).
  3. این روش راحت ترین راه اقامت ترکیه است

محدودیت ها و مشکلات اقامت ترکیه با اجاره ملک چیست؟

با دریافت اقامت توریستی امکان تحصیل، انجام فعالیت اقتصادی، ایجاد کسب و کار و … را نخواهید داشت. اما امکان درخواست اجازه کار در ترکیه پس از دریافت این اقامت وجود دارد که در آدامه آن را توضیح خواهیم داد.

آیا با اقامت توریستی ترکیه می‌توان کار کرد؟

همانطور که پیشتر گفته شد، شما با اقامت توریستی در ترکیه شما اجازه فعالیت اقتصادی یا تحصیلی را نخواهید داشت. اما توجه داشته باشید این موارد به آن معنا نیست که تحت هیچ شرایطی کار کردن برای شما امکان‌پذیر نیست و می توانید در زمان اقامت برای دریافت اجازه کار ترکیه اقدام نمایید.

اگر به دنبال اجازه کار در ترکیه هستید حتما باید با یکی از روش ها اقامت ترکیه را دریافت کرده باشید. یکی از بهترین و ساده ترین راه ها برای دریافت اجازه کار ترکیه به وسیله دریافت اقامت با اجاره ملک است. یعنی با دریافت اقامت ترکیه با اجاره خانه به شما این امکان داده می شود تا اقدامات لازم را برای دریافت اجازه کار در ترکیه انجام دهید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت کوتاه مدت و اقامت ترکیه با اجاره ملک

توجه داشته باشید که علاوه برا این موارد ممکن است مستندات اضافی توسط مقامات از شما خواسته شود.

  1. فرم رسمی درخواست مجوز اقامت
  2. فرم راندوو (درخواست ملاقات)
  3. نسخه اصلی و فتوکپی گذرنامه
  4. ترجمه رسمی صفحات گذرنامه
  5. چهار قطعه عکس بیومتریک (احراز هویت)
  6. بیمه درمانی معتبر (افراد زیر۱۸ سال و بالای ۶۵ سال از ارائه این مدرک معاف هستند)
  7. مدارک ارائه شده به خدمات بهداشتی در ترکیه
  8. مدارک درخواستی به مؤسسه تأمین اجتماعی برای دریافت بیمه درمانی عمومی
  9. پرداخت هزینه اداری برای دریافت کارت اقامت
  10. هزینه‌های واریزی اداره مهاجرت

در مواردی که فرد زیر ۱۸ سال باشد، ارائه رضایت نامه توسط مادر/پدر لازم است.

چه هزینه هایی برای گرفتن اقامت ترکیه با اجاره خانه باید پرداخت شود؟

  1. هزینه اجاره خانه (از ۸۰۰ لیر تا ۳۰۰۰ لیر)
  2. هزینه دفتر خانه رسمی (جهت تایید اجاره نامه در دفترخانه رسمی ترکیه، این مورد ملزم به حضور صاحب ملک و همراه داشتن اصل سند خانه می باشد).
  3. هزینه گرفتن بیمه یک ساله
  4. هزینه تست پزشکی
  5. هزینه مترجم رسمی بابت ترجمه سند تاییدیه اجاره
  6. مالیات اتباع خارجی / پول خاک
  7. هزینه تاییدیه مدارک متقاضی در سفارت تهران

 

مراحل اخذ اقامت توریستی ترکیه (اقامت ترکیه با اجاره خانه) چگونه است؟

اول از همه شما نیاز به گرفتن راندوو ترکیه (درخواست ملاقات) خواهید داشت. معمولا قرار راندوو، از زمانی که شما درخواست خود را ارائه می‌دهید برای بیست روز تا چند ماه بعد (بسته به شهری که انتخاب کرده‌اید)، تعیین خواهد شد. سپس در زمان مقرر با به همراه داشتن مدارکی که در بخش قبل به آن اشاره شد به göç idaresi که از آن وقت گرفته اید مراجعه می‌کنید. در قرار راندوو یک مصاحبه صورت خواهد گرفت. با ارائه مدارک روند تشکیل پرونده اقامت برای شما آغاز خواهد شد. در صورت موافقت با درخواست شما، کارت اقامت‌تان به آدرس منزل شما در ترکیه ارسال می‌گردد.

سرویس ویژه موسسه حقوقی سروش فردا، اخذ اقامت توریستی ترکیه در کمتر از ۲۰ روز!

به علت آنکه بخشی از دارندگان این کارت، بدون اخذ مجوزات لازم اقدام به کار در کشور ترکیه می کنند، تعداد پرونده های موفق ایرانیان از خرداد ماه ۱۳۹۷ بسیار کمتر از گذشته شده است.

دفتر موسسه حقوقی سروش فردا در آنکارا، با ارائه سرویس ویژه در کمتر از ۲۰ روز به صورت تضمینی و عدم نیاز به هیچگونه پیش پرداخت اقدام به اخذ اقامت ترکیه با اجاره ملک می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

اجاره خانه در ترکیه به چه صورت است؟

امکان اجاره خانه در ترکیه هم برای اقامت توریستی و هم برای اقامت طولانی مدت وجود دارد. اگر خانه‌ای که اجاره می‌کنید برای اقامت توریستی و مدت زمان محدود است، حتما باید توجه داشته باشید که خانه مجوز ویژه اجاره برای توریست‌ها را داشته باشد. همچنین اگر خانه به صورت یکساله اجاره می‌شود، حتما باید اجاره نامه محضری و اجاره نامه معتبر داشته باشد.

قیمت اجاره خانه در ترکیه بستگی به این موضوع دارد که شما در کدام شهر ترکیه تایل به اجاره منزل دارید. همچنین اگر همخانه داشته باشید، هزینه‌های شما به طور قطع سرشکن خواهد شد و به نصف خواهد رسید.

مدارک مورد نیاز جهت تمدید اقامت ترکیه با اجاره خانه چیست؟

  1. چهار قطعه عکس بیومتریک (احراز هویت)
  2. فرم راندوو
  3. ارائه اصل و کپی پاسپورت
  4. کپی آخرین ورود و خروج در پاسپورت
  5. اجاره نامه همراه با تایید محضری
  6. اخذ سوء پیشینه از ایران و ترکیه
  7. بیمه سلامت
  8. ارائه یک گردش حساب ۶ ماهه از حساب بانکی یا افتتاح حساب با حداقل سرمایه ۶۰۰۰ دلار
  9. گزارش سلامت از بیمارستان دولتی با درج مهر کمیسیون پزشکی همان بیمارستان

روند تمدید اقامت ترکیه با اجاره ملک به چه صورت است؟

  1. پس از به پایان رسیدن تاریخ اجازه اقامت، شما می‌توانید آنرا برای یک یا چند دوره تمدید نمایید.
  2. درخواست مصاحبه در دفتر پلیس قبل از انقضا کارت اقامت.
  3. اقدامات قانونی درخواست تمدید کارت اقامت باید ۶۰ روز قبل از پایان انقضا کارت انجام شود.

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در ترکیه بیشتر بدانید

اگر می‌خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه‌ها در ترکیه به دست آورید، می‌توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در ترکیه مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در ترکیه کاملا آشنا خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.