توضیح دقیق و کامل شرایط اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت (اقامت کل اروپا)

+ شرایط پرداخت اقساطی بدون سود (مدت محدود)

اگر درباره فرآیند دقیق اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، پرسش های گوناگونی در ذهن دارید، این مقاله برای شما نوشته شده است.
پس از خواندن کامل این مقاله، از اطلاعات جدید ۲۰۱۸ درباره فرآیند اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، مزایا و محدودیت ها، میزان سرمایه لازم، شرایط تمدید، شرایط اخذ اقامت دائم اسلواکی و … آگاه خواهید شد.

همچنین به پاسخ پرسش های زیر خواهید رسید:

  1. اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت چیست؟
  2. چرا اسلواکی؟
  3. برای دریافت این نوع اقامت دقیقا باید چه شرایطی داشت؟
  4. با داشتن این نوع اقامت تا چه مدت باید در اسلواکی زندگی کنیم؟
  5. مزایای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟
  6. مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، چیست؟
  7. آیا به اعضای خانواده نیز اقامت اسلواکی تعلق می گیرد؟
  8. آیا این نوع اقامت منجر به دریافت اقامت دائم نیز می شود؟
  9. فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می کشد؟
  10. شرایط تمدید اقامت اسلواکی چیست؟
  11. چه زمانی می شود برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اقدام کرد؟
  12. حداقل سرمایه لازم برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چقدر است؟
  13. با شرکت ثبت شده در چه زمینه هایی می توان کار کرد؟
  14. آیا با شرکت ثبت شده می توان در کل اتحادیه اروپا فعالیت کرد؟
  15. آیا امکان این وجود دارد که چند نفر به عنوان مدیران یک شرکت، اقامت اسلواکی دریافت نمایند؟
  16. آیا در مدت پنج سال ابتدایی محدودیت سفر به کشورهای دیگر وجود دارد؟
  17. محدودیت ها و مشکلات ثبت شرکت در اسلواکی چیست؟
  18. فرآیند گرفتن اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟
  19. شرایط پرداخت به صورت اقساطی چگونه است؟

براتیسلاوا – اسلواکی

اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

این نوع اقامت به افراد اجازه می دهد با ثبت شرکت در اسلواکی، اقامت اروپا دریافت نمایند. با اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت، شما و خانواده تان امکان کار، زندگی و تحصیل را در تمام کشورهای حوزه شنگن خواهید داشت و حقوق کامل شهروندی اروپا را دریافت خواهید کرد.

چرا اسلواکی؟؟

معمولا دریافت اقامت اروپا – از هر روش و کشوری که باشد – پیچیدگی ها، محدودیت ها و الزامات خاص خود را دارد، اما در کشور اسلواکی این پیچیدگی ها و محدودیت ها به مراتب کمتر بوده و دریافت اقامت از این کشور بسیار آسانتر است. در ادامه با مزایا و فرآیند (نسبتا ساده) این روش آشنا خواهید شد.

برای دریافت این نوع اقامت دقیقا باید چه شرایطی داشت؟

داشتن حداقل ۱۸ سال و نداشتن سو پیشنه تنها شروط لازم برای دریافت این نوع اقامت هستند.

بر خلاف روش های دیگر دریافت اقامت اروپا، در این روش سوابق شغلی و تحصیلی، مدرک زبان، سرمایه اولیه … به عنوان پیش شرط تعیین نشده اند.

با داشتن این نوع اقامت تا چه مدت باید در اسلواکی زندگی کنیم؟

اقامت ثبت شرکت اسلواکی، در واقع اقامت کل اتحادیه اروپاست و شما می توانید در هر یک از کشورهای حوزه شنگن زندگی کنید و هیچ الزامی برای زندگی در اسلواکی نخواهید داشت. به همین دلیل این روش یکی از بهترین راه های مهاجرت به اروپا می باشد.

مزایای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

  • نداشتن هرگونه محدودیتی برای زندگی، کار، سفر و تحصیل در هر یک از کشورهای اتحادیه اروپا
  • ساده بودن فرآیند اخذ اقامت اروپا از این طریق
  • هزینه اقامت اسلواکی پایین تر از سایر کشورهاست
  • امکان دریافت اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری
  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان، تحصیلی، شغلی و …
  • هزینه های بسیار پایین زندگی در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی (در صورت تمایل به زندگی در این کشور)
  • امکان افتتاح حساب بانکی در کل اتحادیه اروپا
  • امکان خرید اتومبیل و ملک در کل اتحادیه اروپا
  • پایین بودن قیمت ملک در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی
  • امکان بیشتر دریافت ویزای استرالیا، کانادا، آمریکا و انگلستان به علت داشتن کارت اقامت اروپا
  • عدم نیاز به استخدام کارمند در شرکت (بر خلاف روش ثبت شرکت در اسلوونی، لیتوانی، اتریش و…)

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، چیست؟

  • پاسپورت (با اعتبار حداقل ۱۸ ماه)
  • گواهی سوء پیشینه
  • اصل شناسنامه
  • اصل قباله ازدواج برای افراد متاهل
  • تاییدیه حساب بانکی در ایران به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو به ازای هر نفر

آیا به اعضای خانواده نیز اقامت اسلواکی تعلق می گیرد؟

بله. تمامی افراد تحت تکفل (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) از ابتدا اقامت اسلواکی دریافت می کنند.

آیا این نوع اقامت منجر به دریافت اقامت دائم نیز می شود؟

بله. پس از پنج سال تمدید اقامت موقت، به شما اقامت دائم داده می شود.

فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می کشد؟

اخذ اقامت کشور اسلواکی با ثبت شرکت، از دو روش امکان پذبر است:

  1. از طریق سفارت اسلواکی در تهران – مدت زمان کل فرآیند حدود ۳۰ ماه طول می کشد.
  2. از طریق سفارت اسلواکی در ترکیه – مدت زمان کل فرآیند حدود ۱۲ ماه طول می کشد.

شرایط تمدید اقامت اسلواکی چیست؟

برای تمدید اقامت تنها سه شرط لازم است.

  1. پرداخت حداقل مالیات سالانه (حدود ۳٫۵۰۰ یورو)
  2. عدم ارتکاب جرائم کیفری
  3. بیش از ۹۰ روز متوالی خارج از اتحادیه اروپا سفر نکنید

نکته بسیارحائز اهمیت پس از دریافت اقامت دائم، دریافت پاسپورت (تابعیت) است که در ادامه به شرایط کامل دریافت پاسپورت اشاره شده است.

چه زمانی می شود برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اقدام کرد؟

پس از دریافت اقامت دائم، در صورتی که با زبان اسلواک و کشور اسلواکی آشنایی کافی داشته باشید، واجد شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) هستید.

اگر با درخواست شما برای دریافت پاسپورت موافقت نشد، نگران نباشید؛ شما می توانید بارها و بارها این فرآیند را تکرار کنید تا در نهایت پاسپورت دریافت نمایید.

حداقل سرمایه گذاری در اسلواکی برای ثبت شرکت چقدر است؟

یکی از ویژگیهای مثبت این روش، عدم نیاز به سرمایه گذاری می باشد.

با شرکت ثبت شده در چه زمینه هایی می توان کار کرد؟

در زمینه های مختلف (از افتتاح سوپر مارکت و رستوران گرفته تا انواع فعالیت های تجاری) می توانید با شرکت خود به فعالیت بپردازید.

البته برای کارهایی مثل خدمات درمانی و امور حقوقی، داشتن مدارک مرتبط برای اجازه فعالیت در اروپا لازم است و پروسه خاص خود را دارد.

آیا با شرکت ثبت شده می توان در کل اتحادیه اروپا فعالیت کرد؟

بله. شرکت شما اجازه فعالیت در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا را دارد.

آیا امکان این وجود دارد که چند نفر به عنوان مدیران یک شرکت، اقامت اسلواکی دریافت نمایند؟

بله. این امکان وجود دارد. دو نفر می توانند به عنوان مدیران یک شرکت اقامت دریافت نمایند. (وجود ۳ نفر به بالا در یک شرکت توصیه نمی شود)

آیا در مدت پنج سال ابتدایی محدودیت سفر به کشورهای دیگر وجود دارد؟

شما بدون هیچ محدودیتی می توانید به تمامی کشورهای حوزه شنگن سفر کنید، و در صورتی که قصد سفر به خارج از حوزه شنگن را دارید، نباید بیش از ۹۰ روز متوالی خارج از اتحادیه اروپا حضور داشته باشید.

محدودیت ها و مشکلات ثبت شرکت در اسلواکی چیست؟

  • پرداخت حداقل ۳٫۵۰۰ یورو مالیات در سال (تا ۵ سال)

فرآیند گرفتن اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

ابتدا توسط کارشناسان موسسه سروش فردا برای شما وقت سفارت دریافت می گردد. بین ۹۰ تا ۶۰ روز پیش از وقت سفارت، مدارک شما به انگلیسی ترجمه شده و به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری می رسد. در مرحله بعد این مدارک به اسلواکی ارسال می شود تا مراحل اولیه ثبت یا انتقال یک شرکت مسئولیت محدود به نام شما انجام گردد. در زمان تعیین شده سفارت، شما باید مدارک را به همراه برده و به مامور سفارت تحویل دهید. سپس تمامی مدارک توسط سفارت به پلیس اتباع خارجه اسلواکی ارسال شده و طی چهار ماه آتی نامه اقامت شما صادر می گردد. پس از دریافت نامه اقامت به سفارت اسلواکی در تهران مراجعه کرده و ویزای ۹۰ روزه دریافت می نمایید. و در قدم آخر، شما باید در زمان اعتبار ویزای خود، به اسلواکی بروید تا تست پزشکی و ثبت اثر انگشت شما در این کشور انجام شده و کارت اقامت شما صادر گردد.

شرایط اخذ اقامت اسلواکی به صورت اقساط چگونه است؟

موسسه حقوقی سروش فردا به منظور سهولت پرداخت مشتریان خود، امکان دریافت هزینه این روش را به صورت اقساط ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

شرایط اقساط:

  1. بدون سود (۰%)
  2. اقساط تا ۲۴ ماه (با توجه به وقت سفارت)
  3. شرایط اقساط تا مهر ۱۳۹۷

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در اسلواکی بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط و هزینه زندگی در اسلواکی به دست آورید، می توانید به مقاله شرایط زندگی در اسلواکی مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی و کار در اسلواکی کاملا آشنا خواهید شد.

دیدگاه خود را بیان کنید

  • علیرضا رضایی:

    سلام من دارای ۵ فرزند هستم که ۲ نفر از فرزندان ÷سرم مشغول تحصیل در مقطع ابتدایی و دبیرستان هستند برای فرزندنم هم میتوانم اقامت بگیرم

    • euroabc:

      با عرض سلام
      برای تمامی فرزندان زیر ۱۸ سال شما اقامت صادر می شد. اما فرزندان بالای ۱۸ سال شما نیز به روشی دیگر می توانند اقامت را همراه شما دریافت کنند که هزینه آن بالاتر از فرزندان زیر ۱۸ سال است.
      برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه تماس بگیرید.
      ۰۲۱۸۸۹۴۰۸۸۲ (۵ خط)

  • ایمان:

    با عرض سلام
    ممنون از مطالب مفید شما. آیا با این اقامت اسلواکی می توان در آلمان زندگی کرد؟
    مرسی

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      بله. شما اقامت کل اروپا (حوزه شنگن) را دریافت می کنید و می توانید در تمامی کشورهای خوزه شنگن کار زندگی و تحصیل کنید.

  • معتمدی:

    سلام خسته نباشید
    این روش بهتر است یا ویزای کاری آلمان؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام و سپاس از پیام تان
      بستگی به شرایط شما دارد. اما طبیعتا این روش بسیار روش مناسب تری است. شما با دریافت اقامت اسلواکی کارت اقامت اروپا را دریافت می کنید و می توانید در تمامی کشورهای حوزه شنگن کار، زندگی و تحصیل کنید. ضمنا به علت داشتن اقامت (Residence) تمام حقوق شهروندی اروپا را دریافت خواهید کرد و برخلاف هر نوع ویزایی (مثلا ویزای کار آلمان) یک مهمان نخواهید بود. شما با هر ویزایی که بگیرید محدودیت های به شدت سنگینی خواهید داشت و تمدید ویزای شما نیز شرایط خاصی را می طلبد.
      همچنین برای دریافت مشاوره رایگان در این زمینه می توانید از وکلای موسسه حقوقی سروش فردا مشاوره بگیرید.
      تماس با ما

  • فاطمه نوری:

    اخذ اقامت اسلواکی واقعا چقدر طول می کشه؟

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام و سپاس از پیام شما
      این زمان با توجه به شرایط روزی که اقدام می کنید متغیر است. در اصل، همه چیز به وقت سفارت شما بستگی دارد. زیرا تا ۹۰ روز پس از وقت سفارت، اقامت شما و اعضای خانوادتان صادر می گردد.
      البته جواب وقت سفارت شما نیز نهایتا تا ۱۰ روز مشخص می شود.
      برای اطلاع از شرایط روز زمان اخذ اقامت اسلواکی، با شماره های موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید.
      تماس با ما

  • مونا محمدی:

    از طریق تحصیلات هم میشه مهاجرت کرد به اسلواکی یا فقط باید از طریق ثبت شرکت مهاجرت کرد؟

  • سهیل:

    سلام
    آیا با ۱۰۰ میلیون هم میشود اقساطی اقدام به مهاجرت اسلواکی کرد

  • مهدی مولایی:

    با سلام
    هزینه موسسه برای ثبت شرکت چقدر است؟

  • عاطفه افشاری:

    سلام
    گرفتن پاسپورت اسلواکی چند سال طول می کشد

    • موسسه حقوقی سروش فردا:

      با عرض سلام
      ۲ سال پس از اقامت دائم اسلواکی. به شرط قبولی در آزمون زبان و جغرافیای این کشور

  • میلاد:

    سلام بعد از اخذ اقامت دایم اسلواکی میشه رفت آلمان یا از همون اول که اقامت موقت می دن میشه؟

    • مریم زرینی:

      با عرض سلام
      طبیعتا به علت دریافت یوروکارت، از همان ابتدا نیز می توانید در تمامی کشورهای اروپا زندگی کنید.
      با احترام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.