بررسی دقیق دریافت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک (آخرین شرایط ۲۰۱۸)

اگر قصد دریافت اقامت اسپانیا با خرید ملک دارید، این مقاله را از دست ندهید.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش های شما درباره “اقامت اسپانیا با خرید ملک” پاسخ خواهیم داد.

در بخش های مختلف این مقاله به بررسی مزایای خرید ملک در اسپانیا و فرآیند دریافت اقامت از این طریق، میزان سرمایه لازم، مزایا، محدودیت ها شرایط تمدید و … خواهیم پرداخت.

پیش از هر توضیحی، در نظر داشته باشید که بیشتر افراد اغلب “دریافت اقامت اسپانیا با خرید ملک” و “دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات” را یک روش واحد می دانند. در حالی که این دو روش علیرغم تشابه ظاهری دور روش متفاوت هستند.

 

در این مقاله به چه پرسش هایی پاسخ خواهیم داد.

  1. اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟
  2. حداقل ارزش ملک خریداری شده باشد؟
  3. آیا ملک خریداری شده باید ویژگی های خاصی داشته باشد؟
  4. فرآیند دریافت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک چیست؟
  5. آیا در این نوع اقامت به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا خواهد شد؟
  6. آیا این نوع اقامت به اقامت دائم و دریافت پاسپورت منجر می شود؟
  7. آیا در مدت پنج سال ابتدایی محدودیتی سفر  به کشورهای دیگر وجود دارد؟
  8. حق کار برای کسانی که این نوع اقامت را دریافت کرده اند به چه صورت است؟
  9. مزایای مزایای خرید ملک در اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از این طریق چیست؟
  10. محدودیت ها و معایب این روش چیست؟
  11. مدارک لازم برای دریافت اقامت اسپانیا با خرید ملک، چیست؟
  12. فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با خرید ملک چه مدت طول می کشد؟
  13. شرایط تمدید اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟

بارسلونا – اسپانیا

اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟

بر اساس قوانین اسپانیا، هر تبعه خارجی می تواند با خرید ملک در هر یک استان ها و یا جزایر تابع دولت پادشاهی اسپانیا، اقامت این کشور را به دست آورد. البته این قانون شامل اتباع سایر کشورهای اتحادیه اروپا نمی شود، زیرا اتباع هر یک از کشورهای اتحادیه اروپا، به خودی خود اجازه زندگی در تمامی کشورهای این اتحادیه – ازجلمه اسپانیا – را دارند.

حداقل ارزش ملک خریداری شده باشد؟

دریافت اقامت اسپانیا با خریداری ملک به ارزش حداقل ۱۶۰٫۰۰۰ یورو ممکن می باشد.

آیا ملک خریداری شده باید ویژگی های خاصی داشته باشد؟

در صورتی که شما به همراه خانواده قصد اخذ اقامت اسپانیا را دارید، ملک خریداری شده باید ضمن داشتن ارزش حداقل ۱۶۰٫۰۰۰ یورو، برای زندگی خانواده شما نیز مناسب باشد. برای مثال، برای یک خانواده ۴ نفره، ملک مسکونی مورد نظر باید دو اتاق خواب با اندازه استاندارد داشته باشد.

فرآیند دریافت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک چیست؟

ابتدا با دریافت ویزای توریستی سه ماه به اسپانیا سفر کرده و در مدت ویزای خود اقدام به خرید ملک در اسپانیا می نمایید. پس از عقد قرارداد خرید ملک، از یک درفتر اسناد رسمی نوبت دریافت می نمایید. شما باید پیش از موعد مقرر در دفتر اسناد رسمی، کدشناسایی موسوم به nie را از اداره پلیس دریافت کنید و همچنین استعلام های مورد نیاز همانند استعلام اداره دارایی، شهرداری، اداره آب، اداره برق و … را دریافت نمایید و در روز مقرر تمامی این مدارک را به همراه قرارداد خرید ملک، به دفتر اسناد رسمی ارائه دهید تا سند ملک مورد نظر را به نام خود ثبت نمایید. پس از انجام مراحل ذکر شده، باید مدارک لازم جهت درخواست اقامت را به همراه سند ملک خریداری شده به سفارت اسپانیا در ایرن، ارائه کنید. پس از طی ۳ الی ۶ ماه، به شما ویزای یک ساله مولتی داده می شود.

آیا در این نوع اقامت به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا خواهد شد؟

بله. پس از یک سال در هنگام تمدید ویزای خود می توانید برای اعضای خانواده خود نیز ویزای یک ساله مولتی دریافت کنید.

آیا این نوع اقامت به اقامت دائم و دریافت پاسپورت منجر می شود؟

بله، در صورتی که ویزای شما به اقامت موقت تبدیل شود، پس از گذشت سه تا پنج سال تمدید اقامت موقت، اقامت دائم اسپانیا به شما اعطا می شود و پس از گذشت پنج سال از دریافت اقامت دائم، می توانید برای دریافت پاسپورت اقدام نمایید.

آیا در مدت پنج سال ابتدایی محدودیتی سفر  به کشورهای دیگر وجود دارد؟

شما بدون هیچ محدودیتی مجاز به سفر به تمامی کشورهای حوزه شنگن هستید. اما اگر بخواهید به خارج از حوزه شنگن سفر کنید،در هر ۱۸۰ روز تنها ۹۰ روز مجاز به سفر هستید.

حق کار برای کسانی که این نوع اقامت را دریافت کرده اند به چه صورت است؟

کسانی که این نوع اقامت را دریافت می کنند، می توانند با ثبت شرکت به فعالیت اقتصادی بپردازند. البته تا زمانی ویزای مالتی شما به اقامت تبدیل نشود، اجازه فعالیت اقتصادی در اسپانیا نخواهید داشت.

توجه داشته باشید دارندگان این نوع اقامت به هیچ عنوان الزامی به اشتغال و یا هرگونه فعالیت اقتصادی و درآمدزایی ندارند و در عین حال از این امر منع نمیشوند. این نکته یکی از مزایای اصلی این روش دریافت اقامت اسپانیا می باشد.

در ادامه به بررسی مزایا، محدودیت ها، مدارک لازم، طول مدت فرآیند و شرایط تمدید اقامت اسپانیا با خرید ملک خواهیم پرداخت.

مزایای مزایای خرید ملک در اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از این طریق چیست؟

  • داشتن حق سکونت در کشور اسپانیا
  • اماکن سفر نا محدود به کشورهای حوزه شنگن
  • امکان دریافت ویزای مالتی و اقامت برای تمامی افراد خانواده
  • عدم نیاز به اشتغال و یا راه اندازی کسب کار در اسپانیا
  • امکان دریافت اقامت موقت و سپس اقامت دائم اروپا
  • معاف بودن از پرداخت مالیات سالانه
  • امکان افتتاح حساب بانک های اروپایی
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در کشور اسپانیا، بلافاصله پس از اقامت در اسپانیا
  • سهولت در اخذ ویزای دیگر کشورها
  • امکان اخذ اقامت دائم کشور اسپانیا پس از ۵ سال اقامت بدون وقفه در این کشور
  • امکان اخذ تابعیت کشور اسپانیا پس از مدت ۱۰ سال اقامت قانونی بدون وقفه در این کشور

محدودیت هاو معایب این روش چیست؟

  • الزام به صرف هزینه زیاد برای خرید ملک
  • عدم امکان به همراه بردن خانواده در سال اول
  • الزام به زندگی در اسپانیا شش ماه در هر سال (۹۰ روز در هر برهه ۱۸۰ روزه)
  • حتمی نبودن تبدیل ویزای مولتی به اقامت موقت و سپس دائم

مدارک لازم برای دریافت اقامت اسپانیا با خرید ملک، چیست؟

  1. گواهی موجودی بانکی معادل ۱۶۰٫۰۰۰ یورو
  2. پاسپورت معتبر
  3. گواهی عدم سوء پیشینه
  4. ویزای توریستی سه ماهه اسپانیا
  5. سند ملک خریداری شده
  6. گواهی آزمایش های پزشکی

فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با خرید ملک چه مدت طول می کشد؟

کل پروسه معمولا بین ۱۰ الی ۱۵ ماه طول می کشد.

شرایط تمدید اقامت اسپانیا با خرید ملک چیست؟

برای تمدید دو شرط وجود دارد

  1. طی تمام مدت ۵ سال اقامت موقت، باید ملک خریداری شده را حفظ کنید.
  2. در هیچ مقطعی، بیش از ۹۰ روز در هر ۱۸۰ روز، بیرون از اسپانیا (در واقع اتخادیه اروپا) نباشید.
  • تمدید ویزا هر ساله به مدت یک سال و کارت اقامت موقت به مدت یک یا دو سال صورت خواهد گرفت.

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت اسپانیا به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به اسپانیا را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت اسپانیا و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما خواهند بود.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

درباره شرایط رندیگی و هزینه ها در اسپانیا بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه ها در اسپانیا به دست آورید، می توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در اسپانیا مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در اسپانیا کاملا آشنا خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.