بررسی آخرین اطلاعات دریافت اقامت آلمان از طریق ازدواج – شرایط ۲۰۱۹

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات درباره اقامت آلمان با ازدواج هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش های شما درباره دریافت اقامت آلمان از طریق ازدواج پاسخ خواهیم داد.

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت اقامت آلمان از راه ازدواج، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

در ادامه به پرسش های زیر پاسخ داده می شود.

  1. اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟
  2. برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج باید چه شرایطی داشت؟
  3. آیا ازدواج ثبت شده در ایران و یا کشوری دیگر هم قابل قبول است؟
  4. آیا برای این نوع اقامت محدودیت جنیستی وجود دارد؟
  5. فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چیست؟
  6. آیا امکان ازدواج صوری وجود دارد؟
  7. شرایط تمدید ویزای ازدواج آلمان چیست؟
  8. آیا ویزای ازدواج آلمان اقامت و یا تابعیت آلمان منجر می شود؟
  9. مزایای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟
  10. محدودیت ها و معایب اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟
  11. فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چقدر طول می کشد؟
  12. مدارک لازم برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج کدامند؟

اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟

اقامت آلمان از طریق ازدواج یعنی اعطای ویزای ازدواج و سپس تابعیت آلمان به هر فردی که با یک تبعه آلمان ازدواج کرده است.

برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج باید چه شرایطی داشت؟

برای اخذ اقامت آلمان، ازدواج شما باید حتما ثبت شده باشد. همسر شما باید بتواند اثبات کند درآمد کافی جهت تامین زندگی در آلمان برای یک زوج را دارد و شما نیز باید حداقل مدرک A1 زبان آلمانی را داشته باشید.

آیا ازدواج ثبت شده در ایران و یا کشوری دیگر هم قابل قبول است؟

بله. هر نوع ازدواج رسمی ثبت شده موثق در هر کشوری (حتی غیابی) قابل قبول می باشد.

آیا برای این نوع اقامت محدودیت جنیستی وجود دارد؟

قوانین ازدواج و طلاق در آلمان به جنسیت همسر هیچ ارتباطی ندارد، یعنی هم ازدواج زن ایرانی با مرد آلمانی و هم ازدواج زن آلمانی با مرد ایرانی ، منجر به اخذ ویزای ازدواج آلمان و سپس تابعیت خواهد شد.

توجه داشته باشید که این روش صرفا مختص کسانی است که واقعا با یک تبعه آلمان ازدواج کرده اند. پیش از دریافت ویزای ازدواج تمامی مدارک و جزییات برای اطمینان از صحت ازدواج ثبت شده به دقت مورد بررسی خواهد گرفت. به همین دلیل به هیچ وجه ازدواج صوری برای دریافت اقامت آلمان توصیه نمی شود.

اگر به دنبال اقامت آلمان از روشی ارزان هستید، راه های قانونی و به مراتب بهتری وجود دارد. شما میتوانید این صفحه را بخوانید.

فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چیست؟

ابتدا باید ازدواج به صورت رسمی ثبت شود، سپس شما باید به سفارت آلمان مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم درخواست ویزای ازدواج المان نمایید. پس از بررسی مدارک و تایید صحت آنها توسط سفارت و تایید توان مالی همسر آلمانی شما برای تامین مخارج زندگی مشترک، ویزای ازدواج المان برایتان صادر می گردد. اعتبار این ویزا یک ساله و قابل تمدید خواهد بود.

شرایط تمدید ویزای ازدواج آلمان چیست؟

هر ساله در صورتی که ازدواج صورت گرفته کماکان پابرجا باشد و در صحت آن شبهه ای ایجاد نشود، ویزای ازدواج شما تمدید خواهد شد.

آیا ویزای ازدواج آلمان به اقامت و یا تابعیت آلمان منجر می شود؟

پس از حداقل سه سال تمدید ویزای ازدواج، شما می توانید درخواست اخذ تابعیت آلمانی بدهید.

بر خلاف دارندگان سایر ویزاهای اروپایی مانند ویزای جستجوی کار آلمان، ویزای کار آلمان، ویزای کار اسپانیا و … دارندگان ویزای ازدواج، برای دریافت تابعیت نیازی به دریافت اقامت موقت و دائم ندارند.

مزایای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟

  • هزینه پایین
  • اجازه اشتغال تمام وقت
  • برخورداری از حقوق مساوی با شهروندان اتحادیه اروپا
  • قطعی بودن دریافت تابعیت آلمان پس از گذشت دوره انتظار تابعیت (حداقل سه سال)

محدودیت ها و معایب اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟

  • نیاز به مدرک زبان حداقل A1
  • الزام به اشتغال همسر آلمانی با درآمد نسبتا بالا
  • الزام به زندگی در آلمان در ۱۸ ماه ابتدای ازدواج

فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چقدر طول می کشد؟

در صورت تکمیل بودن تمامی مدراک لازم، معمولا در کمتر از ۶ ماه به شما ویزای ازدواج المان اعطا خواهد شد.

مدارک لازم برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج کدامند؟

  • مدارک ازدواج
  • مدارک شغلی همسر آلمانی (که نشان دهند توانایی مالی وی برای تامین هزینه های زندگی مشترک باشد).
  • مدرک زبان A1 زبان آلمانی

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت آلمان به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به آلمان را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت آلمان و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما خواهند بود.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در آلمان بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه ها در آلمان به دست آورید، می توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در آلمان مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در آلمان کاملا آشنا خواهید شد.

دیدگاه خود را بیان کنید

  • سیلوشی:

    با عرض سلام واقعا کمال تشکر دارم از در اختیار گذاشتن مطالب مفید بصورت رایگان در اختیار عموم .جواب همه ی سوالاتم را گرفتم ولی برای ماه ژانویه حتما با شخص المانی که قراره ازدواج کنم خدمت می زسم موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.