بررسی دقیق و کامل شرایط دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

اگر درباره اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری پرسش هایی در ذهن دارید، این مقاله برای شما کاملا مفید خواهد بود.

با خواندن کامل این مقاله، از اطلاعات به روز درباره دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری، آگاه می شوید.

در بخش های مختلف این مطلب، به پرسش های اساسی درباره انواع سرمایه گذاری در اسپانیا، فرآیند سرمایه گذاری و دریافت اقامت از این طریق، مزایا و محدودیت ها، میزان سرمایه لازم، شرایط تمدید و … پاسخ داده می شود.

اقامت اسپانیا با سرمایه گذاری از چه راه هایی ممکن است؟

دریافت اقامت اسپانیا با سرمایه گذاری، از روش های مختلفی امکان پذیر است که در زیر به پنج روش اصلی آن اشاره می کنیم.

  1. سرمایه گذاری حداقل دو میلیون یورویی به صورت خرید اوراق قرضه دولتی
  2. سرمایه گذاری حداقل یک میلیون یورویی به صورت سهام در یک شرکت اسپانیایی
  3. داشتن سپرده بانکی به مبلغ حداقل یک میلیون یورو در یکی از بانک های اسپانیا
  4. ثبت شرکت و یا راه اندازی یک کسب کار و سرمایه گذاری در آن
  5. دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

از تمامی روش های ذکر شده ابتدا ویزای طلایی اسپانیا Spain Golden Visa (ویزای سرمایه گذاری) دریافت کرده و پس از یک سال، در صورت داشتن شرایط لازم اقامت موقت اسپانیا را دریافت نمود.

با توجه متغیر بودن شرایط روش های اول تا چهارم، در این مقاله تنها به توضیح روش پنجم می پردازیم.

در ادامه پاسخ پرسش های زیر را خواهید یافت.

  1. دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات چیست؟
  2. ارزش ملک یا املاک خریداری شده حداقل باید چقدر باشد؟
  3. آیا ملک خریداری شده باید ویژگی های خاصی داشته باشد؟
  4. فرآیند دریافت اقامت اسپانیا با سرمایه گذاری در املاک چیست؟
  5. آیا به اعضای خانواده نیز اجازه اقامت در اسپانیا تعلق می گیرد؟
  6. شرایط تمدید ویزای طلایی اسپانیا چیست؟
  7. آیا داشتن ویزای طلایی اسپانیا، منجر به دریافت اقامت اسپانیا می شود؟
  8. شرایط لازم برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اسپانیا چیست؟
  9. شرایط اشتغال برای کسانی که ویزای سرمایه گذاری اسپانیا و یا اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک دریافت نموده اند به چه صورت است؟
  10. مزایای خرید ملک در اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از این طریق چیست؟
  11. محدودیت ها و معایب دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک چیست؟
  12. مدارک لازم برای دریافت ویزای سرمایه گذاری اسپانیا، چیست؟
  13. فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با سرمایه گذاری در املاک چه مدت طول می کشد؟

بارسلونا – اسپانیا

دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات چیست؟

طبق قوانین کشور اسپانیا، هر فرد خارجی می تواند با خرید ملک یا املاک در اسپانیا به عنوان سرمایه گذار، ویزای سرمایه گذاری (ویزای طلایی اسپانیا) و سپس کارت اقامت موقت اسپانیا دریافت نماید.

ارزش ملک یا املاک خریداری شده حداقل باید چقدر باشد؟

برای دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات، حداقل سرمایه لازم ۵۰۰٫۰۰۰ یورو در نظر گرفته شده است.

 آیا ملک خریداری شده باید ویژگی های خاصی داشته باشد؟

به طور کلی خیر، نوع ملک خریداری شده مهم نیست. ملک یا املاک خریداری شده می توانند مسکونی، تجاری، زمین و یا ترکیبی از چند ملک به ارزش مجموع حداقل ۵۰۰٫۰۰۰ یورو باشد. البته اگر به قصد زندگی در اسپانیا اقدام به خرید ملک مسکونی کرده اید، در نظر داشته باشید که ملک خریداری شده باید برای زندگی خانوده شما مناسب باشد. برای مثال، برای یک خانواده ۴ نفره، ملک مسکونی مورد نظر باید دو اتاق خواب با اندازه استاندارد داشته باشد.

فرآیند دریافت اقامت اسپانیا با سرمایه گذاری در املاک چیست؟

ابتدا با دریافت ویزای توریستی سه ماهه به اسپانیا سفر کرده و طی این مدت اقدام به خرید ملک در این کشور می نمایید. پس از عقد قرارداد خرید ملک، از یک دفتر اسناد رسمی نوبت دریافت می شود. شما باید پیش از موعد مقرر، کدشناسایی موسوم به nie را از اداره پلیس و همچنین استعلام های مورد نیاز همانند استعلام اداره دارایی، شهرداری، اداره آب، اداره برق و … را دریافت نمایید و در روز مقرر تمامی این مدارک را به همراه قرارداد خرید ملک، به دفتر اسناد رسمی ارائه دهید تا سند ملک مورد نظر به نام شما ثبت گردد. پس از انجام مراحل ذکر شده، باید مدارک لازم جهت درخواست اقامت را به همراه سند ملک خریداری شده به سفارت اسپانیا در ایران، ارائه دهید. طی ۳ الی ۶ ماه آتی، به شما اجازه اقامت یکساله یا همان ویزای طلایی اسپانیا اعطا می شود.

آیا به اعضای خانواده نیز اجازه اقامت در اسپانیا تعلق می گیرد؟

بله. پس از یک سال در هنگام تمدید ویزای خود می توانید برای افراد تحت تکفل خود نیز ویزا دریافت کنید.

به طور معمول، افراد تحت تکفل تنها همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال را شامل می شود. اما برای دارندگان ویزای طلایی، فرزندان مجرد بدون هیچ محدودیت سنی، جزء اعضای تحت تکفل قلمداد شده و می توانند اجازه اقامت در اسپانیا را دریافت نمایند.

شرایط تمدید ویزای طلایی اسپانیا چیست؟

برای تمدید ویزای طلایی، حفظ ملک یا املاک خریداری شده و حداقل یک سفر به اسپانیا در هر سال، تنها شروط لازم هستند.

با دریافت ویزای سرمایه گذاری اسپانیا (ویزای طلایی اسپانیا) می توانید اقامت موقت و سپس دائم اسپانیا را دریافت نمایید. در ادامه به توضیح شرایط تبدیل ویزای سرمایه گذاری به کارت اقامت می پردازیم.

آیا داشتن ویزای طلایی اسپانیا، منجر به دریافت اقامت اسپانیا می شود؟

بله، در صورتی که در سال اول حداقل ۱۸۳ روز را در اسپانیا زندگی کنید، می توانید کارت اقامت موقت دریافت نمایید و چنانچه پنج سال متوالی این روند ادامه پیدا کند، می توانید اقامت دائم دریافت نمایید.

نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که، شما در هیچ برهه ای نباید بیش از ۹۰ روز متوالی خارج از اسپانیا باشید.

پس از دریافت اقامت دائم، در صورت داشتن شرایط لازم می توانید پاسپورت (تابعیت) اسپانیایی دریافت نمایید.

شرایط لازم برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اسپانیا چیست؟

پنج سال پس از دریافت اقامت دائم، در صورتی که با زبان اسپانیایی و همچنین کشور اسپانیا آشنایی کافی داشته باشید، واجد شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) هستید.

اگر با درخواست شما برای دریافت پاسپورت موافقت نشد، نگران نباشید؛ شما می توانید بارها و بارها این فرآیند را تکرار کنید تا در نهایت پاسپورت دریافت نمایید.

شرایط اشتغال برای کسانی که ویزای سرمایه گذاری و یا اقامت اسپانیا را از طریق سرمایه گذاری در املاک دریافت نموده اند، به چه صورت است؟

این افراد می توانند با ثبت شرکت به فعالیت اقتصادی بپردازند. البته به هیچ عنوان الزامی به اشتغال و یا هرگونه فعالیت اقتصادی برای این افراد وجود ندارد.

همانطور که پیشتر گفته شد، دارندگان ویزای طلایی اسپانیا، در صورت زندگی در این کشور، می توانند کارت اقامت دریافت نمایند. در ادامه به توضیح مزایا و محدودیت های دریاقت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک می پردازیم.

مزایای خرید ملک در اسپانیا و اخذ اقامت از این طریق چیست؟

  • داشتن حق سکونت در کشور اسپانیا
  • امکان سفر نامحدود به کشورهای حوزه شنگن
  • امکان دریافت اقامت برای تمامی افراد خانواده
  • امکان افتتاح حساب بانک های اروپایی
  • عدم الزام به اشتغال و یا راه اندازی کسب کار در اسپانیا
  • معاف بودن از پرداخت مالیات سالانه
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در کشور اسپانیا، بلافاصله پس از اقامت در اسپانیا
  • سهولت در اخذ ویزای دیگر کشورها
  • امکان اخذ اقامت دائم اسپانیا پس از ۵ سال اقامت بدون وقفه در این کشور
  • امکان اخذ تابعیت کشور اسپانیا پس از مدت ۱۰ سال اقامت قانونی بدون وقفه در این کشور

محدودیت ها و معایب دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک چیست؟

  • هزینه بسیار زیاد برای خرید ملک
  • عدم امکان به همراه بردن خانواده در سال اول
  • الزام به زندگی در اسپانیا حداقل ۱۸۳ روز در هر سال (۹۰ روز در هر ۱۸۰ روز)
  • الزام تحصیل فرزندان در اسپانیا (با توجه به اجباری بود تحصیل در سنین بین ۶ الی ۱۶ سال، فرزندانی که در سن تحصیل باشند، می بایست در اسپانیا به تحصیل بپردازند.)

مدارک لازم برای دریافت ویزای سرمایه گذاری اسپانیا، چیست؟

  1. پاسپورت معتبر (با حداقل ۱۸ ماه اعتبار)
  2. گواهی عدم سوء پیشینه
  3. گواهی موجودی معادل ۵۰۰٫۰۰۰ یورو
  4. کدشناسایی موسوم به nie
  5. سند ملک خریداری شده
  6. گواهی آزمایش های پزشکی

تمامی مدارک باید به زبان اسپانیایی ترجمه رسمی شوند و به تایید سفارت اسپانیا برسند.

فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با سرمایه گذاری در املاک چه مدت طول می کشد؟

کل پروسه دریافت ویزای طلایی معمولا بین ۱۰ الی ۱۵ ماه طول می کشد و تبدیل آن به کارت اقامت پس از یک سال و با احراز حضور فرد به مدت حداقل ۱۸۳ روز در اسپانیا امکان پذیر خواهد بود.

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت اسپانیا به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به اسپانیا را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت اسپانیا و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما خواهند بود.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در اسپانیا بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه ها در اسپانیا به دست آورید، می توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در اسپانیا مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در اسپانیا کاملا آشنا خواهید شد.

پیشنهاد ویژه موسسه حقوقی سروش فردا مدت محدود: تا نوامبر ۲۰۱۸

دریافت پاسپورت اوکراین

زمان: ۶ماه - مبلغ:۵۵.۰۰۰ یورو - (پرداخت پس از انجام پروسه، بدون پیش پرداخت)

مزایا:

+ عدم نیاز به ویزا برای کشورهای حوزه شنگن
+ اخذ شهروندی دائم کشورهای حوزه شنگن با هزینه بسیار پایین
+ اخذ ویزای آمریکا، کانادا، استرالیا به راحتی

۸۸۹۳۸۰۱۲ - خط ویژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.