توضیح دقیق و کامل شرایط اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت (اقامت کل اروپا)

اگر درباره فرآیند دقیق اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، پرسش های گوناگونی در ذهن دارید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

پس از خواندن کامل این مقاله، از اطلاعات جدید ۲۰۱۸ درباره فرآیند اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، مزایا و محدودیت ها، میزان سرمایه لازم، شرایط تمدید، شرایط اخذ اقامت دائم اسلواکی و … آگاه خواهید شد.

همچنین به پاسخ پرسش های زیر خواهید رسید:

  1. اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت چیست؟
  2. چرا اسلواکی؟
  3. برای دریافت این نوع اقامت دقیقا باید چه شرایطی داشت؟
  4. با داشتن این نوع اقامت تا چه مدت باید در اسلواکی زندگی کنیم؟
  5. مزایای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟
  6. مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، چیست؟
  7. آیا به اعضای خانواده نیز اقامت اسلواکی تعلق می گیرد؟
  8. آیا این نوع اقامت منجر به دریافت اقامت دائم نیز می شود؟
  9. فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می کشد؟
  10. شرایط تمدید اقامت اسلواکی چیست؟
  11. چه زمانی می شود برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اقدام کرد؟
  12. حداقل سرمایه لازم برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چقدر است؟
  13. با شرکت ثبت شده در چه زمینه هایی می توان کار کرد؟
  14. آیا با شرکت ثبت شده می توان در کل اتحادیه اروپا فعالیت کرد؟
  15. آیا امکان این وجود دارد که چند نفر به عنوان مدیران یک شرکت، اقامت اسلواکی دریافت نمایند؟
  16. آیا در مدت پنج سال ابتدایی محدودیت سفر به کشورهای دیگر وجود دارد؟
  17. محدودیت ها و مشکلات ثبت شرکت در اسلواکی چیست؟
  18. فرآیند گرفتن اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

این نوع اقامت به افراد اجازه می دهد با ثبت شرکت در اسلواکی، اقامت اروپا دریافت نمایند. با اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت، شما و خانواده تان امکان کار، زندگی و تحصیل را در تمام کشورهای حوزه شنگن خواهید داشت و حقوق کامل شهروندی اروپا را دریافت خواهید کرد.

چرا اسلواکی؟؟

معمولا دریافت اقامت اروپا – از هر روش و کشوری که باشد – پیچیدگی ها، محدودیت ها و الزامات خاص خود را دارد، اما در کشور اسلواکی این پیچیدگی ها و محدودیت ها به مراتب کمتر بوده و دریافت اقامت از این کشور بسیار آسانتر است. در ادامه با مزایا و فرآیند (نسبتا ساده) این روش آشنا خواهید شد.

برای دریافت این نوع اقامت دقیقا باید چه شرایطی داشت؟

داشتن حداقل ۱۸ سال و نداشتن سو پیشنه تنها شروط لازم برای دریافت این نوع اقامت هستند.

بر خلاف روش های دیگر دریافت اقامت اروپا، در این روش سوابق شغلی و تحصیلی، مدرک زبان، سرمایه اولیه … به عنوان پیش شرط تعیین نشده اند.

با داشتن این نوع اقامت تا چه مدت باید در اسلواکی زندگی کنیم؟

اقامت ثبت شرکت اسلواکی، در واقع اقامت کل اتحادیه اروپاست و شما می توانید در هر یک از کشورهای حوزه شنگن زندگی کنید و هیچ الزامی برای زندگی در اسلواکی نخواهید داشت. به همین دلیل این روش یکی از بهترین راه های مهاجرت به اروپا می باشد.

مزایای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

  • نداشتن هرگونه محدودیتی برای زندگی، کار، سفر و تحصیل در هر یک از کشورهای اتحادیه اروپا
  • ساده بودن فرآیند اخذ اقامت اروپا از این طریق
  • هزینه اقامت اسلواکی پایین تر از سایر کشورهاست
  • امکان دریافت اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری
  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان، تحصیلی، شغلی و …
  • هزینه های بسیار پایین زندگی در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی (در صورت تمایل به زندگی در این کشور)
  • امکان افتتاح حساب بانکی در کل اتحادیه اروپا
  • امکان خرید اتومبیل و ملک در کل اتحادیه اروپا
  • پایین بودن قیمت ملک در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی
  • امکان بیشتر دریافت ویزای استرالیا، کانادا، آمریکا و انگلستان به علت داشتن کارت اقامت اروپا
  • عدم نیاز به استخدام کارمند در شرکت (بر خلاف روش ثبت شرکت در اسلوونی، لیتوانی، اتریش و…)

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، چیست؟

  • پاسپورت (با اعتبار حداقل ۱۸ ماه)
  • گواهی سوء پیشینه
  • اصل شناسنامه
  • اصل قباله ازدواج برای افراد متاهل
  • تاییدیه حساب بانکی در ایران به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو به ازای هر نفر

آیا به اعضای خانواده نیز اقامت اسلواکی تعلق می گیرد؟

بله. تمامی افراد تحت تکفل (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) از ابتدا اقامت اسلواکی دریافت می کنند.

آیا این نوع اقامت منجر به دریافت اقامت دائم نیز می شود؟

بله. پس از پنج سال تمدید اقامت موقت، به شما اقامت دائم داده می شود.

فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می کشد؟

اخذ اقامت کشور اسلواکی با ثبت شرکت، از دو روش امکان پذبر است:

  1. از طریق سفارت اسلواکی در تهران – مدت زمان کل فرآیند حدود ۳۰ ماه طول می کشد.
  2. از طریق سفارت اسلواکی در ترکیه – مدت زمان کل فرآیند حدود ۱۲ ماه طول می کشد.

شرایط تمدید اقامت اسلواکی چیست؟

برای تمدید اقامت تنها سه شرط لازم است.

  1. پرداخت حداقل مالیات سالانه (حدود ۳٫۵۰۰ یورو)
  2. عدم ارتکاب جرائم کیفری
  3. بیش از ۹۰ روز متوالی خارج از اتحادیه اروپا سفر نکنید

نکته بسیارحائز اهمیت پس از دریافت اقامت دائم، دریافت پاسپورت (تابعیت) است که در ادامه به شرایط کامل دریافت پاسپورت اشاره شده است.

چه زمانی می شود برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اقدام کرد؟

پس از دریافت اقامت دائم، در صورتی که با زبان اسلواک و کشور اسلواکی آشنایی کافی داشته باشید، واجد شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) هستید.

اگر با درخواست شما برای دریافت پاسپورت موافقت نشد، نگران نباشید؛ شما می توانید بارها و بارها این فرآیند را تکرار کنید تا در نهایت پاسپورت دریافت نمایید.

حداقل سرمایه گذاری در اسلواکی برای ثبت شرکت چقدر است؟

یکی از ویژگیهای مثبت این روش، عدم نیاز به سرمایه گذاری می باشد.

با شرکت ثبت شده در چه زمینه هایی می توان کار کرد؟

در زمینه های مختلف (از افتتاح سوپر مارکت و رستوران گرفته تا انواع فعالیت های تجاری) می توانید با شرکت خود به فعالیت بپردازید.

البته برای کارهایی مثل خدمات درمانی و امور حقوقی، داشتن مدارک مرتبط برای اجازه فعالیت در اروپا لازم است و پروسه خاص خود را دارد.

آیا با شرکت ثبت شده می توان در کل اتحادیه اروپا فعالیت کرد؟

بله. شرکت شما اجازه فعالیت در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا را دارد.

آیا امکان این وجود دارد که چند نفر به عنوان مدیران یک شرکت، اقامت اسلواکی دریافت نمایند؟

بله. این امکان وجود دارد. دو نفر می توانند به عنوان مدیران یک شرکت اقامت دریافت نمایند. (وجود ۳ نفر به بالا در یک شرکت توصیه نمی شود)

آیا در مدت پنج سال ابتدایی محدودیت سفر به کشورهای دیگر وجود دارد؟

شما بدون هیچ محدودیتی می توانید به تمامی کشورهای حوزه شنگن سفر کنید، و در صورتی که قصد سفر به خارج از حوزه شنگن را دارید، نباید بیش از ۹۰ روز متوالی خارج از اتحادیه اروپا حضور داشته باشید.

محدودیت ها و مشکلات ثبت شرکت در اسلواکی چیست؟

  • پرداخت حداقل ۳٫۵۰۰ یورو مالیات در سال (تا ۵ سال)

فرآیند گرفتن اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

ابتدا توسط کارشناسان موسسه سروش فردا برای شما وقت سفارت دریافت می گردد. بین ۹۰ تا ۶۰ روز پیش از وقت سفارت، مدارک شما به انگلیسی ترجمه شده و به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری می رسد. در مرحله بعد این مدارک به اسلواکی ارسال می شود تا مراحل اولیه ثبت یا انتقال یک شرکت مسئولیت محدود به نام شما انجام گردد. در زمان تعیین شده سفارت، شما باید مدارک را به همراه برده و به مامور سفارت تحویل دهید. سپس تمامی مدارک توسط سفارت به پلیس اتباع خارجه اسلواکی ارسال شده و طی چهار ماه آتی نامه اقامت شما صادر می گردد. پس از دریافت نامه اقامت به سفارت اسلواکی در تهران مراجعه کرده و ویزای ۹۰ روزه دریافت می نمایید. و در قدم آخر، شما باید در زمان اعتبار ویزای خود، به اسلواکی بروید تا تست پزشکی و ثبت اثر انگشت شما در این کشور انجام شده و کارت اقامت شما صادر گردد.

شرایط اخذ اقامت اسلواکی به صورت اقساط چگونه است؟

موسسه حقوقی سروش فردا به منظور سهولت پرداخت مشتریان خود، امکان دریافت هزینه این روش را به صورت اقساط ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

شرایط اقساط:

  1. بدون سود (۰%)
  2. اقساط تا ۲۴ ماه (با توجه به وقت سفارت)
  3. شرایط اقساط تا مهر ۱۳۹۷

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در اسلواکی بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط و هزینه زندگی در اسلواکی به دست آورید، می توانید به مقاله شرایط زندگی در اسلواکی مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی و کار در اسلواکی کاملا آشنا خواهید شد.

دیدگاه خود را بیان کنید

  • علیرضا رضایی:

    سلام من دارای ۵ فرزند هستم که ۲ نفر از فرزندان ÷سرم مشغول تحصیل در مقطع ابتدایی و دبیرستان هستند برای فرزندنم هم میتوانم اقامت بگیرم

    • euroabc:

      با عرض سلام
      برای تمامی فرزندان زیر ۱۸ سال شما اقامت صادر می شد. اما فرزندان بالای ۱۸ سال شما نیز به روشی دیگر می توانند اقامت را همراه شما دریافت کنند که هزینه آن بالاتر از فرزندان زیر ۱۸ سال است.
      برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه تماس بگیرید.
      ۰۲۱۸۸۹۴۰۸۸۲ (۵ خط)

  • ایمان:

    با عرض سلام
    ممنون از مطالب مفید شما. آیا با این اقامت اسلواکی می توان در آلمان زندگی کرد؟
    مرسی

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      بله. شما اقامت کل اروپا (حوزه شنگن) را دریافت می کنید و می توانید در تمامی کشورهای خوزه شنگن کار زندگی و تحصیل کنید.

  • معتمدی:

    سلام خسته نباشید
    این روش بهتر است یا ویزای کاری آلمان؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام و سپاس از پیام تان
      بستگی به شرایط شما دارد. اما طبیعتا این روش بسیار روش مناسب تری است. شما با دریافت اقامت اسلواکی کارت اقامت اروپا را دریافت می کنید و می توانید در تمامی کشورهای حوزه شنگن کار، زندگی و تحصیل کنید. ضمنا به علت داشتن اقامت (Residence) تمام حقوق شهروندی اروپا را دریافت خواهید کرد و برخلاف هر نوع ویزایی (مثلا ویزای کار آلمان) یک مهمان نخواهید بود. شما با هر ویزایی که بگیرید محدودیت های به شدت سنگینی خواهید داشت و تمدید ویزای شما نیز شرایط خاصی را می طلبد.
      همچنین برای دریافت مشاوره رایگان در این زمینه می توانید از وکلای موسسه حقوقی سروش فردا مشاوره بگیرید.
      تماس با ما

  • فاطمه نوری:

    اخذ اقامت اسلواکی واقعا چقدر طول می کشه؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام و سپاس از پیام شما
      این زمان با توجه به شرایط روزی که اقدام می کنید متغیر است. در اصل، همه چیز به وقت سفارت شما بستگی دارد. زیرا تا ۹۰ روز پس از وقت سفارت، اقامت شما و اعضای خانوادتان صادر می گردد.
      البته جواب وقت سفارت شما نیز نهایتا تا ۱۰ روز مشخص می شود.
      برای اطلاع از شرایط روز زمان اخذ اقامت اسلواکی، با شماره های موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید.
      تماس با ما

  • مونا محمدی:

    از طریق تحصیلات هم میشه مهاجرت کرد به اسلواکی یا فقط باید از طریق ثبت شرکت مهاجرت کرد؟

  • سهیل:

    سلام
    آیا با ۱۰۰ میلیون هم میشود اقساطی اقدام به مهاجرت اسلواکی کرد

  • مهدی مولایی:

    با سلام
    هزینه موسسه برای ثبت شرکت چقدر است؟

  • عاطفه افشاری:

    سلام
    گرفتن پاسپورت اسلواکی چند سال طول می کشد

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      ۲ سال پس از اقامت دائم اسلواکی. به شرط قبولی در آزمون زبان و جغرافیای این کشور

  • میلاد:

    سلام بعد از اخذ اقامت دایم اسلواکی میشه رفت آلمان یا از همون اول که اقامت موقت می دن میشه؟

    • مریم زرینی:

      با عرض سلام
      طبیعتا به علت دریافت یوروکارت، از همان ابتدا نیز می توانید در تمامی کشورهای اروپا زندگی کنید.
      با احترام

  • کیوان خرسندی:

    سلام و عرض ادب
    میخواستم بپرسم ، اخذ اقامت موقت با ثبت شرکت و تبدیل آن به اقامت دایم ،آیا گردش مالی شرکت برای اخذ اقامت دایم نیاز است؟ یا فقط مالیات سالانه را بدهیم ، کفایت میکند. ارادتمند

  • سیروان:

    با سلام سرمایه من ۵۰۰ م هست ایا امکان اقامت اسلوکی شرکت شما تضمین میکند، هزینه شرکت شما در قبال کارها چند می باشد؟
    همسر من ارشد علوم اجتماعی دارد ایا با ادامه تحصیل ان میتوان اقامت گرفت ؟
    متشکرم

  • عطیه:

    سلام.من مربی آرایشگری هستم مدت دو سال.با مدرک رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور.آیا میتوانم از شرایط ثبت شرکت استفاده کنم و ارایشگاه دایر کنم در اسلواکی؟؟و هزینه اش چقدر است حدودا

  • محمد ضامن:

    با درود خدمت شما
    من مربی کاراته هستم و همسرم ۹ تا مدرک طراحی دوخت ازفنی و حرفه ای دارد. آیا می شود راحت برای اقامت دائم در اسلواکی اقدام نمایم.

    • مریم زرینی:

      با عرض سلام
      و آرزوی ساعاتی خوش برای شما
      در این روش، مدرک تحصیلی و زبان اهمیتی ندارد و شما می توانید به راحتی اقدام نمایید.
      با احترام

  • حجت موسوی:

    سلام این شرایط برای اتباع خارج ایرانم ممکنه یعنی اگه کسی از کشور دیگه ای باشه میتونه از این شرایط برخوردار باشه

    • مریم زرینی:

      با عرض سلام
      اخذ اقامت اسلواکی برای شهروندان اکثر کشورها قابل انجام است. اگر اقامت قانونی ایران را دارید می شود از سفارت اسلواکی در تهران اقدام کنید.

  • جمشید سهیلی:

    با سلام
    سهیلی هستم من دارای دو فرزند ۱۱ و ۱۳ ساله هستم دارای مدرک مهندسی فناوری مکانیک خودرو و ۳۹ ساله
    با توجه به این موضوع که هیچ اطلاعاتی در مورد نحوه اخذ اقامت در خارج از ایران ندارم آیا شما اسلواکی را گزینه مناسبی برای بنده میدانید یا خیر
    ترجیحا از طریق ویزای کار قصد اقدام دارم
    با تشکر

  • alireza sharif:

    سلام . وقتی میگید ثبت شرکت یعنی زدن ارایشگاه یا سوپر و اینجور چیزا ( کلا انواع مغازه ها ) هم جزو شرکت حساب میشه؟! یا مثلا باید حتما یه شرکت تجاری بزنی و اگه خواستی مغازه کنارش بزنی ؟!

  • منوچهرشفقتیان:

    بازیکن تیم ملی ایران وباشگاه پرسپولیس بودم وچهارمدرک مربیگری فوتبال و فوتسال ازAFC دارم وبه ۲۰ کشورجهان ازجمله هلند آلمان(۱۲) روز یاویزای گروهی عزیمت کرده ام و قصدثبث آکادمی آموزش فوتبال برای نوجوانان دختر وپسردارم / آیا میتوانم ویزای کارآفرینی ازاسلواکی بگیرم؟

  • مهدی:

    سلام
    من در تهران در حرفه مشاور املاک مشغول هستم و تنها هنر من در همین رشته کاری هستش و کارشناسی ارشد عمران دارم در چه زمینه هایی میتونم کار کنم ؟

  • سجاد طاهريان:

    با سلام
    اقامت برای فرزندان بالای ١٨ سالِ مجرد به چه صورته؟

  • بهمن:

    سلام کلیه کارهای برقی و سیستم دوربینها و امنیتی بلدم
    مدرک تحصیلی الکترونیک مدرک فنی برق فنی حرفه ای و چند مدرک دیگه
    ایا امکان اقامت اسلواکی دارم تصمیم کاملا جدی

  • طاهری:

    با سلام
    برای ثبت شرکت در اسلواکی نیازی است که در ایران سابقه کار مرتبط و یا شرکتی ثبت شده در ایران باشد؟!

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      برای اخذ اقامت از طریق کشورهایی مانند آلمان و هلند به داشتن شرکت فعال با سابقه حداقل ۲ سال نیاز است. برای اسلواکی خیر.
      با احترام

  • مجید:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من ۲۵ سالمه کارشناسی برق کنترل دارم و متاهل هستم برای گرفتی اقامت باید از کجا شروع کنم میشه راهنماییم کنید

  • مریم:

    با سلام
    میشه لطفا در مورد گرفتن اقامت از طریق تولد فرزند در اسلواکی توضیح بدید
    با تشکر

  • مصطفی:

    چقدر بده که هزینه هارو نمیگید

  • majid rad:

    سلام.ممنون از اطلاعاتی که دادین. ایا آرایشگاه زنانه هم میشه به عنوان شرکت در اسلواکی ثبت کرد؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      بله. هر نوع تجارتی به غیر از موارد پزشکی و حقوقی امکان راه اندازی با ثبت شرکت در اسلواکی را داراست.
      با احترام

  • شاهین:

    کل هزینه‌ای که شرکت شما برای دریافت اقامت از ابتدا تا پایان اخذ میکند چقدر است؟

  • صابر:

    بازار کار در زمینه کابینت سازی در اسلواکی چطور است با ثبت شرکت می شه تو این زمینه کار کرد؟

  • مهدی:

    طبق فرمایش شما پس از گرفتن اقامت کل اروپا با این روش میشه در آلمان زندگی کرد و پس از مدتی اقامت دائم آلمان گرفت؟ با تشکر از شما

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      بله. با این روش اقامت اسلواکی را دریافت می کنید که در واقع اقامت کل حوزه شنگن است. اما PR یا همان اقامت دائم شما باز هم از کشور اسلواکی صادر می شود که همچنان اقامت کل اروپا محسوب می شود.

  • سعید:

    سلام، ما سه نفریم برای ثبت شرکت اسلواکی

    و قصد داریم یک شرکت ثبت کنیم،
    آیا سالیانه ۳۵۰۰ یورو مالیات بدیم حله؟

    یا باید سالیانه ۱۰۵۰۰ یورو پرداخت کنیم؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      سالانه همین ۳۵۰۰ یورو کافی هست. اما چون سه مدیر در یک شرکت هستید ممکن است برای تمدید با مشکل رو به رو شوید.
      تا ۲ مدیر خیلی بهتر است/

  • جواد شاطری:

    با سلام
    با توجه به اینکه من دو فرزند دارم وضعیت تحصیل آنها چگونه است؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      اگر از این روش اقدام کنید به علت دریافت شهروندی کل اروپا – تحصیل در مدارس و دانشگاه های تمام حوزه شنگن رایگان است.

  • سمنانی:

    با سلام وتوفیق روز افزون
    بنده ۴۰ سال سن دارم والبته متاهل ودارای فرزند ۴ ساله هستم .دارای مدرک تاسیسات ساختمانی میباشم. ایا امکان اقامت اسلواکی برای من وجود دارد؟ ممنونم راهنماییم کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.