بررسی آخرین شرایط دریافت اقامت آلمان با ثبت شرکت

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات درباره دریافت اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش های شما درباره دریافت اقامت آلمان با ثبت شرکت پاسخ خواهیم داد.

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت اقامت آلمان با ثبت شرکت، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

در ادامه به پرسش های زیر پاسخ داده می شود.

  1. دریافت اقامت آلمان با ثبت شرکت چیست؟
  2. حداقل سرمایه گذاری برای دریافت اقامت آلمان با ثبت شرکت چقدر است؟
  3. فرآیند و مراحل دریافت اقامت آلمان با شرکت چیست؟
  4. آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) منجر می شود؟
  5. مزایای اخذ اقامت آلمان با ثبت شرکت چیست؟
  6. محدودیت های اخذ اقامت آلمان با ثبت شرکت کدامند؟
  7. مدارک ثبت شرکت در آلمان و اخذ اقامت از این طریق کدامند؟
  8. مدت زمان اخذ اقامت آلمان با ثبت شرکت چقدر طول می کشد؟
  9. شرایط تمدید اقامت آلمان با ثبت شرکت چیست؟

هامبورگ – آلمان

دریافت اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت چیست؟

قانون تاسیس شرکت در آلمان به اتباع خارجی این امکان را می دهد که در این کشور کسب و کار راه اندازی و برای مدیریت آن، اقامت آلمان دریافت نمایند. یکی از روش های مرسوم راه اندازی کسب کار در آلمان، ثبت شرکت می باشد.

حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای اقامت گرفتن از طریق ثبت شرکت چقدر است؟

مبلغ مشخصی به عنوان حداقل سرمایه گذاری برای دریافت اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت در نظر گرفته نشده است، اما این به معنی عدم نیاز به سرمایه گذاری نیست. بلکه یعنی شما باید سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار خود به علاوه مخارج یک سال آتی شرکت را داشته باشید.

مخارج یک سال شرکت شامل موارد زیر می شود.

  1. حقوق دوازده ماه خودتان به عنوان مدیر شرکت
  2. هزینه اجاره یک سال دفتر
  3. حقوق یک سال کارمندان استخدام شده (در صورت نیاز)
  4.  هزینه های دیگر مانند تبلیغات و … (در صورت نیاز)

شاید در وهله اول این روش و روش دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری مشابه به نظر برسند، اما تفاوت اصلی این دو روش این است که در روش سرمایه گذاری شما بغیر از هزینه های اعلام شده در بند بالا، باید حداقل سرمایه در نظر گفته شده را نیز به آلمان منتقل نمایید.

فرآیند و مراحل دریافت اقامت آلمان با ثبت شرکت چیست؟

ابتدا مدارک شما ترجمه رسمی شده و به تایید سفارت آلمان می رسد. مدارک تایید شده به علاوه طرح توجیهی برای وکلای موسسه حقوقی سروش فردا در آلمان ارسال شده تا پس از تایید طرح توجیهی در اداره ثبت شرکت ها در ایالت مورد نظر شما در آلمان، شرکتی به نام شما ثبت گردد. پس از ثبت شرکت، حساب بانکی برای شرکت شما افتتاح می شود و پس از آن شما با مراجعه به سفارت ویزای سه ماهه دریافت خواهید کرد. سپس باید به آلمان بروید و مراحل اولیه طرح توجیهی را انجام دهید.

آیا به اعضای خانواده نیز اقامت تعلق می گیرد؟

بله، پس از انجام مراحل اولیه طرح توجیهی و راه اندازی کسب و کار، می توانید برای اعضای خانواده خود دعوتنامه ارسال نمایید.

آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) منجر می شود؟

پس از یک دوره سه ساله در صورت موفقیت شرکت راه اندازی شده (طبق طرح توجیهی) اقامت موقت به اقامت دائم آلمان (اقامت دائم اروپا) تبدیل خواهد شد.

موفقیت شرکت به این صورت در نظر گرفته می شود که؛

فعالیت اقتصادی تا حدود زیادی طبق طرح ارائه شده  پیش برود، برای سه سال آینده چشم اندازی قابل قبول داشته باشد و از لحاظ مالی نتیجه ای قابل قبول داشته و تمامی پرداخت های قانونی از جمله بیمه، مالیات و …. به موقع پرداخت شده باشند.

مزایای ثبت شرکت در آلمان و اخذ اقامت اروپا از این طریق چیست؟

  • مدت زمان نسبتاٌ کوتاه انجام پروسه
  • عدم نیاز به مدرک زبان (در صورت داشتن حداقل مدرک دانشگاهی لیسانس)
  • امکان راه اندازی کسب و کار در یکی از پویاترین و امن ترین اقتصادهای جهان
  • وضعیت عالی شرایط زندگی در آلمان
  • عدم نیاز به حداقل سرمایه مشخص
  • عدم الزام به استخدام کارمند
  • عدم نیاز به ارائه بیزینس پلن
  • امکان ثبت شرکت به صورت غیر حضوری، در سفارت آلمان
  • داشتن حقوقی مشابه با اتباع اتحادیه اروپا
  • امکان زندگی در آلمان به همراه اعضای خانواده
  • امکان زندگی در کل کشورهای شینگن

محدودیت های دریافت اقامت آلمان با ثبت شرکت (بدون حداقل سرمایه گذاری) کدامند؟

  • هزینه مهاجرت به آلمان و دریافت اقامت از این طریق نسبتا بالا می باشد.
  • نیاز به مدارک مربوط به فعالیت اقتصادی در کشور مبدا.
  • هزینه تمدید و مالیات سالیانه این روش قابل توجه است.
  • الزام به احراز دارایی و یا حقوق بازنشستگی کافی برای پشتوانه زندگی در آلمان برای متقاضیانی که بالای ۴۵ سال سن داشته باشند.
  • الزامی بودن ارائه مدرک زبان آلمانی برای متقاضیانی که حداقل مدرک دانشگاهی لیسانس نداشته باشند.
  • الزامی بودن ارائه مدرک زبان آلمانی Basic (A1) برای همسر و فرزندان بالای ۱۶ سال

مدارک لازم برای ثبت شرکت در آلمان و اخذ اقامت اروپا از این طریق کدامند؟

  • مدارک ثبت شرکت در آلمان
  • مدارک شناسایی متقاضی
  • مدارک شرکت فعال در ایران با سابقه فعالیت معتبر و مرتبط (حداقل یک سال)
  • مجوز فعالیت در آلمان (برای بعضی از مشاغل)

فرآیند اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت چقدر طول می کشد؟

کل پروسه معمولا بین ۷ تا ۹ ماه به طول می انجامد.

شرایط تمدید اقامت آلمان با ثبت شرکت چیست؟

  • پرداخت مالیات سالانه
  • احراز توان پرداخت حقوق و بیمه یک سال آینده به خودتان و هزینه های سالیانه شرکت
  • سودآور بودن شرکت

 

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت آلمان به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به آلمان را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت آلمان و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما خواهند بود.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در آلمان بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه ها در آلمان به دست آورید، می توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در آلمان مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در آلمان کاملا آشنا خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.