شرایط دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

اگر شما هم به دنبال اطلاعات درباره دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

با خواندن این مطلب می توانید بروزترین اطلاعات ۲۰۱۸ را درباره اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت بدست آورید.

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت اقامت اسپانیا با ثبت شرکت، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

۱۰ پرسش اساسی درباره ثبت شرکت که باید پاسخ آنها را بدانید:

  1. روش های مختلف دریافت اقامت اسپانیا با ثبت شرکت کدامند؟
  2. فرآیند و مراحل ثبت شرکت در اسپانیا چیست؟
  3. آیا در این نوع اقامت به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا داده خواهد شد؟
  4. آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) منجر می شود؟
  5. شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) چیست؟
  6.  آیا در مدت پنج سال ابتدایی برای سفر به کشورهای دیگر محدودیتی وجود دارد؟
  7. مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت چیست؟
  8. مدارک لازم دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت کدامند؟
  9. فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با ثبت شرکت چه مدت طول می کشد؟
  10. شرایط تمدید اخذ اقامت اسپانیا با ثبت شرکت چیست؟

سویل (سویا) – اسپانیا

روش های مختلف دریافت اقامت اسپانیا با ثبت شرکت کدامند؟

به طور کلی، دریافت اقامت ثبت شرکت در ۵ حالت زیر ممکن است.

  1. در قالب راه اندازی یک شرکت جدید: که از طریق خرید یک شرکت آماده و یا ثبت یک شرکت جدید ممکن است.
  2. از طریق سرمایه گذاری مشترک: یعنی شراکت در یک شرکت اسپانیایی از طریق خرید سهام آن.
  3. به عنوان زیر مجموعه یک شرکت اسپانیایی: یعنی شرکتی تحت عنوان تابع یک شرکت اسپانیایی فعال، ثبت کنید.
  4. به صورت خود اشتغالی: خود اشتغالی یا کسب و کار انفرادی، یعنی راه اندازی یک کسب و کار، بامحوریت خودتان.
  5. افتتاح دفتر نمایندگی: همانطور که از عنوانش پیداست، یعنی ثبت شرکت در قالب افتتاح هر نوع دفتر نمایندگی در اسپانیا.

فرایند دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت، برای  هر پنج حالت ذکر شده کم و بیش یکسان است که در ادامه به توضیح بیشتر آن خواهیم پرداخت.

فرآیند و مراحل ثبت شرکت در اسپانیا چیست؟

طبق قوانین اسپانیا، تمامی افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار در این کشور را دارند – اعم از شهروندان اسپانیا، افرادی که تابعیت و اقامت اسپانیا را دارند و اتباع خارجی-  پیش از هر اقدامی باید کد اقتصادی NIE دریافت نمایند.

برای دریافت کد اقتصادی NIE باید فرم تقاضای اقتصادی را پر نمایید و به همراه گذرنامه، دو قطعه عکس، رسید پرداخت مبالغ مربوط و اظهارنامه دلیل درخواست کد اقتصادی، به وکیل خود در اسپانیا تحویل دهید تا برای شما اقدام به دریافت کد اقتصادی NIE نماید.

در قدم بعدی تاییدیه نام شرکت را از سایت the Mercantile Registry دریافت کرده و سپس با استفاده از مدارک فوق، مراحل دریافت کد شناسایی مالیاتی (C.I.F) برای شرکت شما در اداره مالیات اسپانیا طی می شود. پس از اخذ کد شناسایی مالیاتی، تاییدیه حساب بانکی در اسپانیا (حداقل به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو) دریافت می گردد.

برای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت، باید یک طرح توجیهی اقتصادی به وزارت بازرگانی اسپانیا ارائه شود که در آن برنامه کاری سه سال آینده توضیح داده شده و نشان دهد کسب و کار مورد نظر سود آور است.

پس از طی مراحل و تهیه مدارک ذکر شده در اسپانیا، باید به همراه مدارک تهیه شده به سفارت اسپانیا در تهران مراجعه نمایید و درخواست اخذ ویزا دهید. پس از اخذ ویزا و سفر به اسپانیا، کارت اقامت برای شما صادر خواهد شد.

آیا در این نوع اقامت به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا داده می شود؟

بله. یکی از مزایای اصلی این روش امکان به همراه بردن و دریافت اقامت برای اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) از ابتدا می باشد.

آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) منجر می شود؟

بله، پس از سه سال اقامت موقت، شما و اعضای خانواده تان می توانید اقامت دائم اسپانیا را دریافت کنید و پس از گذشت پنج سال از دریافت اقامت دائم، می توانید برای دریافت پاسپورت اقدام نمایید.

فرآیند دریافت اقامت دائم اسپانیا از طریق ثبت شرکت، حداقل دو سال سریعتر از روش های دیگر است. زیرا که پس از سه سال اقامت موقت می توانید اقامت دائم دریافت کنید.

شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) چیست؟

پنج سال پس از دریافت اقامت دائم، در صورتی که با زبان اسپانیایی و کشور اسپانیا آشنایی کافی داشته باشید، واجد شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) هستید.

 آیا در مدت پنج سال ابتدایی برای سفر به کشورهای دیگر محدودیتی وجود دارد؟

شما بدون هیچ محدودیتی مجاز به سفر به تمامی کشورهای حوزه شنگن هستید. اما اگر بخواهید به خارج از حوزه شنگن سفر کنید، در هر ۱۸۰ روز تنها ۹۰ روز، مجاز به سفر هستید.

از مهم ترین نکات بررسی هر روش اقامتی، مزایا، محدودیت ها و مدارک لازم هستند که در ادامه به بررسی این نکات نیز می پردازیم.

مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت چیست؟

  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان
  • عدم نیاز به ارائه مدارک تحصیلی
  • امکان دریافت اقامت برای تمامی افراد خانواده (افراد تحت تکفل)
  • امکان فعالیت در بازارهای اروپایی
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • استفاده از برند اروپایی

مدارک لازم دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

  • فرم درخواست (NIE)
  • اصل و کپی کارت شناسایی و یا گذرنامه
  • گواهی تاییدیه نام شرکت
  • دو قطعه عکس
  • تاییده پزشکی
  • اظهارنامه دلایل تقاضای NIE
  • کد شناسایی مالیات (C.I.F)
  • تاییدیه حساب بانکی در اسپانیا (حداقل به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو)

فرآیند اخذ اقامت اسپانیا با ثبت شرکت چه مدت طول می کشد؟

  • کل پروسه معمولا بین ۱۰ تا ۱۶ ماه به طول می انجامد.

شرایط تمدید اقامت اسپانیا با ثبت شرکت چیست؟

  • پرداخت حدافل مالیات (با توجه به Business متغیر است)
  • عدم ارتکاب جرائم کیفری
  • سودآور بودن شرکت

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت اسپانیا به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به اسپانیا را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت اسپانیا و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما خواهند بود.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

درباره شرایط رندیگی و هزینه ها در اسپانیا بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه ها در اسپانیا به دست آورید، می توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در اسپانیا مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در اسپانیا کاملا آشنا خواهید شد.

پیشنهاد ویژه موسسه حقوقی سروش فردا مدت محدود: تا نوامبر ۲۰۱۸

دریافت پاسپورت اوکراین

زمان: ۶ماه - مبلغ:۵۵.۰۰۰ یورو - (پرداخت پس از انجام پروسه، بدون پیش پرداخت)

مزایا:

+ عدم نیاز به ویزا برای کشورهای حوزه شنگن
+ اخذ شهروندی دائم کشورهای حوزه شنگن با هزینه بسیار پایین
+ اخذ ویزای آمریکا، کانادا، استرالیا به راحتی

۸۸۹۳۸۰۱۲ - خط ویژه

دیدگاه خود را بیان کنید

  • امیرعباس هدایت:

    سلام . ممنون از اطلاعات مفیدتون . من یک طرح کاری مناسب برای راه اندازی یک شرکت واقعی در اسپانیا دارم . میخواستم بدونم هزینه شما برای ثبت شرکت ، دریافت اقامت موقت و همچنین اجاره آپارتمان برای یک خانواده چهار نفره حدودا چقدر میباشد. با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.